Affetsem de affetmesem de artik hic gorusmuyoruz. Oglum buyudu. 15 yasinda simdi, kendi meselelerini babasiyla kendi arayarak cozuyor. Kucukken ben mecbur cocukla ilgili mevzularda babasiyla gorusmek zorunda kaliyordum. Artik el olduk. Sesini duymayip yuzunu gormeyince de daha iyi oluyor.
Affettin mi diye soruyorsaniz ne hissettigimi bilmiyorum. Kirginim sanirim. Eskisi kadar kizgin degilim ama. Kizginlik yerini kirginliga birakti. Ara ara gelgitlerim olmuyor degil, o zamanlar eskiler aklima geldikce kizdigim oluyor tabi, affetmedigim de. Keske durust olsaydi. O zaman o kadar karmasik duygulari yasamazdim. Simdi ne hali varsa gorsun diyorum.
Sizin ayarlarınız gittikçe bozulmaya başladı, millete kafayı takıyorsunuz, yazdıkları her şeye mantıklı cümle olsa bile beğenmedim ifadesi bırakıyorsunuz, insanların canı sıkkın, morali bozuk bir de sizin bu sinir uçlarını hedef alan saçma sapan yorumlarınıza maruz kalıyorlar. Kendinize gelin bir. Travma yaşadıysanız yaşadınız, ailenizde vefat eden olduysa oldu, yeter artık.En güzel yorum bu. Kadına insanlar ölüyor diyoruz hala herkesin derdi kendine ağır diyor. Sabah 78 yaşındaki komşumuz 56 yaşındaki yüzde 96 engelli kızını kaldırmaya çalışırken düşüp kalçasını kırdı yoğun bakımda. O kadar değerliyse kocan boşanma!!!
en dogrusu bızı ıstemeyenı bızımde ıstemememız değilmı..belkı konu sahıbının bebegı var ondan depresyonda..Affetsem de affetmesem de artik hic gorusmuyoruz. Oglum buyudu. 15 yasinda simdi, kendi meselelerini babasiyla kendi arayarak cozuyor. Kucukken ben mecbur cocukla ilgili mevzularda babasiyla gorusmek zorunda kaliyordum. Artik el olduk. Sesini duymayip yuzunu gormeyince de daha iyi oluyor.
Affettin mi diye soruyorsaniz ne hissettigimi bilmiyorum. Kirginim sanirim. Eskisi kadar kizgin degilim ama. Kizginlik yerini kirginliga birakti. Ara ara gelgitlerim olmuyor degil, o zamanlar eskiler aklima geldikce kizdigim oluyor tabi, affetmedigim de. Keske durust olsaydi. O zaman o kadar karmasik duygulari yasamazdim. Simdi ne hali varsa gorsun diyorum.
Cok gecmis olsun. Duzgun karakterli olsalardi zaten boyle sirtindan bicaklar gibi terk etmezler, bitirmek istiyorlarsa oturup konusarak bitirirlerdi. Kendini suclama, ic muhasebe yapma oluyor evet. Biri aniden hayatindan cikinca ben ne yaptim da gitti diyorsun. Soyle yapsaydim boyle mi olurdu falan diyorsun.Ben de korkunç bir şekilde aldatılıp terkedildim. Bana bir açıklama bile yapmadan beni suçlaarak karalayarak cıktı hayatımdan. Ben ne olduğunu bile anlamadan boşanma davasını açtım ve boşandık bitti. Yaklaşık 1 sene kendimi suçladım. Ona haksızlık ettim falan diye. Aldatmasına rağmen sanki ben haketmisim tüm bunları gibi. 2 1.5 Sene geçti üzerinden. Artık öyle nefret ediyorum ki ondan. Etimle kemiğimle tiksiniyorum . Ayrılırken bana yaptığı şeyleri unutamıyorum hala. Çok vicdansızca davrandı. Ne bileyim affettim deseniz içim cızlardı. Affedersem kendime haksızlık yapmış olurum çünkü.
Seni tanımak ve ben burdayım yanındayım demek istedim. Ben de yapayalnızim. Hamdolsun eşim yanımda destekçi ama başka hiç kimsem yok. Çok üzülüyorum kimsesizligime kimse görmüyor sanki. Yine de ben burdayım yanındayım demek istedimŞuan çok yalnız ve çaresiz hissediyorum..
Evliliğim bitiyor, çocuğum babasız kalacak..
Biliyorum benim gibi bu yoldan geçen çok insan var..
Ama ben çok metanetsizim, kaldıramıyorum, nasıl aşarım bilmiyorum..
Etrafımda dostum arkadaşım yok, derdimle dertlenecek sıkı dur yanındayım diyecek kimsem yok..
Var gibi görünenler arada bir nasılsın diye soruyor sadece..
İdare eder diyorum..
Ne idaresi içimde fırtınalar kopuyor..
Canlı canlı ölüyorum diyemiyorum..
Bir lokmayı bile geçiremiyorum boğazımdan,
Evladıma baktıkça, onun gülen yüzünü gördükçe içim parçalanıyor..
Tek sığınmaya çalıştığım ALLAH..
ALLAH yeter diyorum ama içimdeki bu şeyi durduramıyorum..
Hayatindan aniden biri cikinca yadmsadigin sok, acilan o buyuk bosluk, gelecek kaygisi, yasaminin bir anda degismesi.. tum bunlar kolay degil. Depresyonda oldugu kesin. Cunku yemiyor icmiyor, uyumuyormus. Umarim hersey biran once duzelir, bir an once kendini toparlar.en dogrusu bızı ıstemeyenı bızımde ıstemememız değilmı..belkı konu sahıbının bebegı var ondan depresyonda..
evet bebegı var..benımde cevremde oldu boyle seyler..o adamlar eslerıne neler yaptı..cocuguyla karısından mal kacırdı ortada bırakdıHayatindan aniden biri cikinca yadmsadigin sok, acilan o buyuk bosluk, gelecek kaygisi, yasaminin bir anda degismesi.. tum bunlar kolay degil. Depresyonda oldugu kesin. Cunku yemiyor icmiyor, uyumuyormus. Umarim hersey biran once duzelir, bir an once kendini toparlar.
kadının bır oglu var ..bunlarında karsı komsusu kadın var..onunda cocugu var..bu komsu kadınla kocası asık oluyolar..Hayatindan aniden biri cikinca yadmsadigin sok, acilan o buyuk bosluk, gelecek kaygisi, yasaminin bir anda degismesi.. tum bunlar kolay degil. Depresyonda oldugu kesin. Cunku yemiyor icmiyor, uyumuyormus. Umarim hersey biran once duzelir, bir an once kendini toparlar.
Sizin yasadiginizi tipkisiyla yasamis bir kadin taniyorum.Allah razı olsun gerçekten, derdimle dertlenen bana destek olmaya çalışan, yol gösteren herkesten rabbim razı olsun.
Umarım her daim deatekçiniz rabbim olur.
Keşke gerçektede buradaki düşünen sizler gibi dostum olsa.
yahu arkadaşım kadının derdiyle sizin dediğinizin ne ilgisi var? tamam insanlar ölüyor hepimiz de üzülüyoruz, yazdığınız da çok üzücü bir durum ama bu yüzden de her üzülen kişi "bugün şu kadar insan öldü" diye düşünemez ki? adı üstünde "bir derdim var" insanlar burada yaşadıklarını, üzüldüklerini anlatıyor bir nebze birileriyle konuşmak için. sizin hafif gördüğünüz her dert, her insana aynı duyguyu yaşatmaz. bu kadar kin, nefret kusmanıza gerek yok. terk edilecek kadar bir problem görmeyip, birden terk edilen, yuvası dağılan her kadın doğal olarak ilk günler üzülür. evet. siz bile.En güzel yorum bu. Kadına insanlar ölüyor diyoruz hala herkesin derdi kendine ağır diyor. Sabah 78 yaşındaki komşumuz 56 yaşındaki yüzde 96 engelli kızını kaldırmaya çalışırken düşüp kalçasını kırdı yoğun bakımda. O kadar değerliyse kocan boşanma!!!
Bu acının sebenı eşini çok sevdıgın ıcın mı ?Şuan çok yalnız ve çaresiz hissediyorum..
Etrafımda dostum arkadaşım yok, derdimle dertlenecek sıkı dur yanındayım diyecek kimsem yok..
İdare eder diyorum..
Beni dostun ve ya arkadaşın olarak görür müsün bilmiyorum.seni tanımıyorum da ama sadece senin yanındayım bunu bil..annemle babam ayrılar neler çekildiğini biliyorum..güçlü olmak zorundasın hem kendin hem de çocuğun İçin..dediğim gibi yanındayımŞuan çok yalnız ve çaresiz hissediyorum..
İdare eder diyorum..
neyın garantısı varkı evlılıgın garantısı lsun degılmıBu acının sebenı eşini çok sevdıgın ıcın mı ?
Hayır tabıkı .Bende boşandım .Saygılı olsaydı sahıplenebılırdım.Gıdım saygı yoktu .Ama bu kadar uzulmeyın.Kımse hıc kımse ıcın degmezneyın garantısı varkı evlılıgın garantısı lsun degılmı
zamanla sevgıler bıtabılır
fıkırler değişebılır
evlılıkde bıtebılır.
evlılık deyınce sonsuz sahıplenme duygusu mu oluyo bazı ınsanlarda..
konu sahıbı bebegı var dıye bunalmıs sanırım...Hayır tabıkı .Bende boşandım .Saygılı olsaydı sahıplenebılırdım.Gıdım saygı yoktu .Ama bu kadar uzulmeyın.Kımse hıc kımse ıcın degmez
Olabılır.Allah yardımcısı olsun.Allahım sen herkese yardım et .konu sahıbı bebegı var dıye bunalmıs sanırım...
amınn..arkadasımOlabılır.Allah yardımcısı olsun.Allahım sen herkese yardım et .
Başınız sag olsun .Çok uzuldum.Kaç yasındasınızamınn..arkadasım
benımde esım hakkın rahmetıne kavustu 5 ay once..oglum ıcın tutunmak zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?