- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Sarılarak izlemiyoruz genelde ben ona sokulur sarılır operim hep. Ama rahatsiz oluyo bazen. Bazende o sarilir operBen romantik romantik film veya dizi izlemeyi kast etmiştim.
Eksik ifade ettim cok pardon..
Mesela yanyana sarılarak film izlemek gibi..
Cok affedersiniz birşey merak ettim size cinsellik dışında hiç fiziksel teması var mı?
Mesela beraber kahvaltı hazırlarken arada sarılır mı öper mi ..vb
Bu evliliğin iyi yanı ne?Genelde ben zorlarsam olur. nadiren kendi istedigide oluyo. Fena degil işte
Bende hep bu soruyu soruyorum kendime. Ben sevgisiz ilgisiz koca bi ömrü nasıl gecirrim diye. Ama bosanmayi da gözüm yemiyo açikcasi. Cocugumuzda olmuyo zaten
Fiziksel temastan rahatsız olması çok ilginç.Sarılarak izlemiyoruz genelde ben ona sokulur sarılır operim hep. Ama rahatsiz oluyo bazen. Bazende o sarilir oper
Hiç mi gelmedi arada bir nadirde olsaGezmedik sevgililik donemimiz olmadı nişanlı kaldık sadece onda bile yanıma gelmemisti farklı sehirlerdeydik
EVvlilik nasıl boş ana denk gelir bunu anlamıyorum ben de o kadar nişanlı kaldınız çeyiz dizdiniz hiç mi bir hayaliniz olmadı bir şeyler yanlış demedinizBos anıma denk geldi hissizdim ve bi anda kabul ettim nasıl yaptım bunu bende bilmiyorum
Yanlış yapıyorsunuz, eşinizle sorununuzu çözmeden asla yapmayın, çok pişman olursunuz çok. Çocuktan sonra tamamen kopar sizdenBende aksine anne olmayi oyle cok istiyorumki. Hic olmazsa bana yoldas olur diye dusunuyorum. Bazende yanlis mi yapiyorum diyorum. Hep ikilemdeyim yani
Genelde ben zorlarsam olur. nadiren kendi istedigide oluyo. Fena degil işte
Buyuk olay cıkarır ailelere kadar gider rezil oluruz diye yapmiyorum cunku cok tepki veriyo boyle seylere
İnsan bari bana yoldaş olsun diye, mutsuz bir evliliğe, sorumsuz, ilgisiz adama çocuk verir mi ya? Niye doğmamış yavrulara böyle ağır sorumluluklar yükleme çabasındasınız? Kocaman iki yetişkin insan birbirlerini mutlu edemiyor, evliliklerini istedikleri hale getiremiyorlar, el kadar bebe mi yapsın bunları? Lütfen olgun düşünün.Bende aksine anne olmayi oyle cok istiyorumki. Hic olmazsa bana yoldas olur diye dusunuyorum. Bazende yanlis mi yapiyorum diyorum. Hep ikilemdeyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?