.
CADIARZU[/FONT]
balık baştan kokar ...eski konularınızı hatırlıyorum az çok. bilerek lades demek böyle oluyor işte. yapacak bir şey yok. huy değişmez.
cok dogru diyorsun..artık dayanamıyorum aglıyorum suan..ara ara sinir krizlerine giriyorum..sanki ölücem azrail canımı alıcakmıs gibi geliyo..sanki bri arkamdan dokunup beni korkutucak mıs gibi geliyo..tahammulumu zorladım artık sınırdayım herşey için...inanın ayrılsan en fazla 1 hafta üzülürum gibi geliyooo..nefes alamıyorum artık..cunku onu sevmiyorummmm gercekten sevmiyorum..onunda ilgisi bitti boşuna evlendik aslında..şimdi anneme dedim onunla evlenmekle hata yaptım diye...allahtan annem anlayışlı karsıladı..bekle bakalım olmazsa bırakırsın dedi...
sevdigim için katlanıyorum ama inanın degersiz bir varlık gibi hissetmek cok yoruyo insanı...benım hatam yokmu var..ama onun beni aldattıgı bile oldu evlenmeye 1 ay kala yapmıs bunu..bende bu olayı evlendikten sonra 5. gunde yakaladım msn den..o yüzden baştan beri sorunlu..hep katlandım alttan aldım aldatmasına ramen..ama benım bir hatamda benı kaç haftadır süründürüyo...yoruldum...ama allah biliyo en ufak bir hatasını yakalayım onu asla affetmiyicem ayrımak için büyük sebep olucak...bakalım bekliyorum o güne kadar..allah yardımcım olsun..cunku bir hatam yüzünden bana 2 haftadır kan kusturdu ama yetet..sabır edicem elbet bir yerde oda yanlıs yapacaktır..o zaman kan kusturmak neymiş görücek artık..ılımlı olmıyıcam ona rol yapıcam artık içimden vericem kalayı ona...böylece kendimi korumus olurum onun dedikleri artık canımı acıtmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?