ölseydim daha iyi

consent

eşime aşığım
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
355
0
26
Niğde
arkadaşlar eşim şu an umrede az önce mesajlasiyorduk bana sen beni çok seviyorsun diye bende seni seviyor ve özlüyorum dedi gerçektende eşimi çok seviyorum ben de sadece bunun için mi beni seviyorsun dedim ve beni aradi biz eşimle görücü usulü evlendik ve bana aynen şunları söyledi ben seni başlarda sevmiyordum zamanla severim dedim baktım beni çok seviyorsun bende seni sevmeye başladım daha 1.5 yıllık evliyiz yani o ilk zamanlar da ki herşey yalanmiydi hâlâ şoktayim ve ağlıyorum telefonu yüzüne kapatım ve mesajlarina cevap vermicem.Akıl verin şimdi ben ne yapayım

Son düzenleme:
İnsan sevmediği biriyle 1,5 yıl aynı evi paylaşır mı ?
Eşin ciddi miydi konuşurken ?

Tabi ki yalan değildir,hem ne ayrılması öyle hemenmesela benimde huyum vardır böyle kimseyi kendiliğimden sevmem,önce karşı tarafın sevmesini beklerim belki eşinizde öyledir.Belki seni tanıdıkça sevdim demek istemiştir de o ağızdan cümleler yanlış çıkmıştır.Tamam sen beni sevdin diye sevdim demesi biraz itici ama bazen insan kendini tam ifade edemez,iyice bi konuşsaydınıdız keşke.

üzme canını insan görücü usuluyle evlenmese bile normal sevgili olan insanlarda bile böyle bir zaman var. yani bak şimdi iki kişi birbiriyle çıktıklarında birbirlerini leyla ile mecnun gibi zaten sevmez. zaman davranışlar yaşamın getirdikleri sizi birbirine bağlar ve ruhunu seversiniz karşınızdakinin görücü usulunda bu zmaanlama olmadığı için sizinkisi evliliğiniz sürecinde gelişmiş. sen bunun altında bir çolpanoğlu arama samimiyetle seni sevdiğini söylemiş eşin

Görücü usulü ile evlendiğinizi söylemişsiniz... zaten mutlaka bir kişi en başta daha çok sever ve karşıdaki kişi de o ilgi ile sevgi ile karşısındakine daha çok bağlanır... Sonuçta bence mutlu olun ki böyle güzel bir evliliğin dallanıp budaklanmasını sağlayan sizin sevginiz olmuş... Olumlu bakın eğer eşiniz sizi sevmese niye yanınızda olsun ki? zorunda değil...

yersiz dürüstlük olmuş eşininki...kaş yapayım derken gözünü oymuş yani....

üzülme canım aşılmayacak sorun değil bu..mutlaka ne hissediyorsan paylaş eşinle bunu...

söylerken çok ciddiydi zaten bugüne kadar hiç beni düşünmemistir bencildir küssek kesinlikle gelip gönlümü almaz artık nefret ediyorum kendisinden

bunda büyütecek birşey yok.....görür görmez aşık olmamış ama zamanla sevmiş işte.......başka falsosu var mı

bazen karşımızdakini tüm nankörlüğüne ramen severiz görücü usuluyle olmuş, boş ver sonuçta seni sevmesini sağlamışsın ya ona bak. ya hiç sevmeseydi..

benim kızmam sevmiyorsan ilk zamanlarımızda niye oyun oynadın hadî sevdin niye eskiden sevmiyordum diyosun ve hâlâ şu anda ben kendisini seviyorum diye seviyormuş başka hiç bir nedeni yok

konuşma neyle nasıl başladı bilmiyorum ama bence insan sevmediği biiyle evlenip aynı yastığa baş koymaz ...görücü usulu flnda farketmez bu durum için..
emin ol saçmalamışş ...bunun için boşanılmaz çok kafana takma ayrıca rolmü yaptı yanii ? bi düşün böyle bişey mümkünmü ....?
bende sevildikçe sevenlerdenim yani platonik bişey yaşamadım hiç hayatımda bunun gibi düşünebilirsin herkez aynı değil...
bence demek istediği şey seni tanıdıkça sevgini gördükçe daha çok sevdim demek gbi olmuş cümlesi

Tamam eşin biraz yersiz konuşmuş ama Seni ilgilendiren şimdiki zaman değilmi...
Seni çok seviyordum ama artık sevmiyorum demektense seni şimdi seviyorum demek bence daha güzel...

boş ver be güzelim sevmişin sen suç mu işlemişin sanki sen onu umursama bide çocuğa kadar kendine deli divane et işte o zman yanarsın bak demedi deme

sonuçta görücü usulü evlilik yaparak bunu kabullenmiş olmuyo musunuz? görücü usulünün anlamı o zaten. önce evlenirsin, sonra seversin. o da sevmiş işte sonunda. haticeye değil neticeye bak, kendini yıpratma boş yere.

böyle bişey gerçekse bile söylenirmi ya
bence eşin kendini ifade edememişdir yani söylemek istediği bu senin anladığın şey değildir....

ben birde eşine bi mesaj yazmak istiyorum
''Herkes pinokyo gibi tahtadan insana dönmeyi basaramadi, bazıları hep odun kaldı''

senin eşin biraz odun sadece kendini ifade edememiş......aldatma içki kumar yoksa....evine sahip çıkıyorsa fazla kafaya takma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…