Nerden evlendik evet ... Ailesine gidiyordum haftada bir yetmedi, iki aydır gitmiyorum çok soğudum, eşim mutsuzluğunun farkında , o da beni suçluyor,sen kadınsın !!!! Diyor hep, hiç yapıma uygun şeyler değil, ve en normal ölçmesi şeyi birlikte yatmayı yapamadığımız için çok daha gerginim herşey batıyor herşey
Zorla memleketine getirmesi, cinsel problemleri, horlaması ayrı yatmamız, sorunlarımıza aileleri karıştırıp benim ailemde ki bikaç kişiyi düşman bellemesi, ailesinin beklentileri yüzünden bana baskı yapıp yalnızlığına yalnızlık ve öfke katması, işleri yüzünden evliliğini aksatması, benim sürekli onun peşinde koştuğum hissinde olmam vs vs o kadar çok soğudum ki, aynı evde iki bekar gibiyiz, y.odası bomboş, o biyerde ben biyerde , çok soğudum ve öfke doluyum, olmuyor olmuyor, iki yıl bitti olmuyor;((([/QUOTE
aynı sebeplerden dolayı her ay (adet öncesi gerginlik sendromum, hatta depresyonum etkisiyle) boşanıyoruz desem..
her ay aynı. ayrılık konuşmaları ve zaman aşımı ile normal hayata devam.
Zorla memleketine getirmesi, cinsel problemleri, horlaması ayrı yatmamız, sorunlarımıza aileleri karıştırıp benim ailemde ki bikaç kişiyi düşman bellemesi, ailesinin beklentileri yüzünden bana baskı yapıp yalnızlığına yalnızlık ve öfke katması, işleri yüzünden evliliğini aksatması, benim sürekli onun peşinde koştuğum hissinde olmam vs vs o kadar çok soğudum ki, aynı evde iki bekar gibiyiz, y.odası bomboş, o biyerde ben biyerde , çok soğudum ve öfke doluyum, olmuyor olmuyor, iki yıl bitti olmuyor;((([/QUOTE
aynı sebeplerden dolayı her ay (adet öncesi gerginlik sendromum, hatta depresyonum etkisiyle) boşanıyoruz desem..
her ay aynı. ayrılık konuşmaları ve zaman aşımı ile normal hayata devam.
Ayrı mı yatıyorsunuz siz de;( çok acı veriyor bu her sabah evi yıkıp dökmek geçiyor içimden istisnesız her sabah
negatif baskı bencillik daha beter itiyor insanı sen kadınsın he biz malız yatakları ayırma nedeniniz nedir o dahada gerer insanı ve ne olacaksa olsun demeye başlarsınız neden böyle ilk başlardan beri evliliğinizin hep böylemiydi
Evet ilk başlaran beri böyle artık o kadar çaresizim ki, yapısı soğuk bi insan bu yazdıklarımdan şikayet eden hep benim, düzelecek diyor ama değişen bişey yok, her geçen gün aklımda boşanma, öfkem kartopu oldu sanki
o kadar iyi anlıyorum ki seni. her gece olmasa da haftanın yarısı ayrı diyebilirim. kırıp dökmek geliyor içmden evet ve yapıyorumda. cok buyuk kavgalarımız terkedişlerimiz oluyor ve aynı hızla düzeliyor ama çok yıpratıyor tabi. görünürde düzelsede içimde düzelmiyor. demişsin ya sürekli onun peşindeymişim hissi. evet bu öyle yoğun k ebnde. birlikte bişeyler yapalım çabasıyla perişan oluyorum. sebebi de belki birazcık yakınlaşırız ve gercek bir evli gibi oluruz. ama yok ayrı hayatlar yaşıyorz o işleriyle ve arkadaşlarıyla mutlu. ben yalnızım. hala gelmedi..
o kadar iyi anlıyorum ki seni. her gece olmasa da haftanın yarısı ayrı diyebilirim. kırıp dökmek geliyor içmden evet ve yapıyorumda. cok buyuk kavgalarımız terkedişlerimiz oluyor ve aynı hızla düzeliyor ama çok yıpratıyor tabi. görünürde düzelsede içimde düzelmiyor. demişsin ya sürekli onun peşindeymişim hissi. evet bu öyle yoğun k ebnde. birlikte bişeyler yapalım çabasıyla perişan oluyorum. sebebi de belki birazcık yakınlaşırız ve gercek bir evli gibi oluruz. ama yok ayrı hayatlar yaşıyorz o işleriyle ve arkadaşlarıyla mutlu. ben yalnızım. hala gelmedi..
2 yıl geçti böyle 2 yıl daha mı geçecek.
Ne rahatlık bu böyle. Sevgin sıfırlansın diye mi bekliyor?
Ayrı yatmanızdan onun daha çok rahatsız olması gerekir.
Böyle evlilik mi olur?
Boşanmayı düşündüğünü söyledin mi?
Korkup toparlamaya çalışır belki.
Evet ilk başlaran beri böyle artık o kadar çaresizim ki, yapısı soğuk bi insan bu yazdıklarımdan şikayet eden hep benim, düzelecek diyor ama değişen bişey yok, her geçen gün aklımda boşanma, öfkem kartopu oldu sanki
Konuşmadık hiç kavga esnasında söylüyorum o da çok bunaldığında işine nasıl geliyorsa onu yap diyor , yapamıyorum, düzelir umudu ile bekliyorum, zayıflamaya çalışıyor ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?