- 23 Ekim 2017
- 211
- 250
- 18
- Konu Sahibi Konstantinopolis1985
-
Zaten can burnumda şimdi Allah aşkına şunu söylemenin ne anlamı var evet savundum her defasında bir umut ediyorum belki düzelir diye savunmalarımin sebebide bu ama yok olmuyor duzelmiyorGeçenlerde şu bize karşı savunduğun kocandı bu değil mi...
Zaten can burnumda şimdi Allah aşkına şunu söylemenin ne anlamı var evet savundum her defasında bir umut ediyorum belki düzelir diye savunmalarımin sebebide bu ama yok olmuyor duzelmiyor
Düşünüyorum hatta şuan düşünüyorum sanırım bundan sonra tek çarem bu olacak önce nerden baslamaliyim ne yapmalıyım inan beynim yok olmuş gibi resmen aklımı oynatmak üzereyimBoşanmayı düşünmez misin? Çalışmayan bir erkek kadar sevimsizi yok.
Utansa keşke şimdi bu halde olmazdik sabah servise kaldırmak için gece kendim uyumuyorumHiç utanmıyor mu eş kişisi acaba
Pes yani
Allah yardımcınız olsun keşke bisey yapabilsek:/Utansa keşke şimdi bu halde olmazdik sabah servise kaldırmak için gece kendim uyumuyorum
Ne kadar zor bir hayatiniz olmus ve hala devam ediyor zorluklar.Düşünüyorum hatta şuan düşünüyorum sanırım bundan sonra tek çarem bu olacak önce nerden baslamaliyim ne yapmalıyım inan beynim yok olmuş gibi resmen aklımı oynatmak üzereyim
yapabileceğin en güzel şey benim ve esim için dua etmek lütfen duani et olurmu Allah içine çalışma azmi hırsı versin de kimin duasının kabul olacağı belli olmazAllah yardımcınız olsun keşke bisey yapabilsek:/
İş buldum yılbaşından sonra baslaticam dedi onu bekliyorum şimdiNe kadar zor bir hayatiniz olmus ve hala devam ediyor zorluklar.
Anlayissiz kaba bir aileye gelin gitmissiniz. Esiniz desen sorumsuzluk abidesi gibi.
Bazen insan ne diyecegini bilemiyor bu durumda. Gidecek bir yeriniz bile yok.
Ilk adım olarak iş bulmaniz gerekiyor sadece bu durumda.
Umarim bundan sonra daha insanca daha yasanilir bir hayat surersiniz.
Birileri ne yapacagim nerden başlayacağım hakkında fikir verene kadar sanırım şuan sağlıklı düşünemiyorumDaha ne kadar katlanacaksınız çok merak ediyorum..
Bosanicam ama şuan onceligim su ev olayını halletmek su yılbaşı bir gecse hayırlısıyla bir işe girsemDua ile olacak iş değil bu adam sorumsuzun bayrak sallayanı
Ailen nerde bu adama çalışacağına anne babana çalışBosanicam ama şuan onceligim su ev olayını halletmek su yılbaşı bir gecse hayırlısıyla bir işe girsem
İkiside yok annemin dostuna içki parası kazanacagima su adam yesin vallahi daha iyiAilen nerde bu adama çalışacağına anne babana çalış
Güzel kalıcı bir iş bul kadın sığınma evine yerleş kira eşya İçin para biriktir adamı da boşa gitsinİkiside yok annemin dostuna içki parası kazanacagima su adam yesin vallahi daha iyi
yapabileceğin en güzel şey benim ve esim için dua etmek lütfen duani et olurmu Allah içine çalışma azmi hırsı versin de kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?