bence bi boşluktasın diye düşünüyorum hersey sözde kalır bunu unutma o sana asık olacagını soyleyen sahıs sen bosandıktan sonra yüzüne bıle bakmıycagından emınım üstelik kızın var bence silkelen ve kendine gel eşin kötü biri değilse aranızda saygı varsa bence onu sevebılecegın yonlerıne bak yanlıs bısey yapma
Yaş çok önemli bence,aklı başında mantığınız yerinde ise bunları söylerken acilen gidip boşanın derim.
Ama bana çok gençsiniz gibi geliyor,ki o yaşlarda ilgi gösteren herkese gönül az çok kayabilir..
Aklımın almadığı bir noktada var ki,evli bir kadına hangi erkek "sana hala aşığım "der..?
Bu erkek nasıl bir erkektir..?
Bilemiyorum,sevmiyorum sevmiyorum derseniz daha çok uzaklaşırsınız.
Çocuk yapmışsınız sevmediğiniz adamdan,bence oturun bir düşünün...
bence sevmek istesen sevebilirsin, sevmek için nedenler türetebilirsin,sen kendini sevmemeye, eşinden hoşlanmamaya odakladıkça sana eşin dışındaki herkes cazip gelecektir. Ve bu esnada belki gözün okadar körleşmiş olacak ki belki çocuğunun piskolojisini ve geleceğinide düşünemiyor olacaksın. Zorla yapılan evliliğin nedeni eşin değildir sanırım, bir zorlama olduysa bunu ailen yapmış olmalı, ozaman şin karşı bilinç altında bir nefret beslememelisin. Seni seviyorsa ve değer veriyorsa sende aynı şekildekarşılık vermelisin. X Kişisi sni seviyorum , hoşlanıyorum der ama sen evli bir kadınsın bu tip şeylerin denmesine bile müsade etmemelisin ki sen aksine hoşlanıyorsun gibime geliyor.. Bence geç olmadan yazdıklarımı derinden düşün..
Yaş çok önemli bence,aklı başında mantığınız yerinde ise bunları söylerken acilen gidip boşanın derim.
Ama bana çok gençsiniz gibi geliyor,ki o yaşlarda ilgi gösteren herkese gönül az çok kayabilir..
Aklımın almadığı bir noktada var ki,evli bir kadına hangi erkek "sana hala aşığım "der..?
Bu erkek nasıl bir erkektir..?
Bilemiyorum,sevmiyorum sevmiyorum derseniz daha çok uzaklaşırsınız.
Çocuk yapmışsınız sevmediğiniz adamdan,bence oturun bir düşünün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?