Konuşmadık hiç kavga esnasında söylüyorum o da çok bunaldığında işine nasıl geliyorsa onu yap diyor , yapamıyorum, düzelir umudu ile bekliyorum, zayıflamaya çalışıyor ama olmuyor
Siz kaç yıllık evlisiniz?
Bu saate dışarda gezme diye, keyfi yerde duran adamı eve almazdım yatsın sokakta diye düşünürdüm sanırım.
işleriyle. iş büyütme peşinde. sitem edincede ben bizim için uğraşıyorum der. daha rahat bi hayatımız olması için.. ben seni isityorum yanımda desemde ı ıh anlamıyor. üstelik biz 1 yıllık evliyiz. ailesiyle hiçbir sorunumuz yok ama kendisiyle bir türlü orta yol bulamıyoruz. gelir birazdan nereye uzanırsa orada uyur kalır. cinsel hayat ayrı bi sorun. kaç gunde bir oluyor artık hesaplayamıyorum. birde çocuk istiyor ha. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu mı derlerdi buna..
çok kez araba uyumuşluğu var dediğin gibi yaptımda. ama gece yarısı kıyamet kopuyor bazende evimizde. rezillik diz boyu anlayacağın. yeni gelin geldim bu apartmana ama benden cok ses çıkan daire yoktur
çok kez araba uyumuşluğu var dediğin gibi yaptımda. ama gece yarısı kıyamet kopuyor bazende evimizde. rezillik diz boyu anlayacağın. yeni gelin geldim bu apartmana ama benden cok ses çıkan daire yoktur
en son yazdığını anlamadım zayıflamaya çalışıyor ama olmuyor diye sorununuzla ne alakası var bi yeri eksikmi okudum acaba
-nerdeyim- sana bir tavsiyem olacak. kavga esnasında söylemektense sakinken sorun yokken konuş anlat herşeyi sırala. nelere üzüldüğünü söyle çözmek için fikir üret ve uygulama sözü al. adım adım ilerle hayata geçir planları. her daim cevap vermeyecektir evet ama zamanla işlenir. birde sakinken duygusal damardan gir etkilensin. bağırma ağla hatta dudak bük ne bileyim masumlaş. benim taktiklerim bunlar. zamanla işe yaramıyor gerçi. misal ağladığımda sarılan adam artık ağlama yeter diye bağırıyor.
turizm işi. para kazanma hırsı çok var.
işin kötü tarafı ben anne olmak istiyorum. boşanacak olsamda istiyorum
yazık ya kıyamam, çok üzüldüm. ailenin haberi var mı?
Sürekli ağlak acındırak bi insan olmak da artık beni yordu, kendinin şuuru yok mu diyorum artık öfke modundayım, sonuçta sorunlar aynen devam ve benim yapabileceğim bişey yok düzelmesi namına, ağlayarak acındırarak da çok denedim, keşke ayrı yatmak ona da bana battığı kadar batsa
evet yeni oldu haberleri. ben günden güne soldukça (annemin tabiri) annem baskı yapıp anlattırdı. anneler anlıyor gözünden insanın. bana sorsan belli etmiyordum güya. konuştu eşimle önce düzgünce, sonra biraz gözdağıyla. (mutsuzsa kızımı tutmam o evde diyerek)
hep alttan alan karşı tarafa hak veren bi adamdır eşim. oh yola geldi dersin ama hayır değişmez düzeltmez. sonrada ben seni mutlu edemiyorum diye bunalıma girer. halbuki cok basit beni mutlu etmek. hayatında ilk sırada olsam ikinci plana atılmasam tamam o kadar.
Öyle düşünme lütfen çocukla ayrıldığında o adam hayatında hep olacak.
İletişimin hep olacak. Mantıklı düşün duygusal yaklaşma.
Bitecek bir evliliğe inadına çocuk istemek pişmanlıktan başka bir şey getirmez.
Derdi paraysa maddi rahatlık istiyorsa sen de çalışmayı teklif et ama akşam evimizde olalım de?
Sürekli ağlak acındırak bi insan olmak da artık beni yordu, kendinin şuuru yok mu diyorum artık öfke modundayım, sonuçta sorunlar aynen devam ve benim yapabileceğim bişey yok düzelmesi namına, ağlayarak acındırarak da çok denedim, keşke ayrı yatmak ona da bana battığı kadar batsa
Aslında duygusal bir adam anlattığın kadarıyla..
Annenin sözüne karşı alttan alabilmiş olması da güzel.
Ama bu konuşmanın üzerine kendini düzeltmesi gerekirdi.
Senin sevginden çok mu emin acaba?
Onu bırakmayacağını mı düşünüyor?
haklısın. ama inan hayatımda olması bana zarar olmaz. insan olarak cok iyi sorun eşimken :)
geliri zaten yüksek, o hep daha fazlasını istiyor. daha doğrusu çalışmayı koşturmayı karşılığında da para kazanmayı seviyor.
ah bi çözebilsem. belkide emindir sevgimden. çünkü ben ona hiç kıyamıyorum çocuğummuş gbi davranıyorum. üşümesinden karnının doymasına kadar ilgileniyorum. ama bu da benim karakterim işte fazlaca düşkün oluyorum sevdiklerime.
düzeltiyor ama sürdüremiyor. en fazla 1 hafta. rekoru bu. sonra sıfırdan başla
1 hafta da iyi bir süre, ışık var bence :)
O bir haftayı öyle bir planla ki adam evde geçirdiği akşamları hiç bir şeye değişmesin.
Dolu dolu geçir, uzan kucağına kalkma, film izleyin, meyve yedir.
Dışarı çıkacak olsa odaya sürükle..
Benim yapmama hiç gerek kalmadı eşim pek evcildir ama işe yaramaz mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?