olmuyor ben mutlu Olamıyorum

Bence bunun için 30 yaşına kadar üzülmemeli insan..
Çünkü bu yaşlar ideal evlilik yaşları bence de..
Önemli olan evlilik yapmak değil hayırlı bir evlilik yapmaktır..
Rabbim vakti geldiğinde kısmetini karşına çıkaracak
ve iyi ki önceden olmamış yoksa seninle olamazdım diyeceksin sevdiğin adamın
gözlerine bakarak
Kendini bunun için üzme ve sabırla bekle o günleri

Rica ederim, moral olmasına sevindim, ağlamana üzüldüm...
Fakat gözyaşların geldiğinde sakın tutma, bırak gitsin... İçine akıtınca ilerde patlak vermesi daha üzücü olabiliyor, kendimden biliyorum.
ama o kadarda karamsarlığa kapılma.
Ben nişanlımla tanışana kadar o kadar çok abuk subuk insanla tanışmıştım ki sana anlatamam.
Umudum tükenmiş, canım sıkılmış, herkesin bir çıkar uğruna bir birliktelik aradığını düşünmeye başlamıştım.
"Herhalde bu dünyada bana eş olabilecek insan kalmamış" diyordum... Ama bak, nasip işte.
Allah herkesin nasibini vakti gelince karşısına çıkartıyor.. O yüzden biraz daha sabır, biraz daha sakin olman gerekecek.

Sosyal hayatını canlandır, bu konulara çok kafa yorma, düşünme hatta.
Zaman nasıl geçmiş, sen de sevdiğin güvendiğin insanla nasıl tanışmışsın kendin bile hayret edersin inan bana.

Düğünlerde ben hala ağlıyorum, neden bilmiyorum ama bana çok duygu yüklü gelir düğünler...
Allah cümlemize telimiz duvağımızla, bir ömür birlikte nefes alacağımız eş ile evlilik nasib etsin canım...
İçini ferah tut, hep hayırlısı için dua et, rabbim inşallah dualarını kabul eder, tez zamanda karşına hayırlı bir insan çıkar
Mutluluk hepimizin hakkı

Canım sana katılıyorum. Böyle durumlarda aklını gerçek anlamda meşgul edecek uğraşlar bulmak çok önemli. Ama öyle laf olsun diye değil. Gerçekten eğleneceğin uğraşırken kafanı boşaltabileceğin bir şey olmalı.

Canım 28 yaşındasın bence bu kadar dert etmene gerek yok. Elbet karşına seveceğin biri çıkacaktır. Sadece dua etmelisin.

olmuyor değil,olur yeter ki sen içini ferah ve güzel tut..kötü düşünceler,olmsuzluklar başka kötü düşünce ve olumsuzluklara davetiye çıkarır hadi sizde buyrun gelin burası olumsuzluk kaynıyor,beslenecek çok şeyimiz var derler..iyi düşün,güzel düşün,olacak de içini kıpır kıpır tut inşallah en kısa ve hayırlı zamanda hayırlı insanla karşılaşırsın....

hepinize çok teşekkür ederim
moral buldum sayenizde,bi tatil biraz buralardan uzaklalmak iyi gelicek
çok fazla düğüne nişana gittiğim için sanırım bu duygum yoğunlaştı ve üzülür oldum,
inşallah mutlu bi yuva kurmak banada nasip olur
tekrar tşk. ederim sizlere

Rabbim doğru insanı ne zaman karşınıza çıkaracak belli olmaz.. Siz tasalanmak yerine bol bol dua edin. Rabbim gönlünüze göre verir inşallah

Bu kadar karamsar olma... Allah her şeyin HAYIRLISINI nasip etsin..Gerçekten öyle, bak boşananlara,eşiyle sorunlar yaşayanlara...Büyüden de sadece Allah'a sığın.Hayatta herkes farklı şekilde sınanır,sabırlı ol.Kısmetin ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz.

aynı dertteniz. Dua ediyorum sadece.. başka ne yapabilirim ki...
Allah hayırlı eş çıkarsın karşımıza..

Ne tuhaftir ki artik bir cok bayan var böyle..
olmuyor kimse yok diyen, yas gectikce geciyor, ve hala bekar bir sürü insan..
Cünkü artik insanlar daha asosyallesti ve daha az evlenilecek güvenilecek insan var..
Bende ümitsizim ve kendimi kandiramiyorum o karsima birgün cikacak diye..
Evlenmis olmak icin degil, insan bir zamandan sonra kendini yalniz ve degersiz bos hissediyor..
yasin ilerledikce dahada mantiikli düsünmeye basliyorsun ve evlilik uzak geliyor..
Kismet isi denilsede bence bunu daha cok insanlarin kendileri yapiyor bunu farkettim..
Bir cok bayan gidip erkekle tanisiyor, onu begendigi icin sonrada evleniyor.. yani kismet falan degil, kendi yapiyor..
bir cok bayan karsisindaki erkege kur yapip onu etkiliyor ondan sonrada kismet..
tamam kismette olabilir ama birazda insanin kendisine bagli..
Cok güzelsen mutlaka cikiyor biri karsina,
Veya güzellik degilde sevecenliginle dikkat cekiciliginle ortadaysan, o zamanda yalniz kalmiyorsun..
Ama bunlar yoksa olmuyor bence..

Bizim halkımız da ciddi bir evlilik baskısı var. Aslında yaşın gayet normal ama sen bu baskıdan dolayı kendini geç kalmış hissediyosun. Bu işler biraz da kısmet işi.

sevgili ezgitanem. kendini sakın üzüp yıpratma. bak ben 25 yaşına yeni girdim. ama 15 yaşından beri evlilik hayali, kurmuşumdur. 4 yıldır biriyle beraberdim 5. senemiz 5 ay önce nişanlandık askere gitti ve ben hala bekliyorum. şimdi sen diceksin ki yaşın çok erken yada ne güzel işte bi nişanlın var.
ama sorun şu ki ben hep sorunlu mutsuz bi ailede büyüdüm hep kaçıp kurtulmak istedim çok zor günler geçirdik. geçmişimde fazla güzel anım asla olmadı. rabbim ne kadar ömür verir bilemem birazda güzellikler dolsun hayatıma istedim hep. ama benden 5 yaş küçüklere kadar herkes evlendi gitti kendi yaşıtlarımın ve küçüklerimin bile çocuğu var düşün. hayatları benimkinden çok daha rahatken bekarlık sıkmazken kaçacak bişey yokken hayatlarına büyük bir mutluluk daha eklendi. bende sorunlu ve sıkıcı hayatıma üzüle üzüle en sonunda hasta oldum. sinir ilaçları içiyorum ve ben ne ettim diyorum keşke hayatımı kabul edip kendimi bu kadar yıpratmasaydım. sende sakın çok kafana takma olan sana olur canım benim vardır elbet bi kısmetin geç olsun güzel olsun demi

acaba çok mu seçicisiniz bilemiyorum.benimde çok samimi bir arkadaşım var kı 32 yaşında öğretmn.sürekli yakınır evlenememekten ama kiminle tanıştıram hep bana bunu mu layık gördün dedi.oysa biri mühendis evi arabası olan ailesi ço seviyeli düzgün bir çocuktu.. neymişl çocuğun boyu 165miş,kendisi bu arada 158:)) yani herşeyi tamam uzun boylu olsamıymış...sonra kamuda bir memurla tanıştırdım.aşkolsun bana memurumu layık gördün dedi..şimdi kendiine ev aldı,bundan sonraki kriterim mutlaka onunda evi olmalı dedi..pes dedim.samimi olduğumuz içinde anlatmaya çalıştım.biz eşimle evlendiğimizde hiçbirşeyimiz yoktu 8yılda yaptık herşeyi bak diyorum.eşim çok daha güzel bir işe geçti bende çalışıyorum.daha düne kadar bişeyimiz yokken şimdi herkesin gıptayla baktığı evimiz,arabamız var tatillere yurtdışına gidyz dedim.önemli olan kafaların uyumu.dinliyor ama sadece dinliyor ((

dıştan bakınca bu bunu niye istemedi diye düşünülebiliyor ama şu elektirik olayı...
dünden öncesiki gün de beni bir öğretmnle tanıştırdılar. 32 yaşında evi arabası var tipi fena değil ama kafaların uyumu dediğiniz şey hemen oluvermiyor işte. 1-2 saat konuştuk, konuşurken bile sıkıldım. ilgisiz diye ayrılmış önceki kız arkadaşı da. adamda yüz ifadesi bil yok. robot gibi .. ve yaş ilerleyince kafanın uyacağı muhabbetinin tutacağı insan bulmak çok zorlaşıyor.

hımmm 30 yaşındayım üzülmeye başlıyım :))

ben de benim gbisin sandım
birini sevmene bi engel yok
nasibin açılınca seversin o da seni sever evlenirsin
daha kötü durumda olanlar da var mesela
aşık olan, çok aşık olan, bir kere aşık olan bi bayan olsan
sevdiğin bi başkasıyla olsa
sende başka bi erkeğin elini bile tutamıyo olsan
bir onu sevdim başkasını sevemem desen
gitti gençliğim desen neyse
başından böyle bi olay geçmemiş
sadece kısmetin açılmamış ama bunu dert ediyorsun
tabi seni de anllıyorum
ama hayatta daha büyük dertler de var bil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…