OLMUYOR İŞTE İÇİMDEN GELMİYOR DEDİ

Zamanla bazı seyler oturabiliyo galiba

Dün o lafları soylediginden beri ilgisizim ve evimize geldik suan ailesinin yanindaydik. Öpüp sarılıp duruyo

Bi sebebi yok seviyorum işte ailem tabiki bosanmamı istemez ama ben oyle bi karar verirsem arkamda dururlar. Ama suan bosanmak bana cook uzak geliyo. Şiddet yok bazen psikolojik siddet uyguluyo sadece

Bence boşanın.Siz sevilmeye,ilgi görmeye layıksınız.Nereye kadar gidecek bu sevgisizlik?Sevgi ilgi,emek gerektirir.Bunlar içinde zaman ayırmak lazım.Bana zaman ayırmayan birinin beni sevdiğini düşünmem.Kusura bakmayın,açık konuştum ama bu böyle .

Evet muhabbet konusu uzerinde durmam lazım

Bi sebebi yok seviyorum işte ailem tabiki bosanmamı istemez ama ben oyle bi karar verirsem arkamda dururlar. Ama suan bosanmak bana cook uzak geliyo. Şiddet yok bazen psikolojik siddet uyguluyo sadece
Anladım ne yazık ki erkekler o psikolojik şiddet dediğimiz durumları bizim gibi düşünemiyor o yüzden belli olmaz huyu öyle olabilir. Mutsuzsanız ona göre bir yol belirlersin ki madem aileniz arkanızdaymış eşiniz bu durumun farkındadır. Ama anladığım kadarıyla düzelmeyecek bişey yok gibi sadece eşin biraz at gözlükleri ile bakıyor ve tipik Türk erkeği dediğimiz odun modda takılıyor. İnşallah o at gözlüklerini çıkarıp sizin tamamen farkınıza varacaktır.

Gezmedik sevgililik donemimiz olmadı nişanlı kaldık sadece onda bile yanıma gelmemisti farklı sehirlerdeydik

Ama ablacim hic hic tanimadan evlenirseniz sonuc bu olur...yani yabanci, taniyip etmediginiz, huyunu suyunu bilmediginiz biriyle evlenmisinzi sonucta. Iyi de cikabilirdi, kotu de. keske biraz gorusup taniyip baksaydiniz.

Zamanla duzelir insallah pek umudum yok ama gorucez

Zamanla duzelir insallah pek umudum yok ama gorucez
Belli olmaz bir bakmışsın 180 derece dönmüş şimdi ya öyle olsaydı böyle yapsaydım falan diye düşünme düşünürsen giderek kafana takılır normal şeyler bile gözüne batar. Bilmiyorum dine bakış açın nedir ama bol bol bakara suresi dinle evde bol bol dua et ve Allaha bırak. En sonunda hayırlısı neyse o şekilde olsun

Bana göre görücü usulü evlenmek sürpriz yumurta gibi karşı tarafın tamamen nasıl bir insan olacağını bilemiyosun.Keşke biraz tanımaya çalışsaydınız böyle ısmarlama evlilik olmaz.Ailelere çok kızıyorum bu konuda.

Teşekkür ederim yorumun için

Senerlerce sevgili olup evlenenleride goruyorum cogu husran şans olduguna inaniyorum boyle seylerin

Canım bu devirde yıllarca birbirini tanıyıp zaman geçirenler anlaşamıyo sen tanımadığın adamla evlenmişsin adam seni sevmeden evlenmiş nolacaktı ki yani olacağı bu

Genç arkadaşım,sizi üzüp incitmek istemiyorum ama yazmak durumundayım.
Siz,ne yazık ki bağımsız bir birey değilsiniz.
Eşinizden habersiz dışarı çıkamıyorsunuz.
İsteklerinizi gerçekleştiremiyorsunuz.
Kendinize saygı duymuyorsunuz ama eşinizden saygı,sevgi ve ilgi bekliyorsunuz.
'Eşime çok düşkünüm' demişsiniz onun alt yapısında da eşinize bağımlı oluşunuz yatıyor.
Siz bu bağımlılığı sevgi ve düşkünlük olarak yorumluyorsunuz.
Üzgünüm ama siz kendinizi değiştirmeden eşinizi değiştiremezsiniz.

Senerlerce sevgili olup evlenenleride goruyorum cogu husran şans olduguna inaniyorum boyle seylerin
İşte yıllarca tanıdığın bir insani bile yeri geliyor tanıyamıyorsun kaldı ki hiçbir fikir sahibi olmadığın bir insanlar evlenmek.... Ama burda suçlu olan siz değilsiniz bana göre.Umarım düzelirsiniz.Ama sizin ne yönde değişmenizi istiyor yani artık ondan gelmesini istememenizi mi ?

Kendimi ne yönde degistirebilirim

O ne derse ben peki kocacım dicekmisim surat asmıcakmısım karsı cıkmıcakmısım. Ben zaten onun dedigi seyleri genelde yapiyorum ama beni cok ihmal ettigi zamanlarda elestiriyorum o da bunu istemiyo

Klasik Türk erkeği işine gelmeyince degiş diyolar sınırlarını koy o arkadaş ları ile cıkıyor sa sen de onun gibi kendi yaşamına uygun dertleşecek kahve içecek arkadas ayarla.. Esine bağlıymış gibi olma sadece o varmış gibi davranırsan inadına arkadas larına gidebilir kendine cevre yap ve işim var deyip cık... Seni üzmesine izin verme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…