OLMUYOR İŞTE İÇİMDEN GELMİYOR DEDİ

Üff seninde bütün dünyan kocan olmasın
Sosyal ol biraz
İstiyorsan çık kendin gez
Böyle yapışık ikiz gibi olma
Aklını kullan
Kadınlarda yani kendi hayatı yok arkadasları çevresi vs bütün dünyası kocası
Sonra niye ilgisiz?
İlgiye muhtaç olma sende

Sarılarak izlemiyoruz genelde ben ona sokulur sarılır operim hep. Ama rahatsiz oluyo bazen. Bazende o sarilir oper

Genelde ben zorlarsam olur. nadiren kendi istedigide oluyo. Fena degil işte
Bu evliliğin iyi yanı ne?
İlgi yok
Sevgi yok
Cinsellik zoraki.

Evliliği ayakta tutan bu 3 ü zaten.

Üzgünüm ama sizi hizmet için almış. Evlenmek için evlenmiş. Evi çamaşırı temiz, yemeği hazır.

Gençliğinize yazık.

Bende hep bu soruyu soruyorum kendime. Ben sevgisiz ilgisiz koca bi ömrü nasıl gecirrim diye. Ama bosanmayi da gözüm yemiyo açikcasi. Cocugumuzda olmuyo zaten

Ne yapacaksiniz boyle devam mi edeceksiniz bir omur boyu? Sizin kocaniz tam bir kutuk, yontulmakla bile adam olmaz. Kendinize bu hayati reva goruyorsaniz devam edin.

Sarılarak izlemiyoruz genelde ben ona sokulur sarılır operim hep. Ama rahatsiz oluyo bazen. Bazende o sarilir oper
Fiziksel temastan rahatsız olması çok ilginç.
Sizi çekici buluyor mu?

Sözle değil davranışla sizi çekici bulduğunu gösterir mi?

Bos anıma denk geldi hissizdim ve bi anda kabul ettim nasıl yaptım bunu bende bilmiyorum
EVvlilik nasıl boş ana denk gelir bunu anlamıyorum ben de o kadar nişanlı kaldınız çeyiz dizdiniz hiç mi bir hayaliniz olmadı bir şeyler yanlış demediniz

Bende aksine anne olmayi oyle cok istiyorumki. Hic olmazsa bana yoldas olur diye dusunuyorum. Bazende yanlis mi yapiyorum diyorum. Hep ikilemdeyim yani
Yanlış yapıyorsunuz, eşinizle sorununuzu çözmeden asla yapmayın, çok pişman olursunuz çok. Çocuktan sonra tamamen kopar sizden

Cocuk yapma sakın inan daha kotu olur her sey..
Tamam seviyorsun ama karsi taraf seninle ayni duygulari paylasmiyor ya da senin kadar hissetmiyor bir seyler..
Gercekten hayatin boyunca boyle bir hayat mi yasamak istiyorsun? Bana kalirsa bunun kararini vermelisin once..

Kesinlikle kafanıza göre takılın arkadaşlarınızla gezin tozun onunla ilişkinizi kesin.
Keyifli zaman geçirin onu kesinlikle önemsemeyin.
Emin olun kudurur değişir :)

Artık burda konu okurken sinirlenmeyeceğim diyorum ama dayanamıyorum.
Tamam boşanma hemen ama böyle bir evliliğe neden inatla çocuk yapmak istiyorsun cidden anlamıyorum.. Adamla hiçbir bağ kurmadan evlenmişsin hala yolunda gitmeyen kafanda dünyalar kadar soru işareti barındıran bir evliliğe sahipsin ama sen çocuk sahibi olmaya çalışıyorsun..
Neden bacım??? Çok mutlu bir hayata sahipsin onudamı dahil etmeye çalışıyorsun.. Nolur biraz mantık yaa nolur. İleride boşanırsan yeni bir hayat kurabilirsin. Ama çocukla boşanınca o adamla bir ömür muhatap olmak zorundasın. Daha tanımadığın bir adama neden çocuk yapmaya çalışıyorsun.?? Cidden almıyor beynim

Bende aksine anne olmayi oyle cok istiyorumki. Hic olmazsa bana yoldas olur diye dusunuyorum. Bazende yanlis mi yapiyorum diyorum. Hep ikilemdeyim yani
İnsan bari bana yoldaş olsun diye, mutsuz bir evliliğe, sorumsuz, ilgisiz adama çocuk verir mi ya? Niye doğmamış yavrulara böyle ağır sorumluluklar yükleme çabasındasınız? Kocaman iki yetişkin insan birbirlerini mutlu edemiyor, evliliklerini istedikleri hale getiremiyorlar, el kadar bebe mi yapsın bunları? Lütfen olgun düşünün.

Tanımadığınız, bilmediğiniz, hatta görmediğiniz adamla evlenmiş, hayalinizdeki koca adayına benzesin diye ummuşsunuz ama olmamış. Neden böyle evlendiniz? Bu görücü usulü bile değil ki. Hem niye çok düşkünsünüz bu adama? Onu da anlamak imkansız. O size hiç düşkün olmamış ki. Üzücü ama biraz kendi kendinize gelin güvey olma durumunuz var. İçinden gelmiyorsa, kapı orada, gitsin içinden gelen hayatı yaşasın madem. Evleniyorsun ama olması gereken en basit, en kolay şeyi yapmak içinden gelmiyor. Oldu, başka?

Biraz başınızı dik tutun, gururlu olun lütfen. Daha birlikte yürüyüşe bile çıkamıyorsunuz, çocuk istiyorsunuz. Yerinizde olsam toparlanabilir mi diye son bir konuşur, anlaşmaya çalışır, aynı tavırlarla karşılaşıyorsam da yol veririm bu kendini bulunmaz hint kumaşı sanan herife.

Geçmiş konularınıza bakınca boş yere yorum yaptığımız açık. Mesajlarınızın çoğu gebe kalabilmek üzerine.
Sizi sevmeyen ama sizden çocuk isteyen kocişinize 3-5 tane doğurun siz.

sen kocanla akillica konus cnm cok ciddi bi sekilde ne sıkıntısı var ogren cinsellik de senin zorlamanla ise sikinti yani bence konus acikca aklina ne geliyorsa de cok ciddi ol ama ben ciddi bi sekilde konuscam de mesela sen grupta bizimle yazisiyorsun eşin nerede o arada ne yapiyor

Ya nasil hayatlar bunlar , nasil iliskiler
Sevgili olmadan, tanimadan, hicbir sey paylasmadan nasil evlenebiliyorsunuz?
Nasil bir olay bu cidden anlayamiyorum
Kusura bakmayin , adam evlenmek icin evlenmis , sevdigi icin degil
Neticede evli , sevisiyor ,camasiri yikaniyor , yemegi yapiliyor , tek derdi buymus
Nasil kabulleniyorsunuz boyle hayatlari , neden kendi hayatlarinizi mahvediyorsunuz yazik yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…