• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

olmuyor..eşimle olmuyorr....

afedersin ama ilk sevgilini unutmak için bu adamı kullanmışsın bence kendini düşüneceğine eşini düşün ve onu artık kandırma, o bunu hakedecek bir şey yapmamış. sen onu hiç sevmemişsin ki burada beğenmediğin huylarını sayıyorsun? ilk çocuğun kazaydı ikincisi de mi kazaydı. büyük konuşmak istemiyorum gerçekten ama sözlerinden sadece bencil olduğunu çıkarabiliyorum, sadece kendini düşünüyorsun ama eşin sana böyle davransaydı burayı ayağa kaldırırdın beni kullandı diye. soru sormana gerek yok. psikoloğa git o da sana artık ayrıl diyorsa git kocanla açık açık konuş. ailen tabii ki sarsılacak sevmediğin adamla ne diye evlendin neden iki çocuk yaptın diye. sen de yaptıklarının sonuçlarını çekeceksin. özgürlüğün de bedeli var.
düşünsenize yaa 5 yıldır evlisiniz iki çocuğunuz var herşey "iyi" sonra eşinizin aslında ten kokunuzdan tiksindiğini öğrenin. insan o 5 yıl nasıl kandırıldığını düşünmez mi?

hemen bir aile büyüğüne, psikoloğa , eşinize açılın ve bitirin

çook özürdileyerek;başkasından hoşlandığını düşünüyorum.:17:

hayır kimseden hoşlanmıyorum

afedersin ama ilk sevgilini unutmak için bu adamı kullanmışsın bence kendini düşüneceğine eşini düşün ve onu artık kandırma, o bunu hakedecek bir şey yapmamış. sen onu hiç sevmemişsin ki burada beğenmediğin huylarını sayıyorsun? ilk çocuğun kazaydı ikincisi de mi kazaydı. büyük konuşmak istemiyorum gerçekten ama sözlerinden sadece bencil olduğunu çıkarabiliyorum, sadece kendini düşünüyorsun ama eşin

eski sevgilinin üstünden çok zaman geçmişti unutmak için falan değil yani, sadece onla olan durumu ders alıp tekrar aynı durumları yaşamayacağımı düşündüm eşimde ki öyle de oldu zaten. Çocuk ise kaza değil korunurken oldu biliyosunuzdur ki siz de, bu imkansız bir durum değil örnekleri çok

canım konunu baştan sona okudum,ama elle tutulacak bir sorun göremedim.lütfen eşin çocuklara ve sana ilgiliyse evliliğini yıkma.bak kafanı dağıtmak için işe başlamışsın,sen artık 3 kişiyi düşünmek zorundasın,neden yavrularını babalarından mahrum edesin.bu düşüncelerin inşallah geçicidir,hayat bir imtihan,eğer sana zor gelmezse açtığım konulara bir göz at.neler yaşamışım belki sana faydası olur,senin yaşamak hatta elinin tersiyle itmek istediğin hayatı ben mumla arıyorum ve bulamıyorum.......

Çok üzüldüm canım yaa eminim gercekten hissetmesen bunları böyle düşünmezdin

Ama eşin içinde üzücü durum sevdiğim insanın benden tiksinmesi ne kadar acı düşünemiyorum bile öyle durumda hissedebileceklerimi

Danceofdeath ne güzel yazmıssın yara bandı olmus yarada geçmiş dıye cok doğru tesbit

Bırde elmayra canım senın dedıklerıne de katılıyorum ama farkı su sen esını sevıyordun ama arkadas sevmıyor kı

Hersey bıtsın ıstıyor sadece cıkıs yolu arıyor

canım konunu baştan sona okudum,ama elle tutulacak bir sorun göremedim.lütfen eşin çocuklara ve sana ilgiliyse evliliğini yıkma.bak kafanı dağıtmak için işe başlamışsın,sen artık 3 kişiyi düşünmek zorundasın,neden yavrularını babalarından mahrum edesin.bu düşüncelerin inşallah geçicidir,hayat bir imtihan,eğer sana zor gelmezse açtığım konulara bir göz at.neler yaşamışım belki sana faydası olur,senin yaşamak hatta elinin tersiyle itmek istediğin hayatı ben mumla arıyorum ve bulamıyorum.......

Baştan sona hepinize hak vermemek elde değil, eminim tüm söylenenler ışık olacaktır bana da. Doğru olabilir belki de geçidir, zaten yarın şöyle yapıcam diye bir olgu yok elimde belki de baya baya bunalım süreci..belki de çalışmak gerçekten iyi gelir sıyrılırım bilmiyorum zaman gösterecek. Yanlış karar verip daha da pişman olmak en büyük korkum. Başka başka konulara baktıkça görüyorum ki kadınların çoğunluğu ilgisizlikten sevgisizlikten şikayetçi, ben ise tam tersi.. İnsan oğluyuz işte hep elimizdekinin tersini isteriz. Şuan başım zonk zonk oldu zaten düşünmekten, bakalım herşeyin hayırlısı. Teşekkürler

Merhabalar,
Konuya nasıl başlayacağımı kestiremiyorum aslında..çok da kararsız kaldım yazmakta ama yeni fikirler bana iyi gelecek; olumlu ya da olumsuz...

4,5 yıldır evliyim ve 3,5 yaşında bir kızım, 1,5 yaşnda bir oğlum var, benim yaşım 26. Eşime hiç bir zaman aşk duymadım ve tanışmamızdan 1 yıl sonra evlenmiştik.. Evliliğimden önce yıpratıcı bir flört ilişkim olmuştu, aldatılıyordum çok kavga ediyor ve şiddet bile görüyordum ama çok seviyordum.... Bu durumu ancak atlatabilmiştim eşimle tanıştığımda, eşim çok anlayışlı,sakin,ılımlı,üzerime titreyen bir adam. Ben de huzuru aradığımı düşünüyor, her anlamda istediklerimi yapacak (maddiyat yok bunun içinde hatta ucu ucuna geçinen aileyiz) beni hiç üzmeyecek bu adamla evlenip huzurlu mutlu yaşayacağımı düşündüm. Eşim bunun yanı sıra çokk pasif..öyle ki çevresindekilere gerçek düşüncelerini söylemez, biri birşey istediğinde verir ya da yapar..ardından evde durum için bana söylenir... Onun iyiliğini seviyordum fakat artık çekilmez bir halde... Bazen kaynana gibi hatta.. Tüm bunlardan geçeyim.. asıl mesele benim sevgisizliğim tutku yoksunluğum... Çok uzun zamandır çıkmazdayım..öyle kötü boyuta girdi ki durum, eşimi öpemiyorum bile..bana dokunmasına tahammül edemiyorum artık..her ilişkide göyaşlarımı zor tutuyorum acı çekiyorum...ilişkiyi zaten en fazla haftada bir yapıyorum o da görev gibi ve hem fiziki hem ruhi acı içinde...

Diyeceksiniz ki madem böyle iki çocuk nasıl oldu.. İnsan bazen olacakların önüne geçemiyo, ilki de plansızdı ama ihmal vardı oldu.. ikincisi ise tam bir yıkılma oldu benim için, ki korunduğum halde gebe kaldım.... Kürtaj aklımdan geçtiyse de yapamadım... Allahıma bin şükür çocuklarım sağlıklı.....

Çok mutsuzum çok karmaşığım çok acı çekiyorum... Çok gencim henüz önümde çok yol da olabilir... Biliyorum konuşup düzeltme yoluna git çare bak gibi yorumlar yapacak bi çoğunuz, ama inanın yok durumumun bir çaresi... Kızım doğduğundan beri işe ara vermiştim, 3 aydır çalışıyorum. Sırf ekonomik gücümü elime almak için tekrar çalışmaya can atıyordum, çok şükür oldu.

Tek emin olduğum şey, eşimle hayat sürdürmeyi asla istemediğim.. Çocuklarımı düşünüp duruyorum, bu kararı verip ayrılırsam başarabilir miyim onlarla ayrı bir hayata...ama yaşları küçük ve çalışmam lazım, ailemle de kalamam hayat zindan olur nasıl yapıcammmm, Bunu aileme ve eşime nasıl açıklayacağımı düşünüp duruyorum, bilemiyorum...İki samimi dostum var onlarla hep konuşuruz ve çok üzülmekteler durumuma, kesinlikle farkındalar içinde bulunduğum ızdırabın ve beni destekliyorlar.
Annem - babam... 3 ablam 2 abim ve bir de erkek kardeşim var benim...hepsine ayrı ayrı hesap vermek... :( anlayış göstereceklerini sanmıyorum, çünkü herkese göre çöpsüz üzüm gibi bişey eşim, kahveye bile gitmez evine bağlı.... Ama artık diyorum ki bunlar herşey değilmiş bir kadın için, sadece iyi olması yetmiyormuş yani :( ciddi ciddi istemiyorum bu evliliği eşime tahammül edemiyorum bile her şeyi batıyo bana, kokusu bile tiskindiriyor beni..

esas ayrılığı gerçekleştirebilirsem sonra yaşayacaklarım... dardayım... (şunu da ekliyim, herhangi gönül ilişkisi ya da boşanıp tekrar evlenmek gibi bir niyetim de yok)

Özellikle çocuğu olduğu halde boşananlar varsa lütfen paylaşın düşünecelerinizi..teşekkürler şimdiden..

Eşimin anne ve babası hayatta değil, iki abisi ve akrabaları var sadece..bu durumda engelliyo eşime karşı beni biraz sanki..

Bence tek kelime boşan...Çünkü hem kendine hem de kocana haksızlık yapıyosun şöyle ki sen zaten sevmiyosun belki içinden onu görmeye bile tahammül edemiyosun ,ikincisi kocanda kötü bi insansan değilmiş belki senin tahammül edemediğin şeyler bi başkasına iyi gelecektir dolayısıyla onu seven birisi çıkacaktır onun da mutlu olmaya hakkı var öyle değil mi ?Ayrıca anneme babama hesap veremem anlayışla karşılamaz diyorsun evet bu gerçekten çok üzücü bu ebeveynler biraz çocuklarının arkasında dursa aslında herkes için daha kolay olacak hayat,sonuçta evlilik kadar boşanma da doğal bir durum insanlar anlaşamıyorsa elbette boşanacak çok üstüne gelirlerse de çek restini bu benim hayatım benim kararım de ne bileyim daha başka ne denir ki...Rest çek diyorum ama maddi gücünü bilmeden tabii rest çekipte tükürdüğünü yalama onlara muhtaç olarak derim ben naçizane olarak..Allah kolaylık versin durumuna gerçekten üzüldüm neler var yahuuu perdeler akşamları kapanıyorda o perdelerin arkasında neler yaşıyo acaba insanlar off offf:43:

Bence tek kelime boşan...Çünkü hem kendine hem de kocana haksızlık yapıyosun şöyle ki sen zaten sevmiyosun belki içinden onu görmeye bile tahammül edemiyosun ,ikincisi kocanda kötü bi insansan değilmiş belki senin tahammül edemediğin şeyler bi başkasına iyi gelecektir dolayısıyla onu seven birisi çıkacaktır onun da mutlu olmaya hakkı var öyle değil mi ?Ayrıca anneme babama hesap veremem anlayışla karşılamaz diyorsun evet bu gerçekten çok üzücü bu ebeveynler biraz çocuklarının arkasında dursa aslında herkes için daha kolay olacak hayat,sonuçta evlilik kadar boşanma da doğal bir durum insanlar anlaşamıyorsa elbette boşanacak çok üstüne gelirlerse de çek restini bu benim hayatım benim kararım de ne bileyim daha başka ne denir ki...Rest çek diyorum ama maddi gücünü bilmeden tabii rest çekipte tükürdüğünü yalama onlara muhtaç olarak derim ben naçizane olarak..Allah kolaylık versin durumuna gerçekten üzüldüm neler var yahuuu perdeler akşamları kapanıyorda o perdelerin arkasında neler yaşıyo acaba insanlar off offf

yorumunu okuduğumda içim boşaldı resmenn :43:

Son düzenleme:
yorumunu okuduğumda içim boşaldı resmenn :43:

Yani seni hiç bi şekilde yargılayamayız ki bazıları çok sert ve kendinden emin konuşmuş yok adamı kullanmışsın falan hayır sen sadece iyi olack umuduyla başlamışsın ama olmamış olamamış hayat işte kimin başına ne geleceği belli değil..O yüzden arkadaşlardan ricam biraz empati yaparak senin yerine kendilerini koyarak yorum yapmaları yoksa ohooo ahkam kesmek çok kolay..şöyle ki ben bekarken söyle yaparsa boşarım böyle yaparsa hayatı ona zindan ederim derdim ama işin içine girince hiiçte öyle olmuyo çoğu zaman görmezden gelerek çoğu zaman içine atarak kimseye anlatamayarak geçiyo ömür işte neden çünkü arkada sahip çıkan bi aile yok ama boşansan hepsi başına bekçi kesiliyo çok eğitimli bi ailem var ama gel gelelim boşanma konusuna sıcak bakmıyorlar ben napııyorum çekiyorum çekiyorum..Burda konumdan bilen bilir değişik bi psikolojiye sahip hatta bana göre sorunlu bi kocam var ben de çoğu zaman soğuyorum evliliğim onun yüzünden aşk ve romantizm eşliğinde geçmiyo ama diyorum ki imtihan işte isyan etsem kime ediceksin adam gibi mesleğin yok gel diyecek ailen yok nolacak alıp başını nereye gideceksin kır dizini otur evinde diye kendimi bastırıyorum ama senin içinde dirayet varsa ki görüyorum güçlüsü boşan eşine de kendine de acı çektirme..O adamcıkta kendini istenmeyen iğrenç biri olarak görmesin ona da yazıktır kimsesi olmasına gerek yok koskoca adam durur ayakta açıklamanı yap kırmadan üzmeden,ayrıca çocuklarında ilk defa boşanan annenin babanın çocuğu olmayacak bi sürü psikolog var ne işe yarıyo bunlar hazırlasınlar çocukları böyle sonlara bu kadar arkadaşım Allah yardımcın olsun...:5:

kocan fazla iyi ve yumuşak yüzlü birisi demekki.belki elini şöyle masaya vursa,gözü birazcık dışarı kaysa belki kaybetmemek için çabalayacaksın kaçan kovalanır hesabı.:34:

gerçekten bu kadar tiksiniyrsan,istemiyrsan uzatma bu evliliği ikiniz içinde:34:

Bencede eski sevgilinizi kaçış olarak eşiniz ile evlenmişsiniz.
Eski sevgilinizin evlendiğini çocukların olduğunu bilmeniz dikkatimi çekti neden hala onun hakkında bilgiye sahipsiniz?
Eşinizin annesi babası yok 5 senelik evli 2 çocuğu var her ne kadar karısı hafta bir ve isteksiz olarak onunla beraber olsada kokusundan tiksinsede pasifliğinden yakınsada sanırım o bunun farkında bile değil ve mutlu mesut bir evliliği var sanıyor yazık eşiniz için gerçekten çok üzüldüm diğer arkadaşlar gibi eşinizi kullandığınızı düşünüyorum
Yeni işe girmişsiniz sanırım ayaklarınızda yere basınca evlilik size artık külfet geliyor ailenizin karşı çıkacağını bilmeseniz hiç tepkileri eşinizi çocuklarınızı düşünmeden dilekçeyi verirdiniz gibi geliyor sanırım ailenizin tavrı sizi düşünmeye iten
sizi üzmek kırmak yargılamak değil niyetim
madem aşk yoktu sevgi yoktu 5 yıla 2 çocuk sığdı 2 çocuğada sizi (anladığım kadarıyla) seven,ilgi gösteren, kocalık babalık vazifesini esirgemeyen, çalışan muhtaç etmeyen 5 senedir de eşiniz olan insanla bir ömür geçer gibi geliyor çünkü bence hiçbir çocuk annesiz babasız büyümeyi hak etmiyor
boşanırsanız da eğer pişman olursunuz bence çünkü aldatılan,bakımayan,ilgi gösterilmeyen şiddet gören kadınlar bile keşke diyebiliyor boşanmanın ardından ortada hiç sebep yokken boşanmayı unutun bence ve evliliğiniz için uzman desteği alın :50:

Yani şu huyundan,bu huyundan nefret ediyorum desen konuş, terapiste gidin
düzelir inşallah falan yazacağım ama sen kokusundan bile tiksiniyorum diyorsun
arkadaşım ne desem bilemedim... Çok üzüldüm gerçekten :(
Eşinize üzüldüm bu mutsuzluğu haketmiyor..
Çocuklara üzüldüm..
Size üzüldüm sevmeden evlenmişsiniz ve şuan hissettikleriniz çok zor olmalı :(
Allah hayırlı son yaşatsın.
Ama çok da gençsiniz.
Mutluluk ikinizin de hakkı..
Sanırım zorlamak anlamsız.

modern bir madam bovary hikayesi..

ne denebilir bu durumda bilmiyorum.. iki çocuk var, çok da ufaklar. sırf tutku eksikliği yüzünden onları bir aile sıcaklığından mahrum etmek ne kadar doğru? ama sonra şunu da düşünüyorum, sırf çocuklar için sürdürülen bir evlilik ikinizi de daha çok yıpratmaz mı? sana da yazık evet. ama o adamcağıza da yazık değil mi? ben aslında en çok ona acıdım. kokusu bile tiksindiriyor demişsiniz ya, kimbilir onun açısından ne ızdırap vericidir. sizin fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınız olduğu kadar onun da var. bilmiyorum.. sanırım en doğrusu bir uzmanla görüşmeniz.

İnsanın kokusundan tiksindiği biriyle aynı yatağı paylaşması, her ilişkide ağlaması kabus gibi bir şey, hem kendisi hem karşısındaki için...
Eşinize de kendinize de iyilik yapın, çok geç olmadan boşanın, bu kadar sevgisiz bir ilişkinin kurtulacak tarafı yoktur.

Egem ablaya yuz puan ;)
kocanin biri takilsa pesine sana nasil cekici gelir baska bi kadinin begendigi eger senin elindeyse her zaman kiymete biner bu dogru.

Sevgili ellanas;

Konudaki bütün cevaplarını okudum.

Bir insan sevmediği kokusundan bile tiksindiği bir erkekle 4,5 yıl bir arada asla yaşamaz.
Sen eşini aslında seviyorsun ama kendini sevmediğine inandırmak istiyorsun.
Çünkü sana senden çok değer veren, ağzından çıkan tek bir kelimeyle her dediğini yapan bir eşin var.
İlgi hep eşten gelmiş, daha doğrusu biraz hazırcı bir yapı oluşmuş sende.

Yaş aralığı yakın 2 çocukla da hayatınıza bir monotonluk gelmiş ve sen aşırı ilgiden biraz sıkılmış,
hatta biraz da şımarmışsın.

Normal şartlarda beni bilen bilir, bu tür durumlarda direkt boşan derim.
Ama böyle bir adama da haksızlık yapıyorsun.
Diyelim ki boşandın. Eşin evlenir yeniden bir yuva kurar,
ama sen evlensen bile mutlu olamazsın. Çünkü seni şu anki eşin kadar sevip de,
seni şımartacak, sana değer verecek bir eş bulamazsın.

Millet nelerle uğraşıyor, sen eşinin yoğun ilgisinden sıkılmış, hatta bunu takıntı haline getirip,
olayı eşinden tiksinme boyutuna taşımışsın.
Duyguları kontrol edebilmek bizim elimizde. Ben bu duruma kendini bilinçli olarak getirdiğini düşünüyorum.
Çünkü zaten en baştan eşine kör kütük aşık olarak evlenmedin.
Şu durumda yapılacak olan şey hayatına biraz değişiklik getirmek,
monotonluktan çıkmak, hatta belki de bir süreliğine eşinden ayrı bir yerde kalman gerek.
Ve mümkünse psikolojik yardım almalısın.

Son düzenleme:
Neden biliyormusun?ben de çocuklu ayrılan bir anneyim.asla erteleme ayrılığı.sonra çok daha zor oluyor.ben oğlumun 7 yaşına gelmesini bekledim,beklemez olaydım.çok zor günler geçireceğin kesin ama hayat mücadele,ayakta dimdik durmalısın.Amacın sadece çocukların.Hayat senin üstüne dönsün.Bırak çocukların 6 ay çorba yesin çok önemli değil.Onlar öyle böyle büyüyecekler nasıl olsa,sen bunlara takılma.zaman su gibi akacak.Çocukların mutsuz bir evliliği sürdürdüğün için asla seni takdir etmeyecekler.unutma;bu hayata sen de bir defa geliyorsun....

heyecan eksilmiş evliliğinizde.
sizin beklentileriniz farklı, doğal şeyler bekliyorsunuz elbette
ama evlilikler zamanla o heyecanı yitiriyor zaten, aynı kalmıyor.
eşiniz fazla düz, yumuşak, herşeye evet diyen biri anlaşılan,
bu da sizi sıkıyor, biraz aksiyon istiyorsunuz, heyecan istiyorsunuz bence.
eşinizi kaybettiğinizde mutlu hissedermisiniz kendinizi, bence hissetmeyebilirsiniz.
bence böyle bir karar almadan iyi düşünün, gerekirse biraz uzaklaşın,
belki de özleyeceksiniz bile kimbilir.
çocuklar içinse bu durum gerçekten zor, aile içinde yaşamıyorlar sonuçta,
onlar istiyorlar ki anne babaları yanyana olsun, çocuklar için cidden yıkıcı.
yaşlarıda küçük, gerçekten ihtiyaçları var sizi beraber mutlu görmeye.
iyi düşünün acele karar vermeyin.

gerçekten ciddi ciddi boşan diyen arkadaşlar var.. inanılır gibi değil.. 2 çocuk ileride "anne bizi neden babasız büyüttün" derlerse "heyecan bitmişti" dersiniz.. bu mu yani??

yazacaklarım sizi sinirlendirebilir ama yazmadan geçemeyeceğim.. konu sahibi sizin ki düpedüz şımarıklık.. ilgi görmekten artık ne bekleyeceğinizi bilmiyorsunuz, eşiniz kapıya ferrari çekse şaşırtmaz artık sizi.. evliliğinizde şiddet olsa, ihanet olsa, hatta dış etkenler olsa boşan demek daha makul gelebilir evet.. hatta muhtemelen siz de bu cevabı almak için açtınız bu konuyu.. evlilik kararını alırken tek başınızaydınız, ama artık kendinizden başka düşüneceğiniz 2 evladınız var.. Kesinlikle boşanmayın.. Destek alın, uzmanlarla görüşün, evliliğinize siz heyecan katın ama BENCE asla boşanmayın...

ha sevmeden hayat geçer mi diyecek şimdi arkadaşlar.. evet efendim, sevmeden evlenildiyse sevmeden de hayat geçer, o 2 evladın hatrına bal gibi de geçer.. :34:

Haklısınız,eşinizin artılı yönlerinden sıkılıp,kendinize adrenalin arıyorsunuz.
Ağzının ortasına sokak ortasında bi tane çakan bi koca,ve hala 'kocamdan ayrılmak istemiyorum' diyen bir kadın modası var bu ara..Sizin böyle bi durumunuz olmadığı için iyice bunalıp,çıkmaza düşmüşsünüz yazık.

gerçekten ciddi ciddi boşan diyen arkadaşlar var.. inanılır gibi değil.. 2 çocuk ileride "anne bizi neden babasız büyüttün" derlerse "heyecan bitmişti" dersiniz.. bu mu yani??

yazacaklarım sizi sinirlendirebilir ama yazmadan geçemeyeceğim.. konu sahibi sizin ki düpedüz şımarıklık.. ilgi görmekten artık ne bekleyeceğinizi bilmiyorsunuz, eşiniz kapıya ferrari çekse şaşırtmaz artık sizi.. evliliğinizde şiddet olsa, ihanet olsa, hatta dış etkenler olsa boşan demek daha makul gelebilir evet.. hatta muhtemelen siz de bu cevabı almak için açtınız bu konuyu.. evlilik kararını alırken tek başınızaydınız, ama artık kendinizden başka düşüneceğiniz 2 evladınız var.. Kesinlikle boşanmayın.. Destek alın, uzmanlarla görüşün, evliliğinize siz heyecan katın ama BENCE asla boşanmayın...

ha sevmeden hayat geçer mi diyecek şimdi arkadaşlar.. evet efendim, sevmeden evlenildiyse sevmeden de hayat geçer, o 2 evladın hatrına bal gibi de geçer.. :34:

Doğruya doğru..

Back
X