ölsem daha iyi

zehir88

ve, bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
142
140
23
Eşimle şuan yaşadığım şehirde tanıştık. ( tanışmaz olaydım) burada evlendik ve 2 tane çocuğum var. o zaten burada çalışıyordu üniversiteyi falan da burda okumuş. Ailesi karadenizde bir ilde ailesiyle arası hiç iyi olmamış ve uzakta yaşamış.. Ben zaten yıllardır bu şehirde yaşıyorum ve bu şehri seviyorum.. Eşin işinden şikayetçi uzun zamandır. Maddi anlamda ucu ucunu geçiniyoruz evimiz kira.. Ailesi kendi yaşadığı şehre gitmemizi istedi hep. Ama eşim kendisi anlaşamadığı için huzurumuz olmaz gidersek diyordu. Benim butun ailem bu şehirde ve eşimin butun ailesi başka şehirde.. Yani onun burda kimsesi yok benimse orada.. Ama 4 senedir bundan şikayet etmedi halinden memnundu.. En son boşanma aşamalarına geldik o zamandan sonra ailesiyle arası iyi oluverdi. Ben zaten ailesinin hiçbir ferdinden hoşlanmam cahil insanlar hiç tarzım değiller.. Neyse eşim şimdi ailesinin yaşadığı şehre taşınmak istiyor. Sebep orada daha iyi bi işte çalışacakmış ailesi orada bize ev alacakmış.. Canları cehenneme hepsinin.. Kesinlikle gitmem dedim ama anladı mı bilmem.. Napmalıyım şimdi?

Son düzenleme:
Basindan konusmaniz gerekirdi aslinda. Farkli memleketlerden olunca bu tür sorunlar olabiliyor.

Dogdugunuz yer degil doydugunuz yerdir memleket.isleri orda daha iyi olacaksa tabiki gidin.ailesiyle araniz kotuyse mesafeli durursunuz.

İki şehir dışında bi şehirde yaşasanız?
Keşke öyle bi imkan olsa.. Ev alcaklarmış ve oraya gitmemizi istedikleri için sadece ordan alacaklarmış.. Benim salakta orada rahat olucaz diyo maddi anlamda yani.. Tek uzakta olan benim eşim ailelerinden.. Nefret ettim ya boşanıvercem kızım olmasa eeeh diyip ama işte..

Keşke öyle bi imkan olsa.. Ev alcaklarmış ve oraya gitmemizi istedikleri için sadece ordan alacaklarmış.. Benim salakta orada rahat olucaz diyo maddi anlamda yani.. Tek uzakta olan benim eşim ailelerinden.. Nefret ettim ya boşanıvercem kızım olmasa eeeh diyip ama işte..

Peki evi kendi mahallelerinden mi alacaklarmış yoksa uzakta mı? Sonuçta iş durumu var o yüzden ne desem bilemedim..

Eşimle şuan yaşadığım şehirde tanıştık. ( tanışmaz olaydım) burada evlendik, o zaten burada çalışıyordu üniversiteyi falan da burda okumuş. Ailesiyle arası hiç iyi olmamış ve uzakta yaşamış.. Ben zaten yıllardır bu şehirde yaşıyorum ve bu şehri seviyorum.. Eşin işinden şikayetçi uzun zamandır. Maddi anlamda ucu ucunu geçiniyoruz evimiz kira.. Ailesi kendi yaşadığı şehre gitmemizi istedi hep. Ama eşim kendisi anlaşamadığı için huzurumuz olmaz gidersek diyordu. Benim butun ailem bu şehirde ve eşimin butun ailesi başka şehirde.. Yani onun burda kimsesi yok benimse orada.. Ama 4 senedir bundan şikayet etmedi halinden memnundu.. En son boşanma aşamalarına geldik o zamandan sonra ailesiyle arası iyi oluverdi. Ben zaten ailesinin hiçbir ferdinden hoşlanmam cahil insanlar hiç tarzım değiller.. Neyse eşim şimdi ailesinin yaşadığı şehre taşınmak istiyor. Sebep orada daha iyi bi işte çalışacakmış ailesi orada bize ev alacakmış.. Canları cehenneme hepsinin.. Kesinlikle gitmem dedim ama anladı mı bilmem.. Napmalıyım şimdi?

bence öncelikle ne dediğinizi farketmelisiniz
ne demek ölsem daha iyi? hem de böyle bir durum için
Allah korusun, ne istediğinize ya da yazdığınız şeyin nereye gittiğine dikkat edin bence

Kirada oturdugunuz surece maddi durumunuzu temelli toparlamaniz zor olabilir. Esinizin memleketinde esinizin ailesiyle yasamayacaksaniz bence gitmek konusunu biraz daha dusunun. Orada size ait bir evde olmak, esinizin kendine uygun bir iste calismasi durumu daha iyi hale getirebilir. Bakarsiniz kenarda bir birikim bile yapmissiniz. Sonra nereye isterseniz gidin.

ca
Peki evi kendi mahallelerinden mi alacaklarmış yoksa uzakta mı? Sonuçta iş durumu var o yüzden ne desem bilemedim..[/QUOTE kendi mahallelerinden.. Karadeniz Bölgesi 'nin havasından dahi soğudum sırf gitmek durumumuz var diye severdim halbuki..

Ev resmen rüşvet, oraya gitmeniz için.
Ev alacak aile, başka şehirde de alır, para yardımı da yapar.
İlla neden oradan bir ev?
Ayrıca maddi olanakları düşünüyorsanız, ülkemizde birbirinden güzel, yaşamı pahalı olmayan ve sosyal olarak gelişmiş şehirler mevcut.
İnsan doğduğu yerli değil, doyduğu yerli olurmuş.
Bu sebeple, ailelerinizden uzak ama sizin geleceğiniz için daha fazla olanakları olan bir şehri neden düşünmüyorsunuz?
Eşiniz bunca yıllık huyunu, suyunu bir eve mi satmış durumda?

Siz eşinizi gerçekten seviyormusunuz, bence ondanda soyumuşsunuz
Eşiniz de ailesi gibi ,cahil tarzı olmayan birimi ,insanları sıniflamamızla yol alamıyoruz

Ölmeyi istemeniz icin sebep goremedim.
Neticede oda bir ailenin evladi. Ailesi yillar boyunca evlanin hasretini cekerek yasamislar,
onu yakinlarinda istemekte son derece haklilar ve bunun icin mantikli bir teklifte bulunmuslar.
Esiniz maddi olarak kira derdinden kurtulursa, zaten her ay buyuk bir miktar para cebinde kalacak.

Back
X