- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Mutlu deilim bu durumdan isteE tamam sen o zaman otur evde onu bekle ne diyelim ki..
Gelince yanina kivrilir yatarsin oyle uyursunuz..
O gezer tozar hayatini yasar sende oyle cocuga bakarsin temizlik utu yemek artik ne olursa evde takilirsiniz.. ara sira parka cikarsiniz filan....zaten evlilik dediginde tam olarak bu..
Erkek dedigin istedigini yapar ama kadin oldu mu susup oturacak esinin kolesi olacak..size mutluluklar..
Haydaaa çok büyük bir hata yapmışınız ama şimdi çekiyosunuz.Ne diye evlendi acaba Eşiniz laf olsun diye mi?Gezmedik sevgililik donemimiz olmadı nişanlı kaldık sadece onda bile yanıma gelmemisti farklı sehirlerdeydik
Ben bikac kere rest cektim bitsin demedim ama o manaya gelicek seyler soledim. Sonunu hic dusunmuyomusun filan demisti biterse biter gozuyle bakmiyo ama nereye kadar bole gider bilmiyorumSevildigini hissetmek ister insan. Belli ki siz hissetmiyorsunuz. Ne hissediyorsaniz da dogrudur. Cunku sevgi emektir. Iliskinize evliliginize emek harcamiyorsa biterse biter gozuyle bakiyorsa sevmiyor demektir. Ve siz sadece uzatmalari oynarsiniz. Sevgisiz yurumez cunku.
E tamam sen o zaman otur evde onu bekle ne diyelim ki..Istemiyorum tabiki
Evlenmek icin evlenmis galibaHaydaaa çok büyük bir hata yapmışınız ama şimdi çekiyosunuz.Ne diye evlendi acaba Eşiniz laf olsun diye mi?
Nasıl bu kadar eminsiniz?Bisey karistirdigi yok ama eski kafalı oldugu icin
O konuda hic bi suphem yok.Nasıl bu kadar eminsiniz?
Eşinizin arkadaşlarını, eşlerini, çocuklarını, gittiği mekanları tanıyor musunuz?O konuda hic bi suphem yok.
Iste evliliklerde reti cekip her seferinde geri vites yapmak dogru degil. O birsure sonra etkili olmaz. Nasilsa gidemiyor diyorlar. O hareket bir kez yapildi mi arkasinda da durulmali.Ben bikac kere rest cektim bitsin demedim ama o manaya gelicek seyler soledim. Sonunu hic dusunmuyomusun filan demisti biterse biter gozuyle bakmiyo ama nereye kadar bole gider bilmiyorum
Evden çıkmasına eşi izin vermiyormuş.Iste evliliklerde reti cekip her seferinde geri vites yapmak dogru degil. O birsure sonra etkili olmaz. Nasilsa gidemiyor diyorlar. O hareket bir kez yapildi mi arkasinda da durulmali.
Su an icin tavsiyem onu hayatinizin merkezinden cikarin..merkeze kendinizi koyun. Bir hobi edinin. Kendinize ugraslar bulun. Siz de arkadaslarinizla gorusun. Onun da totosunu kaldirmayin..
Kole olarak almis o zaman. Cok kotu. Evden cikmak icin izin mi almak gerekiyormus beyimizden? Bu evlilik ya da evcilik icin ugrasmaya degmez bence.Evden çıkmasına eşi izin vermiyormuş.
Takildigi bikac arkadasi var bitanesi evli bitanesi nisanli digerleride bekar evet esini ve gittigi yerleri biliyorumEşinizin arkadaşlarını, eşlerini, çocuklarını, gittiği mekanları tanıyor musunuz?
Kocan değişmezse ömrün çürür farkında mısın? Kuzenimde aynı eşin gibi. 20 senelik evlilikte paylaşılan hiçbir şey yok. Üstüne ailecek anıları olmayan 2 çocuk var. yaşanmaz mı,buna yaşamak denirse yaşanır ama hayatını bu şekilde geçirmek ister misin ona karar ver önce... nasıl başlarsa öyle gidiyor genellikle evlilikler.Ben bu deveyi nasıl guducem diye soruyorum aslında
aaaa kıskanıyo yani hayret.. hem sevmiyo hem nasıl kıskanıyoBuyuk olay cıkarır ailelere kadar gider rezil oluruz diye yapmiyorum cunku cok tepki veriyo boyle seylere
Kıskanmak mı baska biseymi bilmiyorumaaaa kıskanıyo yani hayret.. hem sevmiyo hem nasıl kıskanıyo
Cocuk yok. O ne yaparsa yapsin tepki vermcekmisim bunu istiyoNasıl değişecekmişsin sen ?
Çocuk var mı ?
Varsa bırak çocuğu ona gezmeye git değiştim de yoksa o evdeyken çık sen de
Hakikaten bunlar nasıl evlilikler ya. İnsan kendisine bu hayatı nasıl reva görür anlaşılır gibi değil..Paşa hayatını yaşayacak gezecek tozacak ama siz ondan izin belgesi almadan dışarı çıkamayacaksınız öyle mi? Nutkum tutuldu ne diyeceğimi bilemiyorum. Ne biçim evlilikler var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?