arkadaşlar eşim şu an umrede az önce mesajlasiyorduk bana sen beni çok seviyorsun diye bende seni seviyor ve özlüyorum dedi gerçektende eşimi çok seviyorum ben de sadece bunun için mi beni seviyorsun dedim ve beni aradi biz eşimle görücü usulü evlendik ve bana aynen şunları söyledi ben seni başlarda sevmiyordum zamanla severim dedim baktım beni çok seviyorsun bende seni sevmeye başladım daha 1.5 yıllık evliyiz yani o ilk zamanlar da ki herşey yalanmiydi hâlâ şoktayim ve ağlıyorum telefonu yüzüne kapatım ve asla mesajlarina cevap vermicem elimde olsa kesinlikle ayrılırdim.Akıl verin şimdi ben ne yapayım
Eşim ve ailesi gitti ben kızım var diye gitmedim ama gecen sene hamileyken gitmiştimMerhaba arkadaşım,
Eşiniz Ümre'ye neden tek başına gitti, bunu tam anlayamadım. Çalışıyorsanız eğer, sizin de gidebileceğiniz bir zamanda gidebilirdi diye düşünüyorum.. Ailesiyle mi gitti?... Veyahut, siz mi gitmek istemediniz?..
Size koşullu bir önerme ile cevap vermesinin altında yatan neden düşündürücü.. "Sen beni çok seviyorsun diye..." Çok kelimesi maksatlı kullanılmış... Gururlu bir eşiniz mi var? Daha önce hiç ilişkisi olmuş mu? Ya da terkedilmiş mi? Böyle hikayeleri olup olmadığını biliyor musunuz, bilmiyorum...
Veyahut, görücü usulü aşamasında sanırım aile büyüklerinin dayatması ile evlendirilmiş olabilir. Önyargılı bir şekilde bu evliliğe başlamış ve ilk etapta sizi sevmek, size alışmak için kendini zorlamış da olabilir... Ve fakat sonrasında sizin doğallığınızdan, ona hissettirdiğiniz kuvvetli sevginin oluşturduğu bağımlılıktan sizi sevmeye başlamış olabilir.. Bu çok normal.. Bana tek normal gelmeyen;
"Başlarda seni sevmiyordum" cümlesi... Bir insan sevmediği biri ile neden veya hangi nedenlerle evlenir?.. Eşinizin karakterine göre bu sorulara doğru yanıt verilebilir. Bu da aslında kiminle evli olduğunuza dair size kuvvetli ipuçları verir... Ancak cevaplarını aldığınız zaman tavır almanızı tavsiye edebilirim. İyi niyet de olabilir altında çünkü.. Bu bilinemez şu an ki durumda...
Bir de şu;
"Sen beni çok seviyorsun diye ben de seni seviyor ve özlüyorum"... Bu cümlede çok sevilmiş olmak hissiyatından neyi kast ediyor? Evliliğinizde sevginizi nasıl belli edersiniz eşinize? Tartışmalarda hep alttan mı alırsınız? Ailesine kendi ailenizmiş gibi mi davranırsınız.. Çok mu özgür bırakırsınız... Asla ters laf mı çevirmezsiniz? Nasıl bir sevgiden bahsediyoruz... Zira sizi sevmesi onun bu sevgi algısına bağlı... Biraz ince bir iplik gibi geldi bana, kopmasın umarım...
Bu sorulara kendi içinizde bir cevap verin...
O vakit doğru olanı göreceğinizden eminim...
Allah eşinize Ümresinde akıl ve fikir ihsan etsin...
Huzurlu ve mutlu bir yuva dileklerimle,
Selamlar,
sen de onu umrsama o zaman .....özenli davranma
arkadaşlar eşim şu an umrede az önce mesajlasiyorduk bana sen beni çok seviyorsun diye bende seni seviyor ve özlüyorum dedi gerçektende eşimi çok seviyorum ben de sadece bunun için mi beni seviyorsun dedim ve beni aradi biz eşimle görücü usulü evlendik ve bana aynen şunları söyledi ben seni başlarda sevmiyordum zamanla severim dedim baktım beni çok seviyorsun bende seni sevmeye başladım daha 1.5 yıllık evliyiz yani o ilk zamanlar da ki herşey yalanmiydi hâlâ şoktayim ve ağlıyorum telefonu yüzüne kapatım ve asla mesajlarina cevap vermicem elimde olsa kesinlikle ayrılırdim.Akıl verin şimdi ben ne yapayım
gecenlerde "eşim umrede ve ben onu kıskanıyorum" içerikli topiği sen mi açmıştın :26:
görücü usulü evlilik adı üstünde tabi ki severek evlenmyceksn zamanla seviceksn
"ölseydim daha iyi " ne demek ya. abartma istersen çocuğun varmış bide.
Kocan bence kas yapayim derken goz cikarmis canim
Umrede simdi duygu yogunlugu ile "Allahim sevmiyordum ama artik seviyorum oh ne guzel" diye dusunmus
Sonra mutlu olmus "Ben seni sevmiyordum ama sonradan sevdim heehe ne guzel di mi ya hic sevemeseydim o zaman ne olurdu" demek istemis
Hatta seni ovmek istemis "Sen beni iyi ki cok sevdin bunun sayesinde ben de seni sevdim" demek istemis bence :)
söylerken çok ciddiydi zaten bugüne kadar hiç beni düşünmemistir bencildir küssek kesinlikle gelip gönlümü almaz artık nefret ediyorum kendisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?