- 24 Şubat 2015
- 786
- 1.528
- 63
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Bence kocana dank etmeye başladı canım. Hayırlısı olsun.
Bence kocan boşanmayalım diyecek , az kaldı , sana helal olsunBu arada kv anneme eşimin kendileriyle doğru düzgün pek konuşmadığını, evlerine gitmediğini söylemiş. Sevinmedim dersem yalan söylemiş olurum.
Dün de bana mesaj atmış, çocuk için hesabına para yatırdım, haberin olsun diye. Bugün yine kışlık eşyalarını göndereyim, orada bir daha masraf etme kendine yazmış. Takılarım ne olacak yazdım, hiç cevap vermemeden başka konuya geçmişson zamanlarda bir iyilik çökmüş üzerine ama hadi hayırlısı.
Çocuğum nasıl mutlu ve iyi olacaksa bundan sonra öyle olsun diyor. Artık çocuğu alma kelimesini ağzına almıyor.
Bu arada kv anneme eşimin kendileriyle doğru düzgün pek konuşmadığını, evlerine gitmediğini söylemiş. Sevinmedim dersem yalan söylemiş olurum.
Dün de bana mesaj atmış, çocuk için hesabına para yatırdım, haberin olsun diye. Bugün yine kışlık eşyalarını göndereyim, orada bir daha masraf etme kendine yazmış. Takılarım ne olacak yazdım, hiç cevap vermemeden başka konuya geçmişson zamanlarda bir iyilik çökmüş üzerine ama hadi hayırlısı.
Çocuğum nasıl mutlu ve iyi olacaksa bundan sonra öyle olsun diyor. Artık çocuğu alma kelimesini ağzına almıyor.
Bence kocan boşanmayalım diyecek , az kaldı , sana helal olsun
Sen ve zanaa ya çok üzülüyorum bu sitede ki haklı olan iki kadın olarak acı çekiyorsunuz. İnşallah ikiniz içinde en hayırlısı olsun. Mutlu olmayı hakediyorsunuz. Eşine gelince bence değerini anlamaya başladı çünkü anne baba da olsa o evden çıktığı için bir daha rahat olamayacak. Hep seni düzenini arayacak
Bu olaylar seni ders çalışmak için perçinlemeli. .Sınavı kazanırsan kendi ayakların üzerinde duracaksın kendi paran kendi işin uğraşın olacak
Kesin gelir koşa koşaHepinize çok teşekkür ederim, inşallah hem Z zanaaa hem de benim için hayat güzel şeyler getirir.
Sanırım yaptığımız evliliklerle yanlış seçimler yapmışız, şimdi de bunun bedelini ödüyoruz, biraz ağır bir bedel.
Sınavda başarılı olacağıma inanmak istiyorum konunun başında da yazdığım gibi an geliyor bir azim, güven doluyor içime, an geliyor, güvensizlik ümitsizlik.
Yine de inşallah yapacağım. Belki tüm bunların başıma gelmesindeki hayır budur, buraya gelmeseydim burada sınav olduğundan dahi haberim olmayacaktı. Belki talihsizlik olarak yorumladığım bu kadar olayın sonunda, bence bir kadının elde etmesi gereken en önemli şeyi, ekonomik özgürlüğümü elde edeceğim.
Ah şu işim bir olsun, eşime mesaj atacağım, "sana zor gelmişti ama istersen gel ben çocuğumla birlikte sana da bakarım." diye.
Bence de :)Kesin gelir koşa koşa
Kpss mi cnm girecegin sinav ekimde ins olur kus gibi hafiflersinHepinize çok teşekkür ederim, inşallah hem Z zanaaa hem de benim için hayat güzel şeyler getirir.
Sanırım yaptığımız evliliklerle yanlış seçimler yapmışız, şimdi de bunun bedelini ödüyoruz, biraz ağır bir bedel.
Sınavda başarılı olacağıma inanmak istiyorum konunun başında da yazdığım gibi an geliyor bir azim, güven doluyor içime, an geliyor, güvensizlik ümitsizlik.
Yine de inşallah yapacağım. Belki tüm bunların başıma gelmesindeki hayır budur, buraya gelmeseydim burada sınav olduğundan dahi haberim olmayacaktı. Belki talihsizlik olarak yorumladığım bu kadar olayın sonunda, bence bir kadının elde etmesi gereken en önemli şeyi, ekonomik özgürlüğümü elde edeceğim.
Ah şu işim bir olsun, eşime mesaj atacağım, "sana zor gelmişti ama istersen gel ben çocuğumla birlikte sana da bakarım." diye.
Her şey bir an önce olup bitsin istiyorum, artık kimse kimseyi aramasın, haklı-haksız muhasebesi bir son bulsun.
Siz haklı olun, bu saatten sonra ne önemi var? Benim evim yuvam dağıldıktan sonra benim haklılığım neye yarar?
Dün KV annemi aradı, kadın halen "bizimle oturmayı istemedi, döndüğünde yüzümüze nasıl bakacak, ben ona şunu aldım, bunu aldım" derdinde.
Annem de patladı "zaten geri dönmüyor ki yüzünüze baksın! Benim çocuğumun yuvası dağıldıktan sonra yüz tane evim olsa neye yarar, senin oğlunun evi dağıldı sen halen, evden eşyadan bahsesiyorsun, gidin hep beraber oturun" dedi.
Kadının telefonda bir bağırışı var, bu boşanılacak sebep mi, nasıl gider, nasıl oturmaz?
Oğlu ev geçindiremezmiş, alıştığı bir yaşam tarzı varmış, diğer türlü yapamazmış, "ne güzel, ben lüksümden vazgeçemem, en iyisi eşimden, çocuğumdan ayrılayım" diyor yani öyle mi, dedi annem de. Biz iki sene çok iyiymişiz, ben rol yapmışım, onlar samimiymiş.
Ardından görümcem mesaj atmış, sen bizim kızımız, kardeşimizdin, biz sana ev yüzünden kırılıp küstük ama abimi doldurduğumuzu nasıl düşünürsün diye. Aramızda konuştuğumuz özel mevzuları eşime anlatmışlardı, annem bunu da söylemiş.
Amaaaaannn velhasıl bir curcuna, karmaşa.. Anlaşmalı boşanacaktık, o da olmuyor. Davayı açacağımız şehir konusu sıkıntı oldu.
Ekimde sınavım var, memuriyet için. Oturup çalışmam, ne olursa olsun başarmam lazım. O da olmuyor. Kafayı toplayıp da çalışamıyorum.
Ah şu işim bi'olsa... Daha ne isterim?
Dua edin benim için de.
Kpss mi cnm girecegin sinav ekimde ins olur kus gibi hafiflersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?