- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Bu şartlar yeni mi oldu eskiden mi konuşmuştunuz? Olay yeni ise
Eşin en önemli maddeyi kabul etmemiş aslında.Ben olsam o konuda diretirdim.O kayınvalide ile sabah akşam karşılaşmak istemezdim.Oradan ayrılıp başka eve geçseydiniz herşey daha kolay olurdu bence.Bunun için diret.Yoksa gelmiyorum de.
Başka eve geçmeyi ve diğer tüm şartları kabul ettiği takdirde bir kez daha denerdim.
Henüz bugün konuşuldu her şey.
Ev konusu şöyle konuşuldu, yapılan evlerden birisi eşim içindi, üç ay içinde taşınılacak duruma geliyor, üç ay sonra ya biz o eve geçeceğiz ya da onlar diğer eve geçecekler.
Eşim sadece bu konuda idare etmemi istedi. Dediğim gibi, cevap vermedim, biraz daha düşünelim dedim.
Düşünüyorum düşünmesine de. Bilemiyorum.
Canım ev yapılsın taşınan tasinsin öyle geç diyorum ben. Çünkü burada çok konu okuduk üc ay sonra ayrilacaksa o ev emin ol kesinlikle ayrılmaz. Sonra üc ay sonra buraya konu açarsınSurekli_Karisik .!.:Henüz bugün konuşuldu her şey.
Ev konusu şöyle konuşuldu, yapılan evlerden birisi eşim içindi, üç ay içinde taşınılacak duruma geliyor, üç ay sonra ya biz o eve geçeceğiz ya da onlar diğer eve geçecekler.
Eşim sadece bu konuda idare etmemi istedi. Dediğim gibi, cevap vermedim, biraz daha düşünelim dedim.
Düşünüyorum düşünmesine de. Bilemiyorum.
Eşim eline celp gidince tekrar konuşmak istedi son bi şans istedi ailemle konuştum durumu anlattım babam son bi kez dene istemezsen bu kapi sana her zaman açık dedi. annem çok gönüllü olamamakla beraber yuvamin da yıkılmasını istemiyor aslında .yani kısacası bi yandan yuvam yikilmasin istiyorlar bi yandan da onların da tıpkı benim gibi eşimin değişeceğine inançları yok.kimse değişmez bu bi gerçek geri dönme düşüncen varsa bile büyük umutlarla gitme ben öyle geldim.taylor sizin dediğiniz gibi tek tek yazdım tüm şartlarımı, evden taşınmak dışında hepsini kabul etti, kimse gelmeyecek, karışmayacak, istemedikçe gitmeyeceğim vs.vs.. Ev konusunda da duruma göre taşınabilirmişiz de ama aynı evde devam etsek bile kimse "size ev verdik" diye konuşmayacakmış.
Tüm taleplerimi ailemi bir araya toplamak istiyorum diyerek kabul etmesine şaşırdım ama buna rağmen, anlaştık diyemedim.
Sebebini bilmiyorum ama dönesim gelmiyor. Sanırım hazmedemiyorum. Ona dönsem bile hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledim. Benden yana hiçbir beklentisi olmamasını da söyledim. Hepsine tamam dedi.
Hep karışığım, hep karışığım...
Sevgiliminnie ben de senin konularını çok iyi biliyorum, hatta evi terk ettiğin Zaman sana özelden mesaj atmıştım, sende kendimi gördüm diye, muhtemelen hatırlamazsın o kafa karışıklığıyla, senden birkaç ay sonra da ben patladım.
Benim bir çocuğum var, bu ilk ciddi sorunumuzdu. Başka soruna da gerek yok zaten ama.
Şimdi ne yapmam gerek? Oraya dönmek çok zor geliyor. İnanmak da öyle. Ailem bir kez dene, olmazsa en azından bir şans vermiş olursun, ileride çocuğuna "senin için denedim ama olmadı" dersin, diyorlar. Ben yeniden benzer şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Bi'akıl lütfen.
taylor sizin dediğiniz gibi tek tek yazdım tüm şartlarımı, evden taşınmak dışında hepsini kabul etti, kimse gelmeyecek, karışmayacak, istemedikçe gitmeyeceğim vs.vs.. Ev konusunda da duruma göre taşınabilirmişiz de ama aynı evde devam etsek bile kimse "size ev verdik" diye konuşmayacakmış.
Tüm taleplerimi ailemi bir araya toplamak istiyorum diyerek kabul etmesine şaşırdım ama buna rağmen, anlaştık diyemedim.
Sebebini bilmiyorum ama dönesim gelmiyor. Sanırım hazmedemiyorum. Ona dönsem bile hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledim. Benden yana hiçbir beklentisi olmamasını da söyledim. Hepsine tamam dedi.
Sevgiliminnie ben de senin konularını çok iyi biliyorum, hatta evi terk ettiğin Zaman sana özelden mesaj atmıştım, sende kendimi gördüm diye, muhtemelen hatırlamazsın o kafa karışıklığıyla, senden birkaç ay sonra da ben patladım.
Benim bir çocuğum var, bu ilk ciddi sorunumuzdu. Başka soruna da gerek yok zaten ama.
Şimdi ne yapmam gerek? Oraya dönmek çok zor geliyor. İnanmak da öyle. Ailem bir kez dene, olmazsa en azından bir şans vermiş olursun, ileride çocuğuna "senin için denedim ama olmadı" dersin, diyorlar. Ben yeniden benzer şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Bi'akıl lütfen.
Canım ev yapılsın taşınan tasinsin öyle geç diyorum ben. Çünkü burada çok konu okuduk üc ay sonra ayrilacaksa o ev emin ol kesinlikle ayrılmaz. Sonra üc ay sonra buraya konu açarsın
Bu arada doneceksen bile evler bitmeden gitme üç ay daha beklesin eşin
eve dönme işini 3 ay sonraya erteliyorum o zaman derdim ben.
taylor sizin dediğiniz gibi tek tek yazdım tüm şartlarımı, evden taşınmak dışında hepsini kabul etti, kimse gelmeyecek, karışmayacak, istemedikçe gitmeyeceğim vs.vs.. Ev konusunda da duruma göre taşınabilirmişiz de ama aynı evde devam etsek bile kimse "size ev verdik" diye konuşmayacakmış.
Bi'akıl lütfen.
evet biliyorum ama uzaak olurlar eşidr bu 3 ayda ailesine empezo etsin bu düşünceleri kendide oturtsun iyiceKonu sahibi kayınvalidesiyle oturmayacak ki. Ayrı evleri var zaten. Ama konu sahibi o evi eşinin ailesinin evi diye yine de isyemiyor. Doğru mu anlamışımSurekli_Karisik ?
Canım ev yapılsın taşınan tasinsin öyle geç diyorum ben. Çünkü burada çok konu okuduk üc ay sonra ayrilacaksa o ev emin ol kesinlikle ayrılmaz. Sonra üc ay sonra buraya konu açarsın
eve dönme işini 3 ay sonraya erteliyorum o zaman derdim ben.
Konu sahibi kayınvalidesiyle oturmayacak ki. Ayrı evleri var zaten. Ama konu sahibi o evi eşinin ailesinin evi diye yine de isyemiyor. Doğru mu anlamışımSurekli_Karisik ?
Konu sahibi kayınvalidesiyle oturmayacak ki. Ayrı evleri var zaten. Ama konu sahibi o evi eşinin ailesinin evi diye yine de isyemiyor. Doğru mu anlamışımSurekli_Karisik ?
Aynı yerde oturuyorlar sayısını hatırlamıyorum ama gün içinde sürekli görüşüyorlardı.Kayınvalidesi baskın bir karakter ya biz size gelelim ya siz bize gelin diye sürekli talepte bulunuyordu.Misafir geliyordu Sürekli karışık onlara gidiyordu falan.
Güya ayrı evdeler mıç mıç bir ilişkiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?