• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmuyor!!!

Ya bak ne güzel bu adam seni seviyor aslında, düşkün sana.
Yerinde olsam mektup yazarım geç geldiği bir akşam.
Ben anneme gidiyorum böyle evlilik istemiyorum diye yazarım..
En az 1 hafta dönmem rahat rahat takıl seni bekleyen karın yok işte ne güzel derim.
Dayanamaz sensizliğe mecbur yola gelir.
Ama sen kıyamıyorsun o da bunu kullanıyor..

:)))) yemin edrim gülmekten yazamıyorum :)) yaptııım onu da yaptımmm ve yeminle aynı dediğin gibi yazdım :)) anneme gitmedim ama uyudum o geldiğinde okudu. aslında uyumadım soteye yattım uyur gibi. okudu, okudu, okudu.. sigara yaktı (4 defa çakmak sesi duydum) bi ara burnunu çekti anam ağlıyor mu dedim ama kalkmadım dayandım. sonra uyuyakalmışım gerisini takip edemedim :)
mektup çok yazarım ben. çünkü yazıyla daha iyi ifade ederim kendimi. konuşurken tıkanırım gözlerim dolar dudaklarım titrer ağlarım.

birgun mesaj attım destan yazdım destaan. dedim hayatım bugun bizim miladımız olsun sıfırdan başlayalım unutalım olanları. ben seni cok seviyorum falan. uzunca bir mesaj. cevap şu: bende seni cok seviyorum akşam konuşuruz ama çok yorgunum uyuyup kalabilirimde.. yine bozuntuya vermedim olsun yanımda ol ben sen dizimde uyuturum dedim. tamam müşteri geldi bebeğim öptüm.. yanii başından savdıkça savıyor yahu. kıyamam ama geçen gün diyor ki hayvanat bahçesine götüreyim seni hadi hazırlan ayıları göstereyim ama onlar evcil ben gibi değil. sen öküzsün kii erkek öküz seni dedim ama sarıldımda arkasından güldük öyle ama içimde kalmadı cok istiyordum demeyi :)

Sen çok yumuşaksın kız 9 buçuk nedir :)
Ben sağlam 12 diyorum haber vermek yok.
Evde yemek de olmayacak
Geleceksin 12 de selammmm iyi geceler yapacaksın seyret kudurmayı.
Sonra da ne oldu cicim? Beğenemedin mi? Artık böyle.
Seni evde bekleyen mükemmel karın olmayacak.
Evinde durduğun kadar bulursun karını.
Sen bir gece git ben 2 gece yokum artık hırkalarımla mutluluklar diyeceksin :32:

aahahaha hırkalarımla mutluluklara koptum yaa

Sen çok yumuşaksın kız 9 buçuk nedir :)
Ben sağlam 12 diyorum haber vermek yok.
Evde yemek de olmayacak
Geleceksin 12 de selammmm iyi geceler yapacaksın seyret kudurmayı.
Sonra da ne oldu cicim? Beğenemedin mi? Artık böyle.
Seni evde bekleyen mükemmel karın olmayacak.
Evinde durduğun kadar bulursun karını.
Sen bir gece git ben 2 gece yokum artık hırkalarımla mutluluklar diyeceksin :32:

aç kalmaz o cok güzel yemek yapar ve cok güzel yer :) ordan puan alamayız dost.
12 ye kadar habersiz bırakamam kayıp ilanı verir bilir beni çünkü :)
evinde durdugun kadar bulursun karını güzel cümle kullanıcam ;)

:)))) yemin edrim gülmekten yazamıyorum :)) yaptııım onu da yaptımmm ve yeminle aynı dediğin gibi yazdım :)) anneme gitmedim ama uyudum o geldiğinde okudu. aslında uyumadım soteye yattım uyur gibi. okudu, okudu, okudu.. sigara yaktı (4 defa çakmak sesi duydum) bi ara burnunu çekti anam ağlıyor mu dedim ama kalkmadım dayandım. sonra uyuyakalmışım gerisini takip edemedim :)
mektup çok yazarım ben. çünkü yazıyla daha iyi ifade ederim kendimi. konuşurken tıkanırım gözlerim dolar dudaklarım titrer ağlarım.

birgun mesaj attım destan yazdım destaan. dedim hayatım bugun bizim miladımız olsun sıfırdan başlayalım unutalım olanları. ben seni cok seviyorum falan. uzunca bir mesaj. cevap şu: bende seni cok seviyorum akşam konuşuruz ama çok yorgunum uyuyup kalabilirimde.. yine bozuntuya vermedim olsun yanımda ol ben sen dizimde uyuturum dedim. tamam müşteri geldi bebeğim öptüm.. yanii başından savdıkça savıyor yahu. kıyamam ama geçen gün diyor ki hayvanat bahçesine götüreyim seni hadi hazırlan ayıları göstereyim ama onlar evcil ben gibi değil. sen öküzsün kii erkek öküz seni dedim ama sarıldımda arkasından güldük öyle ama içimde kalmadı cok istiyordum demeyi :)

Ama evden gitmemişsin ki o başka işte..
Yanımda uyuyan kadının yazdığını okur içerlenirim kadın yine benim kollarımda amannn yani:)
Sensiz bırakacaksın adamı sensiz.. :)

aahahaha hırkalarımla mutluluklara koptum yaa

O bile fazla evde durmayan kocaya :D

aç kalmaz o cok güzel yemek yapar ve cok güzel yer :) ordan puan alamayız dost.
12 ye kadar habersiz bırakamam kayıp ilanı verir bilir beni çünkü :)
evinde durdugun kadar bulursun karını güzel cümle kullanıcam ;)

Azıcık gaddarlık gerek sana bence;)
Bu arada sen yeni konu açsan sana ordan farklı öneriler de gelir.
Arkadaşın konusunda daldık gittik.. :ssz:

Ama evden gitmemişsin ki o başka işte..
Yanımda uyuyan kadının yazdığını okur içerlenirim kadın yine benim kollarımda amannn yani:)
Sensiz bırakacaksın adamı sensiz.. :)

ben onsuz kalıyorum ama ceza bana da oluyor :D kaç kere eşya topladım ohoo sonra yerleştirmek zor oluyor :D

Kız sende az psikopat değilsin heee :27:

psikolojim bozuk ya benim :27:şimdi benim eşim böle yapsa şöle şöle yaparım gibi konuşmalar oluşuyo sohbet ilerledikçe ama nispet gibi gıcık eder gibi bi durum olur da benim dişime göre çıkmadı eşim :27:ama benimde kaynanam kırık işte napacan herkes birinden çekiyo ben onu ehlileştirdim baya baya yola geldi bu fikilerimle yaa:32:

O bile fazla evde durmayan kocaya :D

Azıcık gaddarlık gerek sana bence;)
Bu arada sen yeni konu açsan sana ordan farklı öneriler de gelir.
Arkadaşın konusunda daldık gittik.. :ssz:

sorma yaa kızın derdine ortak olalım derken bizim inciler döküldü yazdık sayfalar dolusu.
ben konu açamam ki utanırım çekingenim cevap gelmezsede kalbim kırılır :)

sorma yaa kızın derdine ortak olalım derken bizim inciler döküldü yazdık sayfalar dolusu.

aç ben yazarım :)))) zaten öle bi azarlıyorki bazıları varya huhuuuuu şikayet ettiğin kocana şükreder oluyosun ama bazılarıda hakediyo azarı :)))

:9::9::9::9:
Ay ne güldürdün kız beni gece gece.
Bu kadın bırakılıp para peşine düşülür mü be senin kocan manyak selam söyle ona:1:
Sen konu aç ben sayfa sayfa yazarım kırılma sen :)
Hem bayağı yorum alacak bir sorunun var bence:34:
Bir elin nesi var iki elin sesi var sonuçta emin ol faydasını görürsün..

psikolojim bozuk ya benim :27:şimdi benim eşim böle yapsa şöle şöle yaparım gibi konuşmalar oluşuyo sohbet ilerledikçe ama nispet gibi gıcık eder gibi bi durum olur da benim dişime göre çıkmadı eşim :27:ama benimde kaynanam kırık işte napacan herkes birinden çekiyo ben onu ehlileştirdim baya baya yola geldi bu fikilerimle yaa:32:

bende çok derdim aaa geç gelen erkekten nefret ederim, o yemek saati belli olacak masaya oturulacak falan. zaten ne geldiyse başıma bundan geldi söylediğim herşeyi yaşıyorum.
kayınvalidem şeker kız kendi :)) kayınpederim şirin baba. onlardan bu herif nasıl çıktı acep :)

aç ben yazarım :)))) zaten öle bi azarlıyorki bazıları varya huhuuuuu şikayet ettiğin kocana şükreder oluyosun ama bazılarıda hakediyo azarı :)))

şimdi tuzu kuru olanlar bana derler ooo ben öyle kocayı asarım keserim sen çok safsın şöylesin böylesin.. sonra savunmaya geçerim kocamı dayanamam konu başlığı ayrı oynar içerik ayrı :)

bende çok derdim aaa geç gelen erkekten nefret ederim, o yemek saati belli olacak masaya oturulacak falan. zaten ne geldiyse başıma bundan geldi söylediğim herşeyi yaşıyorum.
kayınvalidem şeker kız kendi :)) kayınpederim şirin baba. onlardan bu herif nasıl çıktı acep :)

ya sadece çalışıyormu bu adam yoğun halde iş kolik gibi yani başka bi yerlere gidiyormu hep yorgunum vs diyorda başka bi kötülüğü yok sanırım bu adam iş kolik kötü biri deil ozaman bi silkelenmeye ihtiyacı var cidden boşuna yıpratma evde tek başına daha çok kurar doldurur insan kendini ya kafasına sert bi cisimle indir bu ne ya çağır buraya ben bi konuşuyum ya ozaman ayaklarına kapanır sen kadınmışsın sen kadınsan o konuştuğum neydi diye :27:

nasıl yani bu başkasının konusumuydu uuu :))) :52::52::52::52:

yarın gelince neye uğradığını şaşıracak kız.
şimdi burdan özürlerimi ileteyim -nerdeyim- kusura bakma arkadaşım ben seni çok iyi anlıyor olduğumdan yorum yaptım sana ama sen çıktın çalışıyorsun malum haklısında. böyle dallanıp budaklandı konu konuyu açtı işte. artık deliliğe vurur oldum bende. bazen gülmek gerekiyor kendi ruh sağlığın için. Rabbim sana da yardım etsin inşallah en hayırlı kapıyı açsın.

yarın gelince neye uğradığını şaşıracak kız.
şimdi burdan özürlerimi ileteyim -nerdeyim- kusura bakma arkadaşım ben seni çok iyi anlıyor olduğumdan yorum yaptım sana ama sen çıktın çalışıyorsun malum haklısında. böyle dallanıp budaklandı konu konuyu açtı işte. artık deliliğe vurur oldum bende. bazen gülmek gerekiyor kendi ruh sağlığın için. Rabbim sana da yardım etsin inşallah en hayırlı kapıyı açsın.

bari bizide kurtaraydın yaa nerdeyim kusura bakma panayıra çevirdik burayı bi saatten sonra sohbete döndü kusura bakma arkadaşım yarın görüşürüz

ya sadece çalışıyormu bu adam yoğun halde iş kolik gibi yani başka bi yerlere gidiyormu hep yorgunum vs diyorda başka bi kötülüğü yok sanırım bu adam iş kolik kötü biri deil ozaman bi silkelenmeye ihtiyacı var cidden boşuna yıpratma evde tek başına daha çok kurar doldurur insan kendini ya kafasına sert bi cisimle indir bu ne ya çağır buraya ben bi konuşuyum ya ozaman ayaklarına kapanır sen kadınmışsın sen kadınsan o konuştuğum neydi diye :27:

:)) ilahi efuli alemsin ha :) adam hem işkolik hemde hayır diyemeyen biri. arkadaşları asıl çıbanın başı. onlar ya bekar yada yıllanmış evlilikleri var eve gidesileri yok takılmak istiyorlar bunu da sürüklüyorlar. ama kızdığım şu ki senin aklın mı yok be adam gitmee ya da git ama vaktiyle kalk dimi

:)) ilahi efuli alemsin ha :) adam hem işkolik hemde hayır diyemeyen biri. arkadaşları asıl çıbanın başı. onlar ya bekar yada yıllanmış evlilikleri var eve gidesileri yok takılmak istiyorlar bunu da sürüklüyorlar. ama kızdığım şu ki senin aklın mı yok be adam gitmee ya da git ama vaktiyle kalk dimi

o ney yaa hem çok çalışıyo hemde arkadaşlarına hayır diyemiyor ama sana diyo hırkanı boynuna dola tehdir et :27:

o ney yaa hem çok çalışıyo hemde arkadaşlarına hayır diyemiyor ama sana diyo hırkanı boynuna dola tehdir et :27:

benim sorun ettiğim şeyde bu zaten. benden başka herkes değerli diyorum. neyse artık burda bu kadar seanna kirliliği yeter gidip başka yerde oynayalım yoksa topumuzu kesecekler

Back
X