canım aslında konumıtıbarıyle senı anlaması lazım.olgun yasta cunku.bak bıraz sabret derım.eger o senın sevdıgın seyı ızlemıyorsa bıraz sen ona uyum goster.ne bılım pcde oyumu oynuyor gıt ılgılen bu ne bu ne ıse yarıyor dıye sor.programmı ızlıyor sende ızlemeye calıs anlamaya calıs kı ortak nokta yarat kendınıze.benımde esım benden 7,5 yas buyuk.ama coook anlayıslıdır.laptopu ortak kullanırız.bılg oyun oynar gıder sorarım ışte bu neişe yarar falan diye.o da guzelce anlatır.sonra beraber tv ızlerız.oturur bele dızı ızler adam ya.gezerız beraber.ıkımız aynı olamayız ama kısılıklerımız farklı ortak noktayı buluyoruz.sende bı de boyle denesen.40gun cok cok erken bır zaman.benımde kayınvaldelerle sorun var ama esım ıyı.bence sen esınlede ıyı olmaya calıs cunku bu hayatı ortak yasayacaksınız...
o adam seni sevmiyo belliki sende tiksinmeye başlamışın hamileysen aldır bu evlilik yürümez ağır oldu arkadaşım ama benzer bir olayı yaşadım bende oyüzden bu kadar kesin net yazıyorum.
sen onu memnun etmek zorunda değilsin ki.nasıl ki sen onu alışkanlıklarıyla, iyisiyle kötüsüyle kabul ettin, evlendin.o da seni o şekilde kabul etti, evlendi.bu saatten sonra neyin muhabbetini yapıyor ki?ben buyum de.sakın o beğenmiyor diye sevdiğim şeyi izleyemicem, sevdiğim şeyleri yapamıcam.beğenmezse beğenmesin.saygı duysun.kendisinin her yaptığı iş çok mu mantıklı çok mu yararlı, iyi şeyler.yaranamazsın eşine sen.ay böyle insanlara da sinir oluyorum.kendisi mükemmel insan sanki.benim eski sevgilim de böyle habire bana takıyordu.bi eleştiri.her yaptığımda kötü bi yan bulur.dayanılması çok zor bir şeydir, yaşayan bilir ancak.nasıl düzelir bilmiyorum.benimkini vazgeçiremedim bu huyundan.allah kolaylıklar versin.
cok dogru diyorsun..artık dayanamıyorum aglıyorum suan..ara ara sinir krizlerine giriyorum..sanki ölücem azrail canımı alıcakmıs gibi geliyo..sanki bri arkamdan dokunup beni korkutucak mıs gibi geliyo..tahammulumu zorladım artık sınırdayım herşey için...inanın ayrılsan en fazla 1 hafta üzülürum gibi geliyooo..nefes alamıyorum artık..cunku onu sevmiyorummmm gercekten sevmiyorum..onunda ilgisi bitti boşuna evlendik aslında..şimdi anneme dedim onunla evlenmekle hata yaptım diye...allahtan annem anlayışlı karsıladı..bekle bakalım olmazsa bırakırsın dedi...
daha önceki topiğinde aranızda yas farkı oldugunu söylemiştiniz sanırım ve ben o zamanda evlisiniz sanıodum ama 40 gun oldu demişsiniz 40 gunde bu hale geldiyseniz bişi diyemiorum bi sevmiyorum sevgim bitti diosun bi sevdiğim için katlanıyorum diosun karar ver bence
cok dogru diyorsun..artık dayanamıyorum aglıyorum suan..ara ara sinir krizlerine giriyorum..sanki ölücem azrail canımı alıcakmıs gibi geliyo..sanki bri arkamdan dokunup beni korkutucak mıs gibi geliyo..tahammulumu zorladım artık sınırdayım herşey için...inanın ayrılsan en fazla 1 hafta üzülürum gibi geliyooo..nefes alamıyorum artık..cunku onu sevmiyorummmm gercekten sevmiyorum..onunda ilgisi bitti boşuna evlendik aslında..şimdi anneme dedim onunla evlenmekle hata yaptım diye...allahtan annem anlayışlı karsıladı..bekle bakalım olmazsa bırakırsın dedi...
nasıl bu kadar kesin dille konuşabiliyorsunuz şaşıyorum.o adam seni sevmiyo belliki sende tiksinmeye başlamışın hamileysen aldır bu evlilik yürümez ağır oldu arkadaşım ama benzer bir olayı yaşadım bende oyüzden bu kadar kesin net yazıyorum.
sen onu memnun etmek zorunda değilsin ki.nasıl ki sen onu alışkanlıklarıyla, iyisiyle kötüsüyle kabul ettin, evlendin.o da seni o şekilde kabul etti, evlendi.bu saatten sonra neyin muhabbetini yapıyor ki?ben buyum de.sakın o beğenmiyor diye sevdiğim şeyi izleyemicem, sevdiğim şeyleri yapamıcam.beğenmezse beğenmesin.saygı duysun.kendisinin her yaptığı iş çok mu mantıklı çok mu yararlı, iyi şeyler.yaranamazsın eşine sen.ay böyle insanlara da sinir oluyorum.kendisi mükemmel insan sanki.benim eski sevgilim de böyle habire bana takıyordu.bi eleştiri.her yaptığımda kötü bi yan bulur.dayanılması çok zor bir şeydir, yaşayan bilir ancak.nasıl düzelir bilmiyorum.benimkini vazgeçiremedim bu huyundan.allah kolaylıklar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?