Olsa Bitse

Önce sınavını bekle canım sonra rahat rahat düşünürsün
İnan kimsenin hayatı dört dörtlük değil sen güçlü bir insansın zaten

Çok teşekkür ederim.

Öyle yapacağım, sınavdan sonra da geri dönmeyi düşünmüyorum, gelirse gelsin açsın burada bir büro, işim olursa ben de adliyede olacağım, ona destek olurum, herkesten uzak yolumuza bakarız, olmazsa yapabileceğim hiçbir şey yok. Kendisi bu hale getirdi, gitsin çeksin.

Hiç taviz verme bence de çok haklısın
Ay o kv nasıl bir insanmış ya insan oğlunun yuvasını dağıtır mı sanki başka şehirde oturuyorsunuz da neyse
Allah yolunu açık etsin
İnşallah işin de olur daha rahat olursun

Otursam ağlasam ağlasam ağlasam, Sabaha dek içli şarkılar dinleyip ağlasam.

Ben bu adamı mı sevdim, buna mı üç yılımı verdim, iyi bir eş, iyi bir anne iken neden bunları yaşadım?

Neden bunları yaşadım? Bu adamı Nasıl oldu da tanıyamadım ?

Olaylar çooook, olaylar uzun... Teyzesiydi, annesiydi, kendisiydi derken, söyledikleri laflar sürekli geldi kulağıma. Teyzesi aradı açtım, yarın çıkıp geleceğim seni götürmeye dediği için açtım, kibarca konuşup kapattım ama kadın öyle şeyler söyledi ki şok oldum. Meğer ben ne illet, ne berbat bir eş ve gelinmişim. Onların söyledikleri asla umurumda değil ama göz göre göre eşim de onlar gibi konuşuyor ya, şok oldum ! Sonunda dayanamadım tabi, açtım ağzımı yumdum gözümü, ne karakteri kişiliği, ne haysiyeti şerefi kaldı. Döktüm içimi. Babası da artık bir şeyler yap diye bugün çağırıp konuşmuş daha doğrusu bağırıp çağırmış (KP çok severim, o da beni çok severdi, oğlu ve karısı ne derse ona inanır) o da yazdığım hakaret dolu mesajı babasına göstermiş, beni kötülemiş. Babası da aradı, tabi bu da sorun, iki ay oldu geleli, iki aydır sesi çıkmadı, gelinin bir açığı çıkınca hemen aradı, terbiyesizlik yapmış diye. Her neyse, velhasıl eşim beni bir kez daha şoka uğrattı, bir mesaj daha attım, akladın mı kendini, dün ne yazdıysam arkasındayım, yüz kere bin kere şer.....sizsin diye.

Düştüğüm duruma ağlayasım var, düştüğüm seviyeye ağlayasım var, her şeye, geçen zamanıma, giden emeklerime, yıkılan yanlış evliliğime. Eşim olacak !!!

Bir teselli verin bana.

Bu kadar gorusmeseniz o tarafla. Durumdan hoşnut değiller aslında. Ama istiyorlar ki sen kendin git, Kendini hatalı say. Keşke düzelecek bir tarafı olsaydı. Hiç bir kadın kurulu yuvasını yıkmak istemez ki.

Bu kadar gorusmeseniz o tarafla. Durumdan hoşnut değiller aslında. Ama istiyorlar ki sen kendin git, Kendini hatalı say. Keşke düzelecek bir tarafı olsaydı. Hiç bir kadın kurulu yuvasını yıkmak istemez ki.

Evet bir de o var, gelsin elimizi öpsün barışalım! Sanki onlar küsmüş.

Aslında hiç kimseyle görüşmüyordum, telefonu da açmadım ilk önce ama yarın geliyoruz seni almaya yazınca, arayıp "boşuna zahmet etmeyi, bu iş bitmiştir" dedim. Kimse gelsin istemiyorum çünkü. E konuşmaya başlayınca, söylenenleri de dinlemek zorunda kaldım.

İnanın insan bir yerden sonra çatlıyor artık. Susayım, yazmayayım dedim ama yüzüme karşı yalan söylemesi beni çileden çıkarıyor.

KP hiçbir şey beklemiyorum asla, o mevzuda takıldığım eşimin mesajı koşa koşa ailesine göstermesi, adamın da fırsatı kaçırmadan, bakın sizin kızınız da nasıl terbiyesizmiş diye hemen ailemi araması.

Aslında derdim hiçbiri de değil ama dedim ya, sabır sabır olmuyor artık. Bunlar benim tepeme böyle her şeye sabrettim diye çıkmadılar mı, susamadım işte. O mesajı da bilerek yazdırdı, mahkemede kullanırım diye biliyorum ama işte... İnsanız, haksızlık olunca bir yere kadar susabiliyor insan.

Boşanmayı dusunuyorsan eşin o mesajlarını davada aleyhıne kullanacak ve eşit kusurlu bıle cıkarsınız bu davadan
Eşin senle yenı bı duzen kurmayı dusunuyordu ya bu koca bı yalan ınan cunku sen sayıp sovsen bıle onun bunu kapatması gerekırdı babasını arasan bıle senı savunması gerekırdı yanlıs anlaşılma olmus dıye adam resmen senın kuyunu kazmıs bu adama nasıl guvenıp gıdeceksın
Bence dersıne calıs oyle olsaydı boyle olurdu veya oylemı boylemıyle kafanı hıc yorma al elıne meslegını ve o zaman dekı boyle boyle oldu ama artık ben boyle olmasını ıstıyorum kuralı sen belırle gelmek ısteyende buyursun gelsın

Sabret az canım çanları yandikca yakma derdindeler ayağına gitmen istiyorlar sıfır emek sonra sen kendi ayaklarına döndün olsun diye herchareketleri planlı programlı bence hiç riske alma tazecik ömrünü evladın için bile olsa çürütme derim ben

Çok haklısın , ama mesaj atma ara söyle kapat o halde canım, eline koz verme olur ya bulursanız falan çocuk için o mesajı silmeye çalış

Arkadaşlar yarın memuriyet için bir sınava gireceğim, bana dua edin n'olur. Heyecanlıyım, korkuluyum, ismim gibi sürekli karışığım.

Şu iş konusunu halledersem, pek çok şeyi toparlayacağım inşallah.

Bu arada gelişmeler de oldu, eşim olumlu pek çok adım attı ama bu defa onu değil, işimi seçtim.

Çalıştığım için pek girip yazamıyorum, dualarınızı bekliyorum.

Allah yardımcın olsun .. Hayırlı kapılar açılsın inşallah karşına .

Allah yardımcınız olsun ama gerek yok bu tarz şeylere.
Zaten belli boşanıyorsunuz, herşey dağılmış savrulmuş bir şekilde.
Siz bari kendinizi bu kadar dağıtıp savurmayın ve kendiniz için ne eski eşinize ne de onun ailesine karşı bu kadar alçalmayın.
Bırakın onlar kendi çirkefliklerinde boğulsunlar.
Siz bundan sonra kendi yolunuza bakın.

O onu demiş, bu bu şekilde hakaret etmiş, eski eşiniz sizin hakkınızda farklı düşünmüş, atın bunları bir kenara.
Geçmiş geçmişte kalsın gitsin.
Ancak kendinizi zedeler, kendinizi yaralarsınız.

hadi hayırlısı bakalım..güzel haberlerle gel inşallah...

Allah'ım inşallah olur. İnşallah güzel haberleriniz gelir.

Canım inşallah gönlünden ne geçiyorsa olsun .Bugün kafanı boşalt akşamda güzel güzel uykunu al.Herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…