- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Zamanla bazı seyler oturabiliyo galibabenim bi tanidik vardi akrabam o da boyleydi hic beraber gezemiyorlardi akssm isten gelir yemek yer ustunu degistirir dogruuu arkadasinin berber dukkaninin oraya sonra kayinvalidesiyle ayni bina da oturuyordu kaynanasina dedi o da kulagini cekti simdi gitmiyor ilk 1 sene oyle gitti o da sonra zaten ilk gunden hamile kalmisti cocuk dogdu etti derken simdi iyiler ama onlar gorucu oldu da her aksam geziyorlardi nisanliyken falan yani onlar tanidi birbirlerini
Ben balık o ikizlerSızin ve esinizin burcu ne?
Dün o lafları soylediginden beri ilgisizim ve evimize geldik suan ailesinin yanindaydik. Öpüp sarılıp duruyoCok gencmissiniz. Arada bir kusak farki var neredeyse. Esinizi sevdiginizi ve ilgi gosterdiginizi belirtmissiniz. Bu onda ben ne yaparsam yapayim beni sevecek beni boyle kabul edecek hissi yaratiyor olabilir. Sizde biraz ilgisiz davranin. Kacan kovalanir mantigiyla.
Bi sebebi yok seviyorum işte ailem tabiki bosanmamı istemez ama ben oyle bi karar verirsem arkamda dururlar. Ama suan bosanmak bana cook uzak geliyo. Şiddet yok bazen psikolojik siddet uyguluyo sadeceYanlış alamazsanız bişey sormak istiyorum, çok seviyorum çok düşkünüm demişsiniz nesini seviyorsunuz ve neden düşkünsünüz? Bu bir zorunluluk mu? Tüm yorumları okuyamadım ama çalışıyor musunuz? Boşanma halinde aileniz arkanızda durur mu? Eşim babasına benziyor demişsiniz. Belki bugüne kadar karşısındakinin sevgisini görmeyen bir insanla evlisiniz ve o bu davranışı normal karşılıyor. Hani bizlere boşan demek kolay ama bazen de savaşmak da gerekiyor sanki görücü usulü veya severek farketmez neler duyuyoruz neler okuyoruz 1.5 yıl erken bir süreç evliliğin rayına oturması için. Şiddete meyilli mi eşin yani bugüne kadar o tarz bir durumla karşı karşıya kaldın mı
Evet muhabbet konusu uzerinde durmam lazımMuhabbet ettiğiniz mevzuları değiştirebilirsiniz..
Sizinle konuşmayı muhabbeti sevmesi lazım.
İlgi alanları neler, neler hakkında konuşur bir süre gözlemleyin.
Bir de iyi bir dinleyici olmayı deneyin. Böylece eşinizi tanımaya çalışın.
Belki birşeyler değişir.
O gelmese de siz yürüyüşe düzenli çıkın. Sizin yalnız çıkmanızı istemeyeceği bir gün mutlaka gelecektir.
Anladım ne yazık ki erkekler o psikolojik şiddet dediğimiz durumları bizim gibi düşünemiyor o yüzden belli olmaz huyu öyle olabilir. Mutsuzsanız ona göre bir yol belirlersin ki madem aileniz arkanızdaymış eşiniz bu durumun farkındadır. Ama anladığım kadarıyla düzelmeyecek bişey yok gibi sadece eşin biraz at gözlükleri ile bakıyor ve tipik Türk erkeği dediğimiz odun modda takılıyor. İnşallah o at gözlüklerini çıkarıp sizin tamamen farkınıza varacaktır.Bi sebebi yok seviyorum işte ailem tabiki bosanmamı istemez ama ben oyle bi karar verirsem arkamda dururlar. Ama suan bosanmak bana cook uzak geliyo. Şiddet yok bazen psikolojik siddet uyguluyo sadece
Gezmedik sevgililik donemimiz olmadı nişanlı kaldık sadece onda bile yanıma gelmemisti farklı sehirlerdeydik
Zamanla duzelir insallah pek umudum yok ama gorucezAnladım ne yazık ki erkekler o psikolojik şiddet dediğimiz durumları bizim gibi düşünemiyor o yüzden belli olmaz huyu öyle olabilir. Mutsuzsanız ona göre bir yol belirlersin ki madem aileniz arkanızdaymış eşiniz bu durumun farkındadır. Ama anladığım kadarıyla düzelmeyecek bişey yok gibi sadece eşin biraz at gözlükleri ile bakıyor ve tipik Türk erkeği dediğimiz odun modda takılıyor. İnşallah o at gözlüklerini çıkarıp sizin tamamen farkınıza varacaktır.
Haklısın ne diyebilirimkiAma ablacim hic hic tanimadan evlenirseniz sonuc bu olur...yani yabanci, taniyip etmediginiz, huyunu suyunu bilmediginiz biriyle evlenmisinzi sonucta. Iyi de cikabilirdi, kotu de. keske biraz gorusup taniyip baksaydiniz.
Belli olmaz bir bakmışsın 180 derece dönmüş şimdi ya öyle olsaydı böyle yapsaydım falan diye düşünme düşünürsen giderek kafana takılır normal şeyler bile gözüne batar. Bilmiyorum dine bakış açın nedir ama bol bol bakara suresi dinle evde bol bol dua et ve Allaha bırak. En sonunda hayırlısı neyse o şekilde olsunZamanla duzelir insallah pek umudum yok ama gorucez
Teşekkür ederim yorumun içinBelli olmaz bir bakmışsın 180 derece dönmüş şimdi ya öyle olsaydı böyle yapsaydım falan diye düşünme düşünürsen giderek kafana takılır normal şeyler bile gözüne batar. Bilmiyorum dine bakış açın nedir ama bol bol bakara suresi dinle evde bol bol dua et ve Allaha bırak. En sonunda hayırlısı neyse o şekilde olsun
Senerlerce sevgili olup evlenenleride goruyorum cogu husran şans olduguna inaniyorum boyle seylerinBana göre görücü usulü evlenmek sürpriz yumurta gibi karşı tarafın tamamen nasıl bir insan olacağını bilemiyosun.Keşke biraz tanımaya çalışsaydınız böyle ısmarlama evlilik olmaz.Ailelere çok kızıyorum bu konuda.
İşte yıllarca tanıdığın bir insani bile yeri geliyor tanıyamıyorsun kaldı ki hiçbir fikir sahibi olmadığın bir insanlar evlenmek.... Ama burda suçlu olan siz değilsiniz bana göre.Umarım düzelirsiniz.Ama sizin ne yönde değişmenizi istiyor yani artık ondan gelmesini istememenizi mi ?Senerlerce sevgili olup evlenenleride goruyorum cogu husran şans olduguna inaniyorum boyle seylerin
Kendimi ne yönde degistirebilirimGenç arkadaşım,sizi üzüp incitmek istemiyorum ama yazmak durumundayım.
Siz,ne yazık ki bağımsız bir birey değilsiniz.
Eşinizden habersiz dışarı çıkamıyorsunuz.
İsteklerinizi gerçekleştiremiyorsunuz.
Kendinize saygı duymuyorsunuz ama eşinizden saygı,sevgi ve ilgi bekliyorsunuz.
'Eşime çok düşkünüm' demişsiniz onun alt yapısında da eşinize bağımlı oluşunuz yatıyor.
Siz bu bağımlılığı sevgi ve düşkünlük olarak yorumluyorsunuz.
Üzgünüm ama siz kendinizi değiştirmeden eşinizi değiştiremezsiniz.
O ne derse ben peki kocacım dicekmisim surat asmıcakmısım karsı cıkmıcakmısım. Ben zaten onun dedigi seyleri genelde yapiyorum ama beni cok ihmal ettigi zamanlarda elestiriyorum o da bunu istemiyoİşte yıllarca tanıdığın bir insani bile yeri geliyor tanıyamıyorsun kaldı ki hiçbir fikir sahibi olmadığın bir insanlar evlenmek.... Ama burda suçlu olan siz değilsiniz bana göre.Umarım düzelirsiniz.Ama sizin ne yönde değişmenizi istiyor yani artık ondan gelmesini istememenizi mi ?
Klasik Türk erkeği işine gelmeyince degiş diyolar sınırlarını koy o arkadaş ları ile cıkıyor sa sen de onun gibi kendi yaşamına uygun dertleşecek kahve içecek arkadas ayarla.. Esine bağlıymış gibi olma sadece o varmış gibi davranırsan inadına arkadas larına gidebilir kendine cevre yap ve işim var deyip cık... Seni üzmesine izin verme...Bu yazıyı gözlerimden yaşlar süzülerek yazıyorum. 1.5 senelim evliyim. Görücü usulü evlendik. Eşimi çok seviyorum ona çok düşkünüm. Ama beklediğim ilgiyi göremiyorum. Kendisi de beni sevdiğini söyler ama yaşantısında belli etmiyor. Ben istiyorumki biz de normal evliler gibi beraber vakit geçirelim. Çıkalım bi yürüyüş yapalım en azından. Ama yok. Arkadaşları çağırsa koşa koşa gider . Beni hiç düsünmez yalnız kalmısım kalmamısım kendimi nasıl hissediyorum umrunda bile degil. Biraz önce konustuk yine dedim hadi yürüyüse gidelim diye kabul etmedi. Üzerine gittim neden istemiyosun niye bu kadar zor geliyo dedim. OLMUYO İŞTE ICIMDEN GELMIYO BEN BOYLEYIM DEGISMEM SEN DEGIS dedi. Çok bencilce değilmi? İcime oyle bi oturduki beni sevmedigini dusunuyorum. Nasil davranabilirim artik napabilirim? Bende mesafe koyuyum diyorum bazen sonra dayanamiyorum yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?