Olmuyor ne yapsam olmuyor

Konstantinopolis1985

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
211
250
18
Eşim her zamanki gibi yine servise gec cikti hemde 2 sefer peş peşe yine uyandırmayı başaramadım inanılmaz derecede zor günlerden geçiyorum akla hayale gelmeyecek ölçüde bir azabın içindeyim bugün yöneticinin eşi aradı konuşmamız lazım seninle dedi bende mesaj attım 1 ay müddet istedim bir iş buldum yılbaşından sonra başlatacaklarmis ordan aldigimla hemen bir ev ve nakliye bulacağım ev olayını halledicem servise gec çıktığı gibi birde hiçbir işi yapmıyor ne bahçe süpürmek ne başka birşey yedi 24 saat ya uyuyor ya yemek yiyor yada telefonundan oyun oynuyor buraya kadarmış ağız eydim resmen yalvardım bir aylık müddet için anlattım rahatladım lütfen dua edin şu adam kendine gelsin artık toparlansin

Eklentiler

• _20171228_021258.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 470
Düşünüyorum hatta şuan düşünüyorum sanırım bundan sonra tek çarem bu olacak önce nerden baslamaliyim ne yapmalıyım inan beynim yok olmuş gibi resmen aklımı oynatmak üzereyim
Ne kadar zor bir hayatiniz olmus ve hala devam ediyor zorluklar.
Anlayissiz kaba bir aileye gelin gitmissiniz. Esiniz desen sorumsuzluk abidesi gibi.
Bazen insan ne diyecegini bilemiyor bu durumda. Gidecek bir yeriniz bile yok.
Ilk adım olarak iş bulmaniz gerekiyor sadece bu durumda.
Umarim bundan sonra daha insanca daha yasanilir bir hayat surersiniz.

İş buldum yılbaşından sonra baslaticam dedi onu bekliyorum şimdi

yapabileceğin en güzel şey benim ve esim için dua etmek lütfen duani et olurmu Allah içine çalışma azmi hırsı versin de kimin duasının kabul olacağı belli olmaz

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
UMARIM BU EŞ KİŞİSİNİN Rabbim içine çalışma azmi verir ve bir yuvasının olduğunu hatırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…