- 10 Ağustos 2016
- 145
- 85
- 28
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Bugün kendimi berbat hissediyorum. Sanırım ilk defa çaresizlik duygusunu yaşadım. Sanki çok çaresizim ve ismim gibi sürekli karışık.
Eşim bugün mesaj atmış, seni ve oğlumuzu çok seviyorum ve çok özledim, gel her şeye yeniden başlayalım vs.vs...
Biraz yazıştık, ayrı ev tutacağını, kimsenin benimle konuşmayacağını ve bu konuyu tamamen kapatacağını söyledi.
Geri dönmek, onun ailesiyle aynı şehirde olmak benim için halen daha imkansız. Çünkü eşimden emin olamıyorum, KVden de emin olamıyorum. Kendisine de söyledim dönmek benim için seçenek değil diye.
Sınavdan sonra konuşalım dedim, kapattım konuyu.
Önce sınavını bekle canım sonra rahat rahat düşünürsün
İnan kimsenin hayatı dört dörtlük değil sen güçlü bir insansın zaten
Hiç taviz verme bence de çok haklısınÇok teşekkür ederim.
Öyle yapacağım, sınavdan sonra da geri dönmeyi düşünmüyorum, gelirse gelsin açsın burada bir büro, işim olursa ben de adliyede olacağım, ona destek olurum, herkesten uzak yolumuza bakarız, olmazsa yapabileceğim hiçbir şey yok. Kendisi bu hale getirdi, gitsin çeksin.
Bu kadar gorusmeseniz o tarafla. Durumdan hoşnut değiller aslında. Ama istiyorlar ki sen kendin git, Kendini hatalı say. Keşke düzelecek bir tarafı olsaydı. Hiç bir kadın kurulu yuvasını yıkmak istemez ki.
Surekli_Karisik canım sen ne yapıyorsun hakaret dolu mesajlar vs . Değer mi ya , o mesajları hep aleyhine kullanacaklar , kendine acıman Zamanına acıman neyi değiştirir , Allah kalbine ferahlık onlara pişmanlık versin , ama iu an kendi aleyhime döndürme olayı lütfen
Çok haklısın , ama mesaj atma ara söyle kapat o halde canım, eline koz verme olur ya bulursanız falan çocuk için o mesajı silmeye çalışİnanın insan bir yerden sonra çatlıyor artık. Susayım, yazmayayım dedim ama yüzüme karşı yalan söylemesi beni çileden çıkarıyor.
KP hiçbir şey beklemiyorum asla, o mevzuda takıldığım eşimin mesajı koşa koşa ailesine göstermesi, adamın da fırsatı kaçırmadan, bakın sizin kızınız da nasıl terbiyesizmiş diye hemen ailemi araması.
Aslında derdim hiçbiri de değil ama dedim ya, sabır sabır olmuyor artık. Bunlar benim tepeme böyle her şeye sabrettim diye çıkmadılar mı, susamadım işte. O mesajı da bilerek yazdırdı, mahkemede kullanırım diye biliyorum ama işte... İnsanız, haksızlık olunca bir yere kadar susabiliyor insan.
Arkadaşlar yarın memuriyet için bir sınava gireceğim, bana dua edin n'olur. Heyecanlıyım, korkuluyum, ismim gibi sürekli karışığım.
Şu iş konusunu halledersem, pek çok şeyi toparlayacağım inşallah.
Bu arada gelişmeler de oldu, eşim olumlu pek çok adım attı ama bu defa onu değil, işimi seçtim.
Çalıştığım için pek girip yazamıyorum, dualarınızı bekliyorum.
Allah yardımcın olsun .. Hayırlı kapılar açılsın inşallah karşına .
hadi hayırlısı bakalım..güzel haberlerle gel inşallah...Arkadaşlar yarın memuriyet için bir sınava gireceğim, bana dua edin n'olur. Heyecanlıyım, korkuluyum, ismim gibi sürekli karışığım.
Bu arada gelişmeler de oldu, eşim olumlu pek çok adım attı ama bu defa onu değil, işimi seçtim.
Arkadaşlar yarın memuriyet için bir sınava gireceğim, bana dua edin n'olur. Heyecanlıyım, korkuluyum, ismim gibi sürekli karışığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?