OLMUYOR İŞTE İÇİMDEN GELMİYOR DEDİ

Aekadaslarinin yaninda. Beni ciddiye almiyoki ciddi konusuyorum dalgaya vuruyo
benim bi tanidik vardi akrabam o da boyleydi hic beraber gezemiyorlardi akssm isten gelir yemek yer ustunu degistirir dogruuu arkadasinin berber dukkaninin oraya sonra kayinvalidesiyle ayni bina da oturuyordu kaynanasina dedi o da kulagini cekti simdi gitmiyor ilk 1 sene oyle gitti o da sonra zaten ilk gunden hamile kalmisti cocuk dogdu etti derken simdi iyiler ama onlar gorucu oldu da her aksam geziyorlardi nisanliyken falan yani onlar tanidi birbirlerini

şu an 8 yillik evliler 2 cocuklari var

Yanlış alamazsanız bişey sormak istiyorum, çok seviyorum çok düşkünüm demişsiniz nesini seviyorsunuz ve neden düşkünsünüz? Bu bir zorunluluk mu? Tüm yorumları okuyamadım ama çalışıyor musunuz? Boşanma halinde aileniz arkanızda durur mu? Eşim babasına benziyor demişsiniz. Belki bugüne kadar karşısındakinin sevgisini görmeyen bir insanla evlisiniz ve o bu davranışı normal karşılıyor. Hani bizlere boşan demek kolay ama bazen de savaşmak da gerekiyor sanki görücü usulü veya severek farketmez neler duyuyoruz neler okuyoruz 1.5 yıl erken bir süreç evliliğin rayına oturması için. Şiddete meyilli mi eşin yani bugüne kadar o tarz bir durumla karşı karşıya kaldın mı

Sizin evliliginiz nasil merak ettim
Canım seninki evlilik değil
Adam evde kadın olsun,işi yapılsın,soyu devam etsin diye evlenmiş işte
Birşey yapamayacağına da o kadar emin ki sen değiş demiş
Çabalamaya niyeti bile yok
Yaşı küçük sanmıştım ama baya da varmış
O unu eleyip eteği asmış bence faturasını da sana kesmiş

Cok gencmissiniz. Arada bir kusak farki var neredeyse. Esinizi sevdiginizi ve ilgi gosterdiginizi belirtmissiniz. Bu onda ben ne yaparsam yapayim beni sevecek beni boyle kabul edecek hissi yaratiyor olabilir. Sizde biraz ilgisiz davranin. Kacan kovalanir mantigiyla.

İşiyle sıkıntı da ama suan ailesinin yanındayız ve burası gezmeye dolasmaya cok musait kafasıda cok rahat suan ama o arkadaslarini tercih etti
Muhabbet ettiğiniz mevzuları değiştirebilirsiniz..
Sizinle konuşmayı muhabbeti sevmesi lazım.
İlgi alanları neler, neler hakkında konuşur bir süre gözlemleyin.
Bir de iyi bir dinleyici olmayı deneyin. Böylece eşinizi tanımaya çalışın.
Belki birşeyler değişir.

O gelmese de siz yürüyüşe düzenli çıkın. Sizin yalnız çıkmanızı istemeyeceği bir gün mutlaka gelecektir.

Takildigi bikac arkadasi var bitanesi evli bitanesi nisanli digerleride bekar evet esini ve gittigi yerleri biliyorum
O anlamda değil. Kv dışında onlara misafir oluyor musunuz? Ortak zaman geçiriyor musunuz eşli olarak?

Sakın cocuk yapam duzelşr demeyin

Hayatta hep esnek olmaktan yanayım o size uymuyor siz ona uymuyorsunuz gerilip duracağınıza orta noktayı bulmaya çalışın misal haftanın 1 gününü belirleyin standardınız olsuno gün sana uysun gezin tozun diğer günler evde oturmakmı istiyor onun dediğini yapın erkek milletinin biçoğu zaten ağır kanlıdır gezmez öyle avm bilmem ne . Ve bi çoğuda s sonradan evrimleşiyor inatlaşmadan tatlı dille biraz kurcala arkadaşım belki ayarları bozulur da istediğin kıvama getirebilirsin

Eşiniz sizi maşallah seviyor ki bulaşıkları ben hallerim siz gezin diyor.
Hislerinize değer veriyor eşiniz. Siz de onunkilere vermişsiniz orta yolu bulmuşsunuz. :)

Ortak nokta bulmak önemli. Bunun içinse konuşmak şart. Misal haftanın iki günü sizinle bir şeyler yapması yönünde bir karar alabilirsiniz.
Size ne hissettrdiğini anlatmanız lazım. Suçlamadan yapmalısınız. Suçlarsanız sizi dinlemeden gardını alır ve kapıları kapatır. "Benimle şunları paylaşmadığında şöyle hissediyorum. Bu da yıpratıyor ikimizi de" şeklinde sakince konuşmayı deneyin. Ama sihirli değnek yok elinizde sabır lazım. Ben eşimle olan sorunları böyle aştım.
Siz onu, o da sizi tanımıyor aslında. Birbirinizi tanıyıp karşılıklı fedakarlıklarla orta yolu bulmalısınız.
Evliliğiniz oturmadan çocuk yapmayın lütfen. Psikolojik olarak yıpratıcı bir süreç olacaktır şimdi sizin için. Omuzlarınıza yük yüklemiş olursunuz. Muhtemel çocuğunuzu da düşünüp şimdilik korunun. Mutlu bir yuvada yaşayın çocuklarınızla inşallah.

Ben olsam yalnız plan yapardım. Gezer istediğim yere gider haber vermezdim. İlla ki merak edip eşlik eder

Buyuk olay cıkarır ailelere kadar gider rezil oluruz diye yapmiyorum cunku cok tepki veriyo boyle seylere
Anlamadım bir kadının dışarı çıkıp yürümesinde dolasmasinda ne gibi bir sorun var?
Demek ki kendisi sapık yolda yalnız yürüyen her kadına yanlış gözle bakıyor diye düşünürüm ben olsam.
O zaman siz baya hapis hayatı yaşıyorsunuz.
Kendinizi buna layık görüyorsanız bize diyecek bir laf düşmez.

Ben 24 o 33 yasında. Bu soylediklerini ona defalarca soyledim acıkladım. Kendimi karınmısım gibi hissedemiyorum bile dedim
Kusura bakmayın ama aradaki yaş farkı ve görücü usulü olması biraz kocanızın "evde kaldın sana bi kız bulalım da evlen" düşüncesi ile evlendirildiğini düşündürdü bana. O da sanki sırf bu muhabbetler kapansın diye evlenmiş gibi. Kesin böyledir demiyorum ama öyle bir izlenim oluştu bende. Zaten peşinden koşup çaba sarfetmeyince kıymeti de olmuyor. Al evlen bu kızla demişler evlenmiş parmağını kıpırdatmadan da seven gencecik bir kız bulmuş. Niye kassın ki kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…