• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor...

Tamam. Farkı biliyordum unuttum.

Psikiyatrist zaten gerek görürsen uygun tedavi ekolü ile ilgili bilgi verip seni psikologa yönlendirecek. Ama bence ilaç tedavisi ile bile 3-4 hafta içinde daha berrak ve güçlü hissetmeye başladığını göreceksin.

Aileyle uzun süre yaşamak depresyon sebebidir bu çok normal bence

Toparlanmak elinizde ama bırakmayın kendinizi

Ne kadar güzel ve açıklayıcı. Hepsi de mantıklı. Teşekkür ederim. Psikoloğa gitme kararı aldım sizlerin sayesinde. Gidecem mutlaka.
Tekrar teşekkürler
Psikiyatra git psikolog değil. İlaçla o kadar rahatlayacaksan ki . Hepimiz kullandık depresyon ilacı. Sürükleyici bir diziye de başla . Uzun yürüyüşü ihmal etme. İyi olacaksın.

Konularım hep bununla ilgili ama yine aynı kafaya girdim. Aslında hiç çıkmıyorum... Sadece bastırıyorum.
Konu yaşamak istememekle ilgili. İlaç terapist bununla alakası yok biliyorum. Şimdi biz napalim ki diyeceksiniz belki. Yada @owacan nin dediği gibi büyü mü yapalım ne istiyorsun diyeniniz olur😂
Öyle paylaşmak istedim.
Yaşamak istememek bir hak değil midir? .tenazi neden bizim ülkemizde yok sanki?
Ben çırpınmak istemiyorum. Bok gibi çalışıp aynı yerde yerimde saymak istemiyorum. Nasıl anlatsam daha... Kafam çok dolu. Yapamıyorum ben, yapmak da istemiyorum. Yok olsam puf diye...
Aile evinden kurtulamıyorum mesela. Maddi imkanım yeterli değil. Banyo yapmak istemiyorum, temizlik yapmak istemiyorum. Yemek yapıp yemek istemiyorum. Güzel olmak zayıflamak istemiyorum. Hiç birşeyi ve hiç kimseyi istemiyorum.
Depresyon değil bu, yok olmak için bir istek...
Teşekkür ederim okuduğunuz için
Depresyondasın, tedavi olacak ve dünyaya yeni gözlerle bakacaksın, çabalayacaksın, gitmek o kadar kolay değil, olmamalı..zamanla.. adım adım...sabırla.. Senin gibi pek çok insan var ve depresyonda olduğunun bilincinde değil. Bir an önce uzman desteği almalısın

Evet doğru hatırlıyorsunuz. Bir kızım var.

Onun iyiliği ile yaşıyorum diyebilirim, iyiliği için değil de, o iyi diye teselli buluyorum.

Ama aslında sorunun temeli de o. Dogumsal bir kronik hastalıkla geldi dünyaya. Kronik bir akciğer hastası. Sürekli takip altında.
Bunu lohusayken öğrendik ve çok şiddetli bir lohusa depresyonu geçirdim.

Psikolojik hastalıklar nasıldır biliyor musunuz? Gözünüz dini inanc ya da evlat görmez. Bunları düşünecek bir durumunuz yoktur o esnada. Tek amacınız derhal o durumdan kurtulmaktır.

Majör depresyon mesela insanı stabil tutmaz. Hastanın ya derhal o ruh halinden kurtulması gerekiyor ya da ölmesi gerekiyor. Benim intihar durumum olduğu için hızlıca tedaviye alındım. Tamamen kurtuldum diyemem ama yaşayabiliyorum yani.

Annemin köyde bir arkadaşı varmış. Bundan seneler önce 2.cocugunu doğum yaptıktan sonra lohusa depresyonuna girmiş. Annem lohusa hastaligina yakalandı diyor, burdan depresyon oldugunu anlıyorum.

O zamanin imkanlari ile çok gezmişler doktor doktor gezdirmisler. Ama bir türlü iyilesme saglanamamış. Ankaraya götürmüşler. Ordaki doktor da ic açıcı konuşmamış. Sadece dikkatli olun gözünüzü üstünden ayırmayın intihar girişimi olabilir demis doktor.

Hastalık ilk zamandaki şiddetini kaybetmis ama kadın hiçbir zaman normale dönmemiş iyi olamamış, depresyonu atamamış üstünden.. Kızı 7 yaşlarındayken çatıya çıkıp üstüne benzin döküp kendini yakmış. O aciÿla da catıdan aşağıya atlamiş. Öylece ölmüs. Annem evinin önünden gecerken hala anlatır onu.

Söz konusu Psikolojik bir hastalıksa "o intihar edecek biri değil " ya da "inançlıdır, evladı vardır" gibi hiçbir öngörü doğru değil. Bunların hepsi sağlıklı insanda görünecek şeyler.

Yani evlenseydiniz, iyi bir eşiniz ya da çocuklarınız olsaydı da şimdikinden farklı olmayacaktınız bana inanın.

Allahtan şifa diliyorum size.

Sizi seviyorum 🩷
Mesajınızı okuyunca size şöyle kocaman bi sarilasim geldi yorumlarınızı çok beğeniyorum kendinizi o kadar güzel o kadar net anlatıyorsunuz ki sizin gibi donanımli kadınlara hayranım ve sitede çok şükür çok var evladinizla birlikte huzurlu sağlıklı keyifli bir hayat diliyorum ve size kocaman sarılıyorum 🩷

Mesajınızı okuyunca size şöyle kocaman bi sarilasim geldi yorumlarınızı çok beğeniyorum kendinizi o kadar güzel o kadar net anlatıyorsunuz ki sizin gibi donanımli kadınlara hayranım ve sitede çok şükür çok var evladinizla birlikte huzurlu sağlıklı keyifli bir hayat diliyorum ve size kocaman sarılıyorum 🩷
Çok teşekkür ederim. Mahcup oldum. Allah sizden razı olsun.

Ben de size kocaman sarılıyorum ❤️

Konularım hep bununla ilgili ama yine aynı kafaya girdim. Aslında hiç çıkmıyorum... Sadece bastırıyorum.
Konu yaşamak istememekle ilgili. İlaç terapist bununla alakası yok biliyorum. Şimdi biz napalim ki diyeceksiniz belki. Yada @owacan nin dediği gibi büyü mü yapalım ne istiyorsun diyeniniz olur😂
Öyle paylaşmak istedim.
Ben çırpınmak istemiyorum. Bok gibi çalışıp aynı yerde yerimde saymak istemiyorum. Nasıl anlatsam daha... Kafam çok dolu. Yapamıyorum ben, yapmak da istemiyorum. Yok olsam puf diye...
Aile evinden kurtulamıyorum mesela. Maddi imkanım yeterli değil. Banyo yapmak istemiyorum, temizlik yapmak istemiyorum. Yemek yapıp yemek istemiyorum. Güzel olmak zayıflamak istemiyorum. Hiç birşeyi ve hiç kimseyi istemiyorum.
Valla kendimi bildim bileli yaşamayı çok seven biri olmadım.değdiğini düşünmüyorum.hep de çocuk yapmak manasiz gelmiştir.birine sormadan onu buraya mâruz bırakmak bana da hiç âdil gelmiyor.yani demek o ki en azından yalnız değilsin.

Öyle paylaşmak istedim.
seni kim üzdü?şimdi ne haldeler. haberin yoktur tahminen.
bak ötenazi hakkı yok burada ama sen geceye mahkum musun? sabahın olmayacak mı? herkese doğan güneş seni es mi geçecek. kendinden cayma. şu hayatta bir sen varsın seni tutacak. en azından bir kere dene. kendine güvenmeyi, kimsenin vermediği en güzel şeyleri kendine vermeyi. bak bir hareketli sevdiğin şarkı ile başla. canın mı sıkkın aç bir şarkı kafan dağılsın. bak bakalım içindeki kız neleri severdi,neleri unuttu.

hayat mücadelesi zor ve senin acını,yaşadıklarını,yüklerini anlayamayız ama inan bana durumlar geçici ve en önemli şey hayatta senin kendine sahip çıkman bence.

ben sana inanıyorum.hissettiğim enerji güçlü bir kadın. molada ama bir gün istediği gibi yaşayacak

seni kim üzdü?şimdi ne haldeler. haberin yoktur tahminen.
bak ötenazi hakkı yok burada ama sen geceye mahkum musun? sabahın olmayacak mı? herkese doğan güneş seni es mi geçecek. kendinden cayma. şu hayatta bir sen varsın seni tutacak. en azından bir kere dene. kendine güvenmeyi, kimsenin vermediği en güzel şeyleri kendine vermeyi. bak bir hareketli sevdiğin şarkı ile başla. canın mı sıkkın aç bir şarkı kafan dağılsın. bak bakalım içindeki kız neleri severdi,neleri unuttu.

hayat mücadelesi zor ve senin acını,yaşadıklarını,yüklerini anlayamayız ama inan bana durumlar geçici ve en önemli şey hayatta senin kendine sahip çıkman bence.

ben sana inanıyorum.hissettiğim enerji güçlü bir kadın. molada ama bir gün istediği gibi yaşayacak
Ne kadar güzel yazmışsın, içim açıldı 🥰
Evet kendime bunu borçluyum. Sevdiğim şeyleri yapacam. Bir kedi alacam. Bir yavru kedi var hatta gözüme kestirdim bekliyorum memeyi bıraksın, çalacam sonra 😂 Gezilere gidecem. Belki yeni insanlar tanırım.
Hedef koyunca daha güzel oluyor. Şimdi bunların heyecanı var. Paramı da biriktirecem bir yandan.
Bakalım inşallah iyi olur.
Teşekkür ederim desteğin için 🙏

Evet kendime bunu borçluyum. Sevdiğim şeyleri yapacam. Bir kedi alacam. Bir yavru kedi var hatta gözüme kestirdim bekliyorum memeyi bıraksın, çalacam sonra 😂 Gezilere gidecem. Belki yeni insanlar tanırım.
Hedef koyunca daha güzel oluyor. Şimdi bunların heyecanı var. Paramı da biriktirecem bir yandan.
muhteşem.yakın olsak kediyi kaçırmana yardım ederdim :D
insanlar beni zorlarken o masum hayvanlar cidden ilaç gibi geliyor bana da.çok iyi fikir ve o masumun hayatına sen de iyi geleceksin mutlaka. karşılıklı şifalanma oluyor bu durum.

en sevdiğin hedeflerin olsun ve sana en iyi gelecek dileklerin. inşallah en iyi ve güzel insanlarla tanışırsın. yaşam yolculuğun zor bir virajdan geçiyor gibi düşün ama ilerisi aydınlık ve otoban.

para biriktirirsin, güzel insanlar ve güzel anılar da inşallah. en iyisini dile hayattan hep. niyette başlıyor her şey bence. sen en iyilerine layıksın her şeyin. sen sağ ol her şey için esas.başarılar ve mutluluklar en güzelinden

muhteşem.yakın olsak kediyi kaçırmana yardım ederdim :D
insanlar beni zorlarken o masum hayvanlar cidden ilaç gibi geliyor bana da.çok iyi fikir ve o masumun hayatına sen de iyi geleceksin mutlaka. karşılıklı şifalanma oluyor bu durum.

en sevdiğin hedeflerin olsun ve sana en iyi gelecek dileklerin. inşallah en iyi ve güzel insanlarla tanışırsın. yaşam yolculuğun zor bir virajdan geçiyor gibi düşün ama ilerisi aydınlık ve otoban.

para biriktirirsin, güzel insanlar ve güzel anılar da inşallah. en iyisini dile hayattan hep. niyette başlıyor her şey bence. sen en iyilerine layıksın her şeyin. sen sağ ol her şey için esas.başarılar ve mutluluklar en güzelinden
Yaa çok teşekkür ederim çok ❤️❤️❤️

Screenshot_2026-04-28-18-47-31-61_1c337646f29875672b5a61192b9010f9~2.webp

Kızlar derdimin dermanı bu olabilir 🤣

Şaka bir yana işe başlayalı 7 gün oldu maaşıma zam aldım 😍 İşim beğenilmiş. Çok çabuk oldu çok sevindim.
Allah yardım ediyor gerçekten çok şükür

sizi bu hale getiren olay nedir ?

Kediyi mutlaka sahiplen sana çok iyi gelecek eminim. Fotosunu isteriz gelince :) Hedeflerinin olması da harika. Aynen devam bacım 🐣

Back
X