Ya bak ne güzel bu adam seni seviyor aslında, düşkün sana.
Yerinde olsam mektup yazarım geç geldiği bir akşam.
Ben anneme gidiyorum böyle evlilik istemiyorum diye yazarım..
En az 1 hafta dönmem rahat rahat takıl seni bekleyen karın yok işte ne güzel derim.
Dayanamaz sensizliğe mecbur yola gelir.
Ama sen kıyamıyorsun o da bunu kullanıyor..
:)))) yemin edrim gülmekten yazamıyorum :)) yaptııım onu da yaptımmm ve yeminle aynı dediğin gibi yazdım :)) anneme gitmedim ama uyudum o geldiğinde okudu. aslında uyumadım soteye yattım uyur gibi. okudu, okudu, okudu.. sigara yaktı (4 defa çakmak sesi duydum) bi ara burnunu çekti anam ağlıyor mu dedim ama kalkmadım dayandım. sonra uyuyakalmışım gerisini takip edemedim :)
mektup çok yazarım ben. çünkü yazıyla daha iyi ifade ederim kendimi. konuşurken tıkanırım gözlerim dolar dudaklarım titrer ağlarım.
birgun mesaj attım destan yazdım destaan. dedim hayatım bugun bizim miladımız olsun sıfırdan başlayalım unutalım olanları. ben seni cok seviyorum falan. uzunca bir mesaj. cevap şu: bende seni cok seviyorum akşam konuşuruz ama çok yorgunum uyuyup kalabilirimde.. yine bozuntuya vermedim olsun yanımda ol ben sen dizimde uyuturum dedim. tamam müşteri geldi bebeğim öptüm.. yanii başından savdıkça savıyor yahu. kıyamam ama geçen gün diyor ki hayvanat bahçesine götüreyim seni hadi hazırlan ayıları göstereyim ama onlar evcil ben gibi değil. sen öküzsün kii erkek öküz seni dedim ama sarıldımda arkasından güldük öyle ama içimde kalmadı cok istiyordum demeyi :)