arkadaşlar eşim şu an umrede az önce mesajlasiyorduk bana sen beni çok seviyorsun diye bende seni seviyor ve özlüyorum dedi gerçektende eşimi çok seviyorum ben de sadece bunun için mi beni seviyorsun dedim ve beni aradi biz eşimle görücü usulü evlendik ve bana aynen şunları söyledi ben seni başlarda sevmiyordum zamanla severim dedim baktım beni çok seviyorsun bende seni sevmeye başladım daha 1.5 yıllık evliyiz yani o ilk zamanlar da ki herşey yalanmiydi hâlâ şoktayim ve ağlıyorum telefonu yüzüne kapatım ve asla mesajlarina cevap vermicem elimde olsa kesinlikle ayrılırdim.Akıl verin şimdi ben ne yapayım
arkadaşlar eşim şu an umrede az önce mesajlasiyorduk bana sen beni çok seviyorsun diye bende seni seviyor ve özlüyorum dedi gerçektende eşimi çok seviyorum ben de sadece bunun için mi beni seviyorsun dedim ve beni aradi biz eşimle görücü usulü evlendik ve bana aynen şunları söyledi ben seni başlarda sevmiyordum zamanla severim dedim baktım beni çok seviyorsun bende seni sevmeye başladım daha 1.5 yıllık evliyiz yani o ilk zamanlar da ki herşey yalanmiydi hâlâ şoktayim ve ağlıyorum telefonu yüzüne kapatım ve asla mesajlarina cevap vermicem elimde olsa kesinlikle ayrılırdim.Akıl verin şimdi ben ne yapayım
ben birşey sorucam adam umreye gitmiş bunlar mı aklına gelmiş kutsal mekanlarda aklıma geldide
görücü usulüyle evlenmişsiniz, önceleri sevmemesi gayet normal, şimdi bi aile olmuşsunuz bitanede evladınız var, tabikide seviyordrdur ama bunu söyleyiş tarzı biraz patavatsızca olmuş. Duygularını yanlış ifade etmiş. Bişey sorucam konu dışı eşin umreye neden sensiz gitti?
yersiz dürüstlük olmuş eşininki...kaş yapayım derken gözünü oymuş yani....
üzülme canım aşılmayacak sorun değil bu..mutlaka ne hissediyorsan paylaş eşinle bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?