Olmuyor artık, dayanacak halim yok, sağlıklı düşünemiyorum!

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
daha evleneli 40 gun oldu ama ben bıktım eşim olacak insandn...belki bilenler biliyodur hikayeyi..ilişkide de böyleydim evlendim degişen bişey olmadı hiç..konuya gelince son 2 haftadır 4 günde bir kaga ediyoruz..kış sezonu geldi eşimin ucuşları birazda olsa azaldı bü yüzden tartışıyoru...ve ben kendimi artık kukla gibi hisediyorum..eskiden dısarı cıkarmıyordu şimdi cık kafana gre takıl diyo...
örnek vereyim bilgisayar basındayım kızıyo...bulmaca çözüyorum bol bol kitap aldım hadi onun yanında olayım diye bana diyoki bu seferde bulmacaya sardın sen..kitap okuyorum ne okuyosun gibi şeyler.dogum gunum vardı gecen hafta dogum gunumu kutalamdı kavga ettik diye..insan bir seni seviyorum der dimi..tersine birlikte olduk çok özür diliyorum bana dedi ki buda sana dogum gunu hediyesi olsun dedi..inanabiliyormusunuz..kahvaltı ediyoruz ben kayınvalidemle kahvaltı hazırlıyorum evde bişey unuttum geri geldim eve dedi k banne oldu neden geldin..ben cevap vermedim sonra dedi ki neden geldin bende ev benim degil mi gelemiyicekmiyim dedim..okan bayulgeni izliyorum seviyorum haftada bir gun izliyorum onu ama sürekli kanal degiştiriyo..off lu yo püf lüyo ne buluyosun bu adamda diyoo..sonra sabahları bazen komik diye elendirme programları izliyorum ne buluyosun bunlarda ac kitap oku diyoo..gecenlerde bir mankenın sacını beyendi bunun gibi yapsan sacını nasıl olur diyoo...benı oldugum gibi beyenmesi lazım ken beyenmiyooo..daha neler var o kadar doluyum ki artık ona karsı sevginin s si yok..onu görmeye tahammul edemiyorumm artıkkk..sizce ne yapmalıyım sans mı tanımalıyımm...bunları onunla konusmaya calıstım anlamıyooo..bişeyler yapmak istiyorum ama neeee bulamadım yardım ederseniz sevinirim....bu arada ahamile olabilirm ki hiç istemiyorum..cok halsizim 2 gundur kusuyorum basım donuyoooo nefes alamıyıcak gibi hissediyorumm..yemek yiyemiyorum cıkarıcam gibi geliyo..ve ondan cocuk sahibi olmak dahi istemiyorummmmmmmm

bi ara dondum kaldim....ne demek buda sana dogum günü hediyen olsun..bu bi bayana söylenirmi..birde esisin onun...bunu normal ruh sagligi yerinde olan bi insan söyleyemez...arkadas dikkat et derim...bu adamdan cocuk falan yapmak icin cok erken..

Son düzenleme:
canım çok dolmuşsun eşinizde tam olumsuz vakka imiş yani hiç bişeyden mutlu olmaz mı bu adam ne yaparsanız bi kulp takıyo yani kitap okumanın bulmaca çözmede ne var ki ya
acaba eşinizin başka sorunları mı var sizinle paylaşmadığı hiç konuşmayı denedinizmi onunla

hamile kalmanın zamanı değil daha çok yeni evlisin daha hemde bir sürü sorun varken inşallah değilsindir canım bu kez kalmadıysanda önlemini al korun

sevgiliyken alasamiyorsaniz evlenince ayni evde ortak hayat yasamak zorlasabiliyor..sevgisii bilmem ama esinizin size saygisi bitmis..

baştan zor bır ılıskıydı gun gectıkce daha da zorlasacak ne yazıkkı umarım çözum bulursun

ee güzelim madem sen bu adamla ilişkinde de sorun yaşıodun nie ewlendin..
biliosun ki ewlenince geçer,çocuk olunca geçer gb şeyler senaryo böle bişi yokki artık hepimiz okuyan insanlarız.
bide hamile olma ihtimalinde war kendin çekiosun madem ne die bide böle bi riskin altına girdin ki
bide hamileysen napıcaksın..o yawruya mı kıyıcan

Canım benim keşke düzelir diye kendini ateşe atmasaydın yani evlenince işler malesef dahada sarpa sarıyor :bbo: Eşinde psikopatmış tatlım hele doğum günün hediyesi meselesine sinirden kudurdum ınşallah şu kadar sorunlu giden yüzünü görmeye bile tahammül edemediğin birinden hamile değilsindir

canım daha oncekı konunu okudum.yanlıs bılmıyorsam arada 13 yas vardı.eşin acaba yaşını mı kompleks yapıyor da ortak noktada blusamıyorsunuz bırturlu...cunku bunlar normal seyler degıl.hele dogumgunu meselesı cok sasırdım.canım sorunlarını duzeltmeden hamıle kalma,yazık olur bebege...

hamilemiyim bilmiyorm daha 10 gun var test yaptım bişey cıkmadı ama erken yaptım testi herhalde..ne zaman yapılıcak onu bile bilmiyormm..umarım degilimdirrr..umarımmmm

canım daha cok kucuksun benden de kucuk.boyle sorunlar yasamana gercekten uzuldum.dertlesmek ıstersen herzaman hardımcı olmaya calısırım...

ne bekliyodun evlenince baska bi adammi gelcek neyse o iste..birlikteykende iyi degilmisiniz onu taniyomusun..yani bile bile evlenmisin...40 gün sonra bosanip dul kalmak cok kötü geliyor kulaga...ilk zamanlar herkeste o uyumsuzluk oluyo biraz sabret bakalim belki gecicidir cünkü daha cok erken....sevgili olmaya benzemez bu ayni evde ayni hayati yasiyorsunuz belki alisamamistir...

eşinize haddini bildirmeniz lazım
nasıl yapacağınız konusunda ben eksik kalırım.. ortamınızı bilmiyorum çünkü.. kendi hayatınızdan yaşantınızdan iletişiminizden yola çıkarak bunu siz düşünmelisiniz..
evliliğinizin sağlıksızlığı zaman içerisinde sizi de kapsar, sağlıksız birey olursunuz..
ne kadar erken teşhis edilip, tedaviye başlanırsa süreç o kadar az yıpratıcı olucaktır..
kendinizi fazla biriktirmemeye bakın ..
erken davranın ..

size söylemek istediğim tek somut öneri; lütfen kendinizi koruyun.. eşiniz korunmuyorsa ,siz muhakkak önlem alın ..

canım daha cok kucuksun benden de kucuk.boyle sorunlar yasamana gercekten uzuldum.dertlesmek ıstersen herzaman hardımcı olmaya calısırım...

evet benden mukemmeli bekliyo daha 40 gunluk evliyiz yaa daha eve adapte olamamısken evlilige alışamamışken benden imkansızı istiyoo..onun istedgi gibi olsun istiyooo..tamam ben inat yapmıyorum ona evi çevirmeyi başarıcam, yemek yapmayı falan ama dana bismillah yaaaa biraz anlayış gsterse herşey cok güzel olur..allahtan kayınalidem cok iyiii...ona anlatıyorum bazen cunku cocugunu oda biliyo ben seni bırakmam senden iyisini asla bulamaz diyo..ailesi cok iyi tahmnimden de iyi cıktıııı...

canım aslında konumıtıbarıyle senı anlaması lazım.olgun yasta cunku.bak bıraz sabret derım.eger o senın sevdıgın seyı ızlemıyorsa bıraz sen ona uyum goster.ne bılım pcde oyumu oynuyor gıt ılgılen bu ne bu ne ıse yarıyor dıye sor.programmı ızlıyor sende ızlemeye calıs anlamaya calıs kı ortak nokta yarat kendınıze.benımde esım benden 7,5 yas buyuk.ama coook anlayıslıdır.laptopu ortak kullanırız.bılg oyun oynar gıder sorarım ışte bu neişe yarar falan diye.o da guzelce anlatır.sonra beraber tv ızlerız.oturur bele dızı ızler adam ya.gezerız beraber.ıkımız aynı olamayız ama kısılıklerımız farklı ortak noktayı buluyoruz.sende bı de boyle denesen.40gun cok cok erken bır zaman.benımde kayınvaldelerle sorun var ama esım ıyı.bence sen esınlede ıyı olmaya calıs cunku bu hayatı ortak yasayacaksınız...

Arwen..... Gene aynı mevzular evlendiğinin 10. günündn itibaren aynı.
Eşinle sen şimdiden yüz gözsünüz...
Ötesini düşünemiyorum bile.

ne dicemi bilemiyorum. önceki konularınızı da biliyorum da. bi adamın bu kadar herşeye uyuz olması için deli olması lazım, yada sizde de var hatalar. eğer sizde hata yoksa adam deli demektir kahrını çekmenize gerek yok. ama bi süre objektif düşünmenizi tavsiye ediyorum. belki hakkaten adamın cinlerini tepesine çıkartıyorsunuzdur bilmeden ve hemen sinirini döküyodur.

bir süre de huyuna gitmeyi deneyin. ilgi gösterin bolca bakalım değişme olcakmı.

gerçi bile bile lades demişsiniz biraz da... yine de ben çabalamaya değer gördüğünüzü düşünüyorum çünkü evlenmiş denemek istemişsiniz. her yolu denemeniz lazım artık. önce güzellikle sonra sert gerekirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…