- 31 Mart 2015
- 142
- 140
- 23
Eşimle şuan yaşadığım şehirde tanıştık. ( tanışmaz olaydım) burada evlendik ve 2 tane çocuğum var. o zaten burada çalışıyordu üniversiteyi falan da burda okumuş. Ailesi karadenizde bir ilde ailesiyle arası hiç iyi olmamış ve uzakta yaşamış.. Ben zaten yıllardır bu şehirde yaşıyorum ve bu şehri seviyorum.. Eşin işinden şikayetçi uzun zamandır. Maddi anlamda ucu ucunu geçiniyoruz evimiz kira.. Ailesi kendi yaşadığı şehre gitmemizi istedi hep. Ama eşim kendisi anlaşamadığı için huzurumuz olmaz gidersek diyordu. Benim butun ailem bu şehirde ve eşimin butun ailesi başka şehirde.. Yani onun burda kimsesi yok benimse orada.. Ama 4 senedir bundan şikayet etmedi halinden memnundu.. En son boşanma aşamalarına geldik o zamandan sonra ailesiyle arası iyi oluverdi. Ben zaten ailesinin hiçbir ferdinden hoşlanmam cahil insanlar hiç tarzım değiller.. Neyse eşim şimdi ailesinin yaşadığı şehre taşınmak istiyor. Sebep orada daha iyi bi işte çalışacakmış ailesi orada bize ev alacakmış.. Canları cehenneme hepsinin.. Kesinlikle gitmem dedim ama anladı mı bilmem.. Napmalıyım şimdi?
Son düzenleme: