- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 53
- 41
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Bizim de duygularımız var robot degilizO ne derse ben peki kocacım dicekmisim surat asmıcakmısım karsı cıkmıcakmısım. Ben zaten onun dedigi seyleri genelde yapiyorum ama beni cok ihmal ettigi zamanlarda elestiriyorum o da bunu istemiyo
Evlenmeden önce beraber vakit geçirdiniz mi? O zamanlar da mı böyleydi. İnsanlar bazen çok bencil oluyor ne yazık ki benden sonrası tufan modu. Ağzından öylece çıkan cümlelerin ucu bucağı nereye varır düşünmüyorlar çok yazıkBu yazıyı gözlerimden yaşlar süzülerek yazıyorum. 1.5 senelim evliyim. Görücü usulü evlendik. Eşimi çok seviyorum ona çok düşkünüm. Ama beklediğim ilgiyi göremiyorum. Kendisi de beni sevdiğini söyler ama yaşantısında belli etmiyor. Ben istiyorumki biz de normal evliler gibi beraber vakit geçirelim. Çıkalım bi yürüyüş yapalım en azından. Ama yok. Arkadaşları çağırsa koşa koşa gider . Beni hiç düsünmez yalnız kalmısım kalmamısım kendimi nasıl hissediyorum umrunda bile degil. Biraz önce konustuk yine dedim hadi yürüyüse gidelim diye kabul etmedi. Üzerine gittim neden istemiyosun niye bu kadar zor geliyo dedim. OLMUYO İŞTE ICIMDEN GELMIYO BEN BOYLEYIM DEGISMEM SEN DEGIS dedi. Çok bencilce değilmi? İcime oyle bi oturduki beni sevmedigini dusunuyorum. Nasil davranabilirim artik napabilirim? Bende mesafe koyuyum diyorum bazen sonra dayanamiyorum yine.
Bana göre görücü usulü evlenmek sürpriz yumurta gibi karşı tarafın tamamen nasıl bir insan olacağını bilemiyosun.Keşke biraz tanımaya çalışsaydınız böyle ısmarlama evlilik olmaz.Ailelere çok kızıyorum bu konuda.
Aramızdaki yaş farkı sorun galiba evet. Cunku yaptıklarımin cocukca oldugunu soyluyo. Ozellikle agladigimda. Biraz once de tartıstık zaten baya bi agladım sinirlerim cok yıprandı. En son beni sevdigini soyledi surstımı asmamamı sevgisini hareketlerinde belli edemedigini filan soyledi boyle seylere kafanı takma dedi filan. Özgürlüge alısmıs dediginiz gibiGörücü usulü diye birşey kalmadı artık. Eskiden büyükler karar verirmiş, yoldan geçerken bu kızı aldık sana diye gösterirlermiş. Bazen o da yok. Bu görücü usulü evet sürpriz yumurta gibi oluyor, hoş da değil. Zaten bu kalmadı.
Şimdi evlenmeyi düşünen kişiler oturup konuşuyor. Uygun olursa nişan yapılıyor, nişanlılık evresinde tanışma oluyor. Telefon, msj vs. bir sürü imkan var tanımak için. Uzak mesafe dahi olsa.
Kaldı ki sekiz sene sevgililik süreci olan insanlar dahi evliliklerinde eşlerini daha yeni tanımaya başladıklarını söylüyorlar. Aslında evlenmeden kimsenin evlenince nasıl biri olacağını bilemeyiz bence.
Konu sahibi de ilgisizliğini nişanlılık döneminde farketmiş zaten... Evlenmeden önce gözünü dört aç, evlendikten sonra yarı yarıya kapat demişler. Keşke bu ilgisizliğin sebebini nişanlıyken araştırsaydınız. Şimdi bunun için boşanılır mı onu da bilemedim. Düzelebilecek bir şey de çünkü. Bir arkadaş demiş birbirinize haftada bir gün ayırın diye bence iyi fikir. Biraz mesafeli durun bi süre, hiç konusunu açmayın. Noldu diye peşinizde dolaşmaya başlayınca bunun sizin için çok önemli oldugunu, yıprandığınızı vs. anlatın.
Bir de evlilik asgari müştereklerde birleşmektir. Ortak sevdiğiniz birşeyler bulun. Veya onun ilgi alanları neler siz de dahil olmaya çalışın.
Aranızda cok yaş farkı var bu da sizi anlamamasına sebeb oluyor olabilir. Özgür ve tek olmaya alışmış galiba, evliliğin ne demek oldugunu farkedememiş gibi. Hiç olmazsa bir büyüğünüze durumu anlatın, aranızda hakem olsun, orta yolu bulsun....
Yanyanayken bu kadar deildi tabi ama yine de bi ilgisizlik hissediyodumEvlenmeden önce beraber vakit geçirdiniz mi? O zamanlar da mı böyleydi. İnsanlar bazen çok bencil oluyor ne yazık ki benden sonrası tufan modu. Ağzından öylece çıkan cümlelerin ucu bucağı nereye varır düşünmüyorlar çok yazık
Bunu anlamiyo işteBizim de duygularımız var robot degiliz
Bu seferde kendi ellerimle kendimi yaktım keske ailemin buldugu biriyle evlenseydim derdim ben :)Bu yüzden severek tanıyarak evlenmek en güzeli en azından sevdim kahrını ben çekerim derdin
Ben görücü usulünü destekleyen biriyim hatta doğru da buluyorum ama severek evlendim elhamdülillah sevmek başka bi şeyBu seferde kendi ellerimle kendimi yaktım keske ailemin buldugu biriyle evlenseydim derdim ben :)
Oyledir mutlaka ne mutlu sizeBen görücü usulünü destekleyen biriyim hatta doğru da buluyorum ama severek evlendim elhamdülillah sevmek başka bi şey
Hayattan zevk almayı bilmedikleri gibi eslerini de hayata küstürüyo boyle adamlar işteMaalesef benim eşimde öylehep gezmek içimde kalmıştır keyfi isterse çıkarız anca bazen çok bunalıyorum üzülüyorum
Aynen öyleHayattan zevk almayı bilmedikleri gibi eslerini de hayata küstürüyo boyle adamlar işte
Ama bazı adamların huyu böyledir değişmez yani kötü bi şey düşündüğünden veya sizi sevmediğinden değildir bu halleri bazı adamlar eski kafa olur çok düz düşğnceli olur üzülmeyin bu hayata ayak uydurmaya çalışın kendinizi başka şeylerle meşgul edin zaten onunla çok ilgilenmediğinizi görünce o size gelecektirOyledir mutlaka ne mutlu size
Oyledir belki ama o boyle olunca beni sevmedigini dusumuyorum ve bu dusunce beni cılgına ceviriyo bazen dayanamiyorum. Belkide gercekten benim kendimi törpülemem gerek ama o bana sevgisini gosterse bunlarin hic biri olmucaktıAma bazı adamların huyu böyledir değişmez yani kötü bi şey düşündüğünden veya sizi sevmediğinden değildir bu halleri bazı adamlar eski kafa olur çok düz düşğnceli olur üzülmeyin bu hayata ayak uydurmaya çalışın kendinizi başka şeylerle meşgul edin zaten onunla çok ilgilenmediğinizi görünce o size gelecektir
İşte o kendince gösterdiğini zannediyordur erkekler bizim gibi ince düşünmüyor hele duygusal hiç değiller karışklarındakini pek düşünmezler filmlerdeki gibi erkekler yok zaten hayatım elimizdekiyle yetincez millet kocasızlıktan ölüyo kızzzzOyledir belki ama o boyle olunca beni sevmedigini dusumuyorum ve bu dusunce beni cılgına ceviriyo bazen dayanamiyorum. Belkide gercekten benim kendimi törpülemem gerek ama o bana sevgisini gosterse bunlarin hic biri olmucaktı
Bana diyoki sen cok dizi izliyosun elinden telefonu da alcam etkileniyosun sonra boyle yapiyosun diyo :) ama kendinde hic bi sıkıntı görmüyo masallahİşte o kendince gösterdiğini zannediyordur erkekler bizim gibi ince düşünmüyor hele duygusal hiç değiller karışklarındakini pek düşünmezler filmlerdeki gibi erkekler yok zaten hayatım elimizdekiyle yetincez millet kocasızlıktan ölüyo kızzzz
Kız görmezler bunlar benimkine sorsan hatasız melek hep ben suçluyumBana diyoki sen cok dizi izliyosun elinden telefonu da alcam etkileniyosun sonra boyle yapiyosun diyo :) ama kendinde hic bi sıkıntı görmüyo masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?