Olmuyor.. Sevemiyorum

İstemeyip hala görüşemeye devam edersen, sırf hatır, alışkanlık vefa vb. niyetine evlenmiş bulursun kendini. İstemiyorsan görüşme. Sil at. Bunun yolu bu. İlşlkim bitti, bir daha görüşmeyeceğim. Çok zor değil. Bazı erkekler zorla kızların hayatına girip, sonra beni nasıl bırakırsın havası yaratır. Uzak ol.

Istemiyorsan kestir at canım.Sonra başına bela alabilirsin. Allah korusun

Sevemıyorsan bitir konusma bu da dert mi? Ben direk silerim hava hoş..

Kisaca reddedebilirsin mesela?

madem ıstemıyosun da bu kadar sohbetı neden yapıyorsun
senın onunla her konusman onun ıcın bı umıt ve olur gozuyle bakmasına sebep olur
uzaktan hoslanmadıysan konusturmana hıc gerek yok nasıl dıye

Sevmiyorum diyorsun onun için konu açıyorsun bence biraz gereksiz olmuş...
miden almıyorsa görüşme muhabbette etme ben senin yerinde olsam umurumda bile olmazdı yani..:süslü:

muhabbet etmeyi kes sende, sen konuştukça bi şey olacak diye bekliyor herhalde, pinti erkek aman bışver

Bunu dert edecek ne var.
Hatır için sevgili mi olacaksın.

Arkadaş ben senden hoşlanmıyorum, olmayacak bu iş de.. Vedalaş, sil, engelle tamamdır.

Karşında markette çalışması seni ilgilendirmez. Yolunu mu kesecek, ne yapacak?
Öyle bir taşkınlık yaparsa patronuna şikayet edersin, olur biter.

Ne dolmuşsun :)

Yeni emekli olmuş dede modunda bu çocuk ağzına vurmuş

Laftan anlamıyosa ayarla bi arkadaşını kuzenini gelsin işyerine bunada mesaj at sevgilim geliyo şunu şunu alıcak de yazmaz bidaha

Belki de imkanini olmadigi icin "paspal" giyiniyordur. Belki de kazandigi parayi ailesini gecindirmek icin harciyordur. Belki de "kivirmasinin" sebebi seni kirmamak, zit gitmemek icindir. Hic dusundunmu?

Eger istemiyorsan kibarca sana karsi birsey hissetmiyorum" de daha usteleme ne yaparsa yapsin gerisi ona kalmis. Ben olgun birini istiyorum" dersen kendini sanki biraz terbiyesizlik etmis olursun ne yani ben olgun degilmiyim gibilerinden dusunur ve oz guvenini yaralarsin.
Imkanı yok diye bir şey yok ailesini tanıyorum durumları hiçte kötü değil. Ailesini geçindirmek gibi birşeyi yok market zaten kendilerinin geliride kendisinin babası memur marketin kazancını almıyo..
Öyle bi kıvırmak değil ayrıca kendini övmüş gibi...

Bende kendi dusunceleri olmayip " evet bende senin gibi dusunuyorum" diyen erkeklerden hazetmem. Yeri gelince tartismali benim sevdgim adam benle. Tm karicim he karicim haklisin karicim olmazki.
Aynen bende işte yeri gelince kendini savunmalı..

ilk defa mi bi erkek sizle ilgileniyo? istemiyosan uzatmaz kesersin muhabbeti. budur. sizde muhabbtler falan devam, bi yandan da istemiyorumlar. oldu.
Muhabbet etmiyorum sadece bana açılmadan önce konuştum açıldıktan sonra mesafe koydum arama. Halen yazmakta ısrarlı cevap vermesem bile. Engellesem bile yolumu kesiyo.

Muhabbet etmiyorum sadece bana açılmadan önce konuştum açıldıktan sonra mesafe koydum arama. Halen yazmakta ısrarlı cevap vermesem bile. Engellesem bile yolumu kesiyo.
kessin yolunu konuşmak istemiyorum deyince kafana silah mı dayıyor ?
İS-TE-Mİ-YO-RUM de çekil kenara

Back
X