OLMUYOR İŞTE İÇİMDEN GELMİYOR DEDİ

Evlenmeden önce beraber vakit geçirdiniz mi? O zamanlar da mı böyleydi. İnsanlar bazen çok bencil oluyor ne yazık ki benden sonrası tufan modu. Ağzından öylece çıkan cümlelerin ucu bucağı nereye varır düşünmüyorlar çok yazık

Görücü usulü diye birşey kalmadı artık. Eskiden büyükler karar verirmiş, yoldan geçerken bu kızı aldık sana diye gösterirlermiş. Bazen o da yok. Bu görücü usulü evet sürpriz yumurta gibi oluyor, hoş da değil. Zaten bu kalmadı.
Şimdi evlenmeyi düşünen kişiler oturup konuşuyor. Uygun olursa nişan yapılıyor, nişanlılık evresinde tanışma oluyor. Telefon, msj vs. bir sürü imkan var tanımak için. Uzak mesafe dahi olsa.
Kaldı ki sekiz sene sevgililik süreci olan insanlar dahi evliliklerinde eşlerini daha yeni tanımaya başladıklarını söylüyorlar. Aslında evlenmeden kimsenin evlenince nasıl biri olacağını bilemeyiz bence.
Konu sahibi de ilgisizliğini nişanlılık döneminde farketmiş zaten... Evlenmeden önce gözünü dört aç, evlendikten sonra yarı yarıya kapat demişler. Keşke bu ilgisizliğin sebebini nişanlıyken araştırsaydınız. Şimdi bunun için boşanılır mı onu da bilemedim. Düzelebilecek bir şey de çünkü. Bir arkadaş demiş birbirinize haftada bir gün ayırın diye bence iyi fikir. Biraz mesafeli durun bi süre, hiç konusunu açmayın. Noldu diye peşinizde dolaşmaya başlayınca bunun sizin için çok önemli oldugunu, yıprandığınızı vs. anlatın.

Bir de evlilik asgari müştereklerde birleşmektir. Ortak sevdiğiniz birşeyler bulun. Veya onun ilgi alanları neler siz de dahil olmaya çalışın.
Aranızda cok yaş farkı var bu da sizi anlamamasına sebeb oluyor olabilir. Özgür ve tek olmaya alışmış galiba, evliliğin ne demek oldugunu farkedememiş gibi. Hiç olmazsa bir büyüğünüze durumu anlatın, aranızda hakem olsun, orta yolu bulsun....

Aramızdaki yaş farkı sorun galiba evet. Cunku yaptıklarımin cocukca oldugunu soyluyo. Ozellikle agladigimda. Biraz once de tartıstık zaten baya bi agladım sinirlerim cok yıprandı. En son beni sevdigini soyledi surstımı asmamamı sevgisini hareketlerinde belli edemedigini filan soyledi boyle seylere kafanı takma dedi filan. Özgürlüge alısmıs dediginiz gibi

Yanyanayken bu kadar deildi tabi ama yine de bi ilgisizlik hissediyodum

Maalesef benim eşimde öyle hep gezmek içimde kalmıştır keyfi isterse çıkarız anca bazen çok bunalıyorum üzülüyorum

Oyledir mutlaka ne mutlu size
Ama bazı adamların huyu böyledir değişmez yani kötü bi şey düşündüğünden veya sizi sevmediğinden değildir bu halleri bazı adamlar eski kafa olur çok düz düşğnceli olur üzülmeyin bu hayata ayak uydurmaya çalışın kendinizi başka şeylerle meşgul edin zaten onunla çok ilgilenmediğinizi görünce o size gelecektir

Oyledir belki ama o boyle olunca beni sevmedigini dusumuyorum ve bu dusunce beni cılgına ceviriyo bazen dayanamiyorum. Belkide gercekten benim kendimi törpülemem gerek ama o bana sevgisini gosterse bunlarin hic biri olmucaktı

Oyledir belki ama o boyle olunca beni sevmedigini dusumuyorum ve bu dusunce beni cılgına ceviriyo bazen dayanamiyorum. Belkide gercekten benim kendimi törpülemem gerek ama o bana sevgisini gosterse bunlarin hic biri olmucaktı
İşte o kendince gösterdiğini zannediyordur erkekler bizim gibi ince düşünmüyor hele duygusal hiç değiller karışklarındakini pek düşünmezler filmlerdeki gibi erkekler yok zaten hayatım elimizdekiyle yetincez millet kocasızlıktan ölüyo kızzzz

Bana diyoki sen cok dizi izliyosun elinden telefonu da alcam etkileniyosun sonra boyle yapiyosun diyo :) ama kendinde hic bi sıkıntı görmüyo masallah

Canım anlattığın şeyleri bizde ilk zamanlar yaşadık. Ama ben hep sebebini aradım. Onu anlamaya çalıştım. O işlerine çok stres oluyordu. Önce ona ortak olmaya çalıştım. İnan bizde kağıt üzerinde evli gibiydik. O sevgiliylen seven adam taş kalpli duygusuz birine dönüşmüştü. Arkadaşları için canı çıkıyordu ama benden yüz çeviriyordu. Ben zamanla onun sorunlarına indim, birde hep dua ettim. Evde hep Bakara suresi okudum. Youtubedan açıp son ses dinledim evde o işteyken. Namazlar kıldım dualar ettim. Tam 1 yıl gözyaşı döktüm hergün. Birde ilk 6 ay vajinismus çektim.Sinir hastası oldum. Ama asla boşanamazdım böyle bi sebebten. Ailem çok tutucu. Haa iyiki boşanmamış evliliğime sahip çıktım diyorum. Zamanla bana ısınmaya başladı herşey bir anda düzeldi şükürler olsun. Yani belki sende de eksik vardır? İşin temeline inmeye çalış, hoşlandığı şeyleri yapmak, duymak istediği şeyleri söyle üstüne gitme. Belki sever öyle öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…