- 26 Ekim 2014
- 369
- 128
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen_91
inşallah hamilesindir burdan yaz bizede umut olur
ıns canım hamıle olursam hemen paylasırım rabbım hepımıze tez zamanda nasıp etsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hamilesindir burdan yaz bizede umut olur
erkekti canım seninde başın sağolsun.sen ne kadar sonra demeye başladın 1 adetten sonra mı doktor bana 3 adet dedi ilki yeni bitti bakalım.evet sürekli düşünüyorum çok kuruyorum çok.psikolojim çok kötü.senin bebeğinin sadece kalbi mi delikti?kalp delikleri düzeltilebiliyor diye biliyorum ama .benimkisi çok ağırdı sol kalp gelişmemişti.yaşamaz dediler
canım bende doğumdan önce yaptırdım temiz çıktı benimkindeki sıkıntı kalpti sol taraf gelişmemiş dr lar ya karnında y ada doğduktan bir hafta 10 günsonra ölür dediler ameliyat şansı da yokmuş işte ne yapalım bizimde kaderimizmiş.ikinci bebek için risk var dediler mi sana ilk bebeğin kalp hastası olması ikincisi için riski artırırmış.bazı dr lar öyle dedi bazıları riskin diğer gebelere göre biraz fazla ama öyle olacak diye bişey yok dediler korkuyorum ama yapacak bişey yok rabbim bilir zaten olacaksa çaresi yok bekleyip görecez bende bundan sonraki bebeklerimizin sağlıklı olacağına inanmak istiyorum çok istiyorum canım sen hamile kal bu ay darısı bize inşallahamnıyosentez yapıldı bana dogum yapmadan once cok sukur temız cıktı bebek gelısımını tamamlamamıs dedı doktor sen yaptırdın mı
canım bende doğumdan önce yaptırdım temiz çıktı benimkindeki sıkıntı kalpti sol taraf gelişmemiş dr lar ya karnında y ada doğduktan bir hafta 10 günsonra ölür dediler ameliyat şansı da yokmuş işte ne yapalım bizimde kaderimizmiş.ikinci bebek için risk var dediler mi sana ilk bebeğin kalp hastası olması ikincisi için riski artırırmış.bazı dr lar öyle dedi bazıları riskin diğer gebelere göre biraz fazla ama öyle olacak diye bişey yok dediler korkuyorum ama yapacak bişey yok rabbim bilir zaten olacaksa çaresi yok bekleyip görecez bende bundan sonraki bebeklerimizin sağlıklı olacağına inanmak istiyorum çok istiyorum canım sen hamile kal bu ay darısı bize inşallah
inşallah canım.genetik olmaması nasıl anlaşıldı amniyosentez sonucuna göre mi?canım oyle bırsey demedı doktor bır daha kı cocuklarınızda olmaz genetık olan bırsey deıl dedı sorduk ozellıkle prof doktora fakultede yaptım dogum ıyıce arastırıldı evet rabbım bılır canım sen gonlunu ferah tut ben aklıma getırmıyorum kotu bırsey ıns hamıle olurum canım bu ay gec yumurtladım normalde adet gunum bugun ama gec yumurtlama oldugu ıcın ocak 2 de olmam lazım olmazsa benım ıcın bır umut var demektır rabbım saglıklı ve hayırlısını versın hepımız ıcın
inşallah canım.genetik olmaması nasıl anlaşıldı amniyosentez sonucuna göre mi?
canım aileden bir kalıtsallık olup olmadığı şeklinde bir genetiklikten bahsetmiştim bizimde kromozomlar temiz ailedede kalp hastalığı yok amaevet olsa cıkarmıs cunku kromozomlara bakılıyor ya canım o sıvıda hersey cıkıyor
canım aileden bir kalıtsallık olup olmadığı şeklinde bir genetiklikten bahsetmiştim bizimde kromozomlar temiz ailedede kalp hastalığı yok ama
anladım canım hayırlısı olsun artık inşallahbızde de oyle canım cok sukur yok baya sormuslardı sıvı verdıgımde dedelere nenelere kadar doktorun bana soyledıgı ne senle ne esınle ılgılı genetık bırsey deıl bebek gelısımını tamamlayamamıs dedı
anladım canım hayırlısı olsun artık inşallah
seninde mi ilk bebeğindi canım benim ilkti ve anne olmayı çok istiyorum etrafımda arkadaşlarım hep hamile benden sonra hamile kaldılar ve hamilelikleri sorunsuz.onları görünce içim acıyor kendim için çok üzülüyorum hep kendi bebeğim aklıma geliyor bazen onların hemen benim arkamdan hamile kalmaları sanırım benim sınavımmış diyorum rabbim tepkimi ölçmek istedi diyorum ama malesef buna yeniliyorum çünkü çok kıskanıyorum bu yüden kendime kızıyorum elimde değil.benimde ilk adet bitti bende 3.adetten sonra düşünüyorum artık hayırlısı rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin hepimizebızde de oyle canım cok sukur yok baya sormuslardı sıvı verdıgımde dedelere nenelere kadar doktorun bana soyledıgı ne senle ne esınle ılgılı genetık bırsey deıl bebek gelısımını tamamlayamamıs dedı
seninde mi ilk bebeğindi canım benim ilkti ve anne olmayı çok istiyorum etrafımda arkadaşlarım hep hamile benden sonra hamile kaldılar ve hamilelikleri sorunsuz.onları görünce içim acıyor kendim için çok üzülüyorum hep kendi bebeğim aklıma geliyor bazen onların hemen benim arkamdan hamile kalmaları sanırım benim sınavımmış diyorum rabbim tepkimi ölçmek istedi diyorum ama malesef buna yeniliyorum çünkü çok kıskanıyorum bu yüden kendime kızıyorum elimde değil.benimde ilk adet bitti bende 3.adetten sonra düşünüyorum artık hayırlısı rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin hepimize
canım var mı bir gelişme inş güzel haberlerini alırızevet canım benımde ılk bebegımdı aynı seylerı bende dusundum ama bunun bır sınav oldugunu kabul ettım ve hayırlısı buymus dedım cok zor evet benım hala burnumun dıregı sızlıyor aglıyorum dayanamıyorum ama bunlar bebegımı gerı getırmıyor bol bol dua edıyorum meryem suresını okuyorum ıns rabbım nasıp edecek bıze ınanıyorum
canım var mı bir gelişme inş güzel haberlerini alırız
canım olmazsın adet inşallah bebeiştirvar gıbı canım ama doktora gıtmeden emın olamıyorum ıns gıdeyım doktora pazartesı haber verırım bıgun adet gunum olmadım
canım olmazsın adet inşallah bebeiştir
Hadi inşallah canım :) güzel haberi verirsin bizede, ne gibi belirtiler var. Benim sadece kasıklarımda iğne batması olmuştu öyle anlamıştım başka hiçbi değişiklik yoktu ..var gıbı canım ama doktora gıtmeden emın olamıyorum ıns gıdeyım doktora pazartesı haber verırım bıgun adet gunum olmadım
canım benim ilk adet biit işte dr üç adet demişti.bende acaba ikinciden sonra başlasam mı diyorum ama eminde olamıyorum bi sıkıntı olur diye kararsızım yani bi akıla ihtiyacım var psikolojikmen istiyorum.birde bende ilişki esnasında kuruluk oluyor hiç olmazdı biz yeni başladık gerçi ondan mı doğumdan mı bilmiyorum sen böyle bişeyle karşılaştınmı acabaıns canım benım beklıyorum bende sen ne durumdasın canım
Hadi inşallah canım :) güzel haberi verirsin bizede, ne gibi belirtiler var. Benim sadece kasıklarımda iğne batması olmuştu öyle anlamıştım başka hiçbi değişiklik yoktu ..
canım benim ilk adet biit işte dr üç adet demişti.bende acaba ikinciden sonra başlasam mı diyorum ama eminde olamıyorum bi sıkıntı olur diye kararsızım yani bi akıla ihtiyacım var psikolojikmen istiyorum.birde bende ilişki esnasında kuruluk oluyor hiç olmazdı biz yeni başladık gerçi ondan mı doğumdan mı bilmiyorum sen böyle bişeyle karşılaştınmı acaba
Ayy inşallah sağlıkla hayırla gelmiştir bebişin :)ıns canım benım sagol goguslerım agrıyo ve dolgunlastı sag kasıgımda dedıgın gıbı batma var vucut ısım fazla bı de bu sabah kustum ıstahım yok canım bırsey ıstemıyor