Olmuyor .

Çok mantikli aslinda .
Ama ne kadar uyariz bilemem .
Denemekte fayda var..

Ceylinciğim daha önceki konularınıda az çok hatırlıyorum
Bence siz nasıl olsa ayrılamayacağınıza, birbirinizi beklediğinize, barışacağınıza kendinizi odaklamışsınız. Yani sevgilinle tartışıp kırıcı sözler söyleyip 'bitti' diyosunuz ama bu defalarca tekrarlandığı için alışkanlık haline gelmiş. Eğer senin için gerçekten 'bitmiş' olsa hat kırmana gerek kalmaz zaten biter yeter ki insan gerçekten ayrılmak istesin :)
Bence sizde bu ayrılığı oyuncak haline getiren kimse bu sen isen eğer sana , sevgilin ise ona gerçek bi kaybetme korkusu yaşatmak gerek. O zaman bak nasıl toparlarsınız kendinizi

Çok tesekkur ederim yorumunuz iiçin.
CÇok sagolun .
Ne yapsam bilemiyorum .
Çok guclusunuz tebrik ederim.
Ama artik usandim bu cikmazdan.

Çok tesekkur ederim çok haklisiniz .

Derdini okuyunca Yılmaz Özdil yazısı okuyormuş gibi hissettim. Kendisini de yazım tarzını da sevmem o ayrı :) Konuya döneyim, olur kardeş olur. Onsuz olur da sen önce onla oluyor mu diye bir dene, olmayacaksa kendiliğinden bitiyor zaten. Ayrıca uzun süren ilişkilerde taraflardan biri kararlı değilse o ilişki bitmez. Yalama olur ayrıl barış seanslarıyla. O kararlılık da 30'a yaklaşıp hala kavga gürültü ile devam edince hasıl oluyor. Düşünme yahu kimse aşksızlıktan ölmüyor. Yaşın kaç bilmem de 25'i devirmediysen henüz, kimse kimsenin her şeyi olamaz düşüncesine ulaşmana henüz zaman var. O düşünceye ulaşınca da hayat hepten tatsızlaşıyor. Düşün ya da sen bilirsin. Mutsuzluk üret kendine, belli bir yaştan sonra mutsuzluğu da özlüyor insan.

Uzun süreli bir iliskiye sahip oldugum icin seni anlıyorum canım
Kac defa demisimdir ben de olmuyor da olmuyor diye
Beraberken olmuyor
Ayrilmayi deniyoruz olmuyor

Olmuyor da olmuyor yani

Madem baktık ayrılamıyoruz, ee beraber yıllarca cok güzel de gecirdigimiz vakitler olmus
Unutmak desen zor
Vazgecmek desen daha zor
Ayrilinca mutlu olur muyuz? O da zor? Bizim iliski icin oyle, nedenini aciklamam da biraz zor..
Ama ayrilinca mutlu olmayacagimizi da biliyoruz

Tek care her seyi yoluna koymaya calısmak

Bunun yolu da bence "ask tazelemek"
Biraz da ask kuşu moduna gecmek
Daha once hic yapmadiniz seyler yapin
Birbirinize sarilin, konusmadan oylee bir kac saat mumkunse sarilip uzanin
Sonra guzel gunlerinizden bahsedin
6 yil gecmis, anlatacak coook sey vardir
Birbirinizi ne kadar sevdiginizi anlatin
Hayaller kurun

Ayrılık kelimesini de lügatınızdan cıkarın
Beraber mutsuz olmak icin degil mutlu olmak icin varsınız
Mucadele edin, mutluluk icin

insanda bu yorar ne gidebilirisin ne kalabilirsin en zoru da budur zaten anlıyorum seni tatlım ama canına da yazık bi yanın deli gibi ister bi yanında nefes alması bile sana batar en iyisi belli bir süre ara verin kafanızı toplayın en azından 2,3 gün kararını daha net verirsin yada doktora gidin birlikte terapistlere

Ceylin bundan önceki konunu da biliyorum. Ona yorum yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum. Ama sana sadece şu kadarını söyleyim. Biriyle beraber olmak için sevgi tek başına yeterli değil ne yazık ki. Emin ol anlaşmakta güzel şey. Hatta anlaşmak en güzel şey.
İkiniz birbirinizin aşkından da ölseniz, gözünüz kapalı da güvenseniz, yıllarınızı da verseniz, bir bu kadar yıl daha çabalasanız, ama anlaşamıyorsanız sen ömrü billah bu adamla huzurlu olamazsın ki. Aynı şekilde o da seninle olamaz. Birbirinize günleri dar edersiniz. Alışkanlık adı altında işkence edersiniz ki bu ne kadar mantıklı? Biraz bunu düşün. Uzun süreli ilişkiyi zırt diye bitiremezsin bilirim. Duyguların ağır basıyordur elbet. Ama mantığının önüne geçmesine izin verme bu duyguların. Geçtiği an üzülürsün. Ömrünün en güzel yıllarını bir ilişkiyi düzeltmeye çabalamakla geçirirsen erken yorulursun bence.
Sana yapıcı bir yorum yapmak çok istedim aslında. Nasıl düzelebilir ilişkiniz diye düşündüm. Az çok anlayabiliyorum çünkü seni ben. Ama siz yüz göz olmuşsunuz çoktan. Yani nasıl o saygıyı ve mesafeyi aranıza nasıl koyabilirsiniz tekrar bilmiyorum. Bu tarz şeylerin düzelmesi çok zor.
''Yapamam onsuz'' hiç deme. Birisiz yapamamak bana göre güçsüzlük örneği. Koca hayatını bir ilişkiye indirgeme.
Dediğimi unutma. Anlaşmak çok güzel şey. İlerde bir gün karşına şimdiki sevgilinden biraz daha az sevdiğin, ama çok daha iyi anlaştığın biri çıkarsa ancak o zaman demek istediğimi anlarsın.
Umarım her şey gönlünce olur :)

Çok tesekkur ederim kozlar yorumlariniz içi.
Simdilik ara verelim.
Konusmadik sabahtan beri .
Ulasacagi yer yok zaten .
Dua edin bana

Daha önceki konundan seni önemsemediğini hatırlıyorum.
Doğum gününle ilgiliydi.
herşey sevgi olsa keşke be tatlım.
Ahh ne ilişkiler kurtulurdu o zaman.
Ama yetmiyor işte. Sadece sevgi yetmiyor.
Anlayış lazım,saygı lazım.
Sizde sevgi var ama saygı 0.
Yoluna bak artık sende. Kimse vazgeçilmez değildir.
Kaderindeyse bulur zaten o seni.
Ama şimdi ikiniz de bu kadar çok yıpranmışken daha çok parçalamayın birbirinizi.
Ayrıldınız,barışınca yine aynı şeyler olacak.
Özlem değildir belki seninkisi,alışkanlıktır.
6 sene az buz birşey değil.
Zaman verin birbirinize. Hayırlısı için dua et.

Dogumgunu olayindan hatrliorum, Gene mi barıştn yav :) bole bi ayrilik bi barisma seklinde giden iliskiler pek saglikli olmuyor dicektim ki ara verdik dediğini gördüm. Hakknda hayirlisi..

Son düzenleme:
ah ceylinim ne oldu ((((
üzüldüm yaaa
tam artık kavga etmezler adamın da burnu sürtüldü iyice diyordum
bu sefer ne oldu?

bazı şeyleri zorlamak kendini yıpratır. OLMUYOR DİYORSUN o halde bırak yarım kalsın herşeyi denediğine eminim neden sürekli bu ruh haline ve bu üzüntülere katlanmak gerekiyor. acıyacaksa acıyacak biraz sık dişini

Bizimde 5 sene bitti bazen bakıyorum şöyle tıpkı senin yazdıkların gibi bi oluyor bi olmuyor öyle sürüp gidiyor bakalım nolacak

Merhaba canım benim de 6 yıllık ilişkim var.9 aydır da sözlüyüm.
Sanırım çok uzun ilişkilerde problemler cıkıyor. Benim de son zamanlarda aynı senin anlattığın gibi.Taraflar birbirine patlamaya yer arıyor. Saygı bitmeye başlıyor çok uzadığından büyük ihtimalle. Bnce biraz kafanı dinle. Anlaşamadığınız konuları düşün ortadan kaldırmayı deneyin kendi denediğim yöntemleri yazıyorum sana.Bi süre bu şekil deneyin eğer olmayacaksa da mecburen unutmaya calısmaktan baska care yok cnm

Cevap tabii ki belli .
Ama ben onunla büyüdüm desem yeridir .
Nasil ayrilirim nazil dayanirim .
Sevgi , ask şöyle dursun bu bagimliligi ne yaparim ?

Ceylinimdeceylinim..

Gerçekten olmuyorsa zorlamayacaksın..
Doğum gününe bile artık önem wermeyen bi insan war karşında.
Buluşma konusunda dewamlı bi aksilik çıkartan war karşında..
Sizinki sewgi değil, alışkanlık we güzel anılarınızz..
Onlara kıyamıyorsun sen..
Sana şunu söylim, çokta netim bu konuda..
Değer görmediğin biri varsa karşında inan o güzel beynini onun için yormaya bile değmez
ve hayatına başka birini sokucaksın.. çok ciddiyim, yoksa bu saplantıdan asla kurtulamazsın..
Bu kişiden seni anca bi başkası kurtarabilir..
Başkasının ne suçu war, onu karndırmış olmayacak mıyım sakın deme..
Mağdem olmuyor, bitti mi ilişkiniz.. Tamam eyvallah diceksin..
Ve yeni aşklara yelken açıcaksın..
İnan sana ilaç gibi gelicek, yeni birisiyle tanışmak..
Kaybetme korkusu hiç bişi kalmamış sizin ilişkinizde..
Şimdi ewlenseniz ne olucak peki, ewlenip ayrılmak daha mı iyi..
Bırak Allah aşkına dünyada tek erkek oymuş gibi dawranma gözünü seweyim, yazık etme kendine..
6 seneyse, 6 sene..
Tecrübe oldu bana dersin, hayatına yeni biri girdiği zamanda daha temkinli ve dikkatli olursun..
Yeni başlangıçlar her zaman ilaç gibidir unutma !!!

Son düzenleme:

Bencede olmuyorsa zorlama , simdiden boyleyse ilerde daha iyi olacagini hic sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…