- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Sizin evliliginiz nasil merak ettimHakikaten bunlar nasıl evlilikler ya. İnsan kendisine bu hayatı nasıl reva görür anlaşılır gibi değil..
sahiplenmek sanırım, eşiniz olduğu için sizi sahipleniyo.. onur meselesi yapıyo olabilir kendince.. bu erkekleri anlamak zor ya..Kıskanmak mı baska biseymi bilmiyorum
Öyle hakikatensahiplenmek sanırım, eşiniz olduğu için sizi sahipleniyo.. onur meselesi yapıyo olabilir kendince.. bu erkekleri anlamak zor ya..
benim bi tanidik vardi akrabam o da boyleydi hic beraber gezemiyorlardi akssm isten gelir yemek yer ustunu degistirir dogruuu arkadasinin berber dukkaninin oraya sonra kayinvalidesiyle ayni bina da oturuyordu kaynanasina dedi o da kulagini cekti simdi gitmiyor ilk 1 sene oyle gitti o da sonra zaten ilk gunden hamile kalmisti cocuk dogdu etti derken simdi iyiler ama onlar gorucu oldu da her aksam geziyorlardi nisanliyken falan yani onlar tanidi birbirleriniAekadaslarinin yaninda. Beni ciddiye almiyoki ciddi konusuyorum dalgaya vuruyo
şu an 8 yillik evliler 2 cocuklari varbenim bi tanidik vardi akrabam o da boyleydi hic beraber gezemiyorlardi akssm isten gelir yemek yer ustunu degistirir dogruuu arkadasinin berber dukkaninin oraya sonra kayinvalidesiyle ayni bina da oturuyordu kaynanasina dedi o da kulagini cekti simdi gitmiyor ilk 1 sene oyle gitti o da sonra zaten ilk gunden hamile kalmisti cocuk dogdu etti derken simdi iyiler ama onlar gorucu oldu da her aksam geziyorlardi nisanliyken falan yani onlar tanidi birbirlerini
Yanlış alamazsanız bişey sormak istiyorum, çok seviyorum çok düşkünüm demişsiniz nesini seviyorsunuz ve neden düşkünsünüz? Bu bir zorunluluk mu? Tüm yorumları okuyamadım ama çalışıyor musunuz? Boşanma halinde aileniz arkanızda durur mu? Eşim babasına benziyor demişsiniz. Belki bugüne kadar karşısındakinin sevgisini görmeyen bir insanla evlisiniz ve o bu davranışı normal karşılıyor. Hani bizlere boşan demek kolay ama bazen de savaşmak da gerekiyor sanki görücü usulü veya severek farketmez neler duyuyoruz neler okuyoruz 1.5 yıl erken bir süreç evliliğin rayına oturması için. Şiddete meyilli mi eşin yani bugüne kadar o tarz bir durumla karşı karşıya kaldın mıBu yazıyı gözlerimden yaşlar süzülerek yazıyorum. 1.5 senelim evliyim. Görücü usulü evlendik. Eşimi çok seviyorum ona çok düşkünüm. Ama beklediğim ilgiyi göremiyorum. Kendisi de beni sevdiğini söyler ama yaşantısında belli etmiyor. Ben istiyorumki biz de normal evliler gibi beraber vakit geçirelim. Çıkalım bi yürüyüş yapalım en azından. Ama yok. Arkadaşları çağırsa koşa koşa gider . Beni hiç düsünmez yalnız kalmısım kalmamısım kendimi nasıl hissediyorum umrunda bile degil. Biraz önce konustuk yine dedim hadi yürüyüse gidelim diye kabul etmedi. Üzerine gittim neden istemiyosun niye bu kadar zor geliyo dedim. OLMUYO İŞTE ICIMDEN GELMIYO BEN BOYLEYIM DEGISMEM SEN DEGIS dedi. Çok bencilce değilmi? İcime oyle bi oturduki beni sevmedigini dusunuyorum. Nasil davranabilirim artik napabilirim? Bende mesafe koyuyum diyorum bazen sonra dayanamiyorum yine.
Canım seninki evlilik değilSizin evliliginiz nasil merak ettim
Bu yazıyı gözlerimden yaşlar süzülerek yazıyorum. 1.5 senelim evliyim. Görücü usulü evlendik. Eşimi çok seviyorum ona çok düşkünüm. Ama beklediğim ilgiyi göremiyorum. Kendisi de beni sevdiğini söyler ama yaşantısında belli etmiyor. Ben istiyorumki biz de normal evliler gibi beraber vakit geçirelim. Çıkalım bi yürüyüş yapalım en azından. Ama yok. Arkadaşları çağırsa koşa koşa gider . Beni hiç düsünmez yalnız kalmısım kalmamısım kendimi nasıl hissediyorum umrunda bile degil. Biraz önce konustuk yine dedim hadi yürüyüse gidelim diye kabul etmedi. Üzerine gittim neden istemiyosun niye bu kadar zor geliyo dedim. OLMUYO İŞTE ICIMDEN GELMIYO BEN BOYLEYIM DEGISMEM SEN DEGIS dedi. Çok bencilce değilmi? İcime oyle bi oturduki beni sevmedigini dusunuyorum. Nasil davranabilirim artik napabilirim? Bende mesafe koyuyum diyorum bazen sonra dayanamiyorum yine.
Muhabbet ettiğiniz mevzuları değiştirebilirsiniz..İşiyle sıkıntı da ama suan ailesinin yanındayız ve burası gezmeye dolasmaya cok musait kafasıda cok rahat suan ama o arkadaslarini tercih etti
O anlamda değil. Kv dışında onlara misafir oluyor musunuz? Ortak zaman geçiriyor musunuz eşli olarak?Takildigi bikac arkadasi var bitanesi evli bitanesi nisanli digerleride bekar evet esini ve gittigi yerleri biliyorum
Sakın cocuk yapam duzelşr demeyinBu yazıyı gözlerimden yaşlar süzülerek yazıyorum. 1.5 senelim evliyim. Görücü usulü evlendik. Eşimi çok seviyorum ona çok düşkünüm. Ama beklediğim ilgiyi göremiyorum. Kendisi de beni sevdiğini söyler ama yaşantısında belli etmiyor. Ben istiyorumki biz de normal evliler gibi beraber vakit geçirelim. Çıkalım bi yürüyüş yapalım en azından. Ama yok. Arkadaşları çağırsa koşa koşa gider . Beni hiç düsünmez yalnız kalmısım kalmamısım kendimi nasıl hissediyorum umrunda bile degil. Biraz önce konustuk yine dedim hadi yürüyüse gidelim diye kabul etmedi. Üzerine gittim neden istemiyosun niye bu kadar zor geliyo dedim. OLMUYO İŞTE ICIMDEN GELMIYO BEN BOYLEYIM DEGISMEM SEN DEGIS dedi. Çok bencilce değilmi? İcime oyle bi oturduki beni sevmedigini dusunuyorum. Nasil davranabilirim artik napabilirim? Bende mesafe koyuyum diyorum bazen sonra dayanamiyorum yine.
Katılıyorum sakin oturmadan evliliğin çocuk yapma pişman olursunSakın cocuk yapam duzelşr demeyin
Eşiniz sizi maşallah seviyor ki bulaşıkları ben hallerim siz gezin diyor.Benim eşim de gezmeyi sevmez sağolsun evlendikten sonra huy edindi bunu da. 4 yıl sevgiliydik adam evine gitmezdi. Haftasonu planım var evde yatalım diyor şimdi 11yıllık evliyiz. Arada yemeğe, çaya vs çıkarız. Akşamları tövbe Bi yere çıkaramam. Şimdi tatil başladı kızlarımla akşam parka yürüyüşe gidiyoruz. Eşime diyorum biz gidiyoruz diye. İyi ben bulaşıkları hallederim diyor :) napacaksanız bıkmadınız bir gezmekten diyor bir de:)) büyük kızım 11 yaşında 170 boyu var arkadaş gibi geziyoruz. Bunlar yuva yıkacak mevzular değil bana göre. Bazen kendim çıkıp gezdim bazen eşimle bazen de arkadaşlarımla. Eşim kızların büyüse de yakamdan düşsen diyordu şükür istediği oldu :))
Anlamadım bir kadının dışarı çıkıp yürümesinde dolasmasinda ne gibi bir sorun var?Buyuk olay cıkarır ailelere kadar gider rezil oluruz diye yapmiyorum cunku cok tepki veriyo boyle seylere
Kusura bakmayın ama aradaki yaş farkı ve görücü usulü olması biraz kocanızın "evde kaldın sana bi kız bulalım da evlen" düşüncesi ile evlendirildiğini düşündürdü bana. O da sanki sırf bu muhabbetler kapansın diye evlenmiş gibi. Kesin böyledir demiyorum ama öyle bir izlenim oluştu bende. Zaten peşinden koşup çaba sarfetmeyince kıymeti de olmuyor. Al evlen bu kızla demişler evlenmiş parmağını kıpırdatmadan da seven gencecik bir kız bulmuş. Niye kassın ki kendini.Ben 24 o 33 yasında. Bu soylediklerini ona defalarca soyledim acıkladım. Kendimi karınmısım gibi hissedemiyorum bile dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?