Ölü doğum sonrası Tekrar anne olmak isteyenler.

Allah yardımcın olsun canım .. İnşallah sorunsuz gebelik geçirir bebeğini alırsın kucağına .. Stres en büyük etken dimi, bende bazen korkuyorum yeni gebelil olursa nasıl tepki veririm acaba nasıl davranırım diye bu yüzden hep güçlü olmaya çalışıyorum kendimi yeni gebeliğe hazırlamaya çalışıyorum psikolojik anlamda ..

Insan rahat olamiyor ama dusunmemek lazim. Tevekkul etmek gerek

Bizim acımz daha çok yeni olduğundan hemen bebiş olsun istiyoruz ama sağlıklı dusunmemiz gerekli önce doktor kontrolleri.

Malasef canım ilk bebeğimz di bu acınin gerçekten tarifi çok zor. Ama burda sizlerle konuşup paylaştıkça az da olsa rahatlıyorum.

Malasef canım ilk bebeğimz di bu acınin gerçekten tarifi çok zor. Ama burda sizlerle konuşup paylaştıkça az da olsa rahatlıyorum.

Ah canim. Ben diyodum ki acaba gulebilecek miyim ben bi daha. Ama nisan ayinda basladim gulmeye. Bi baktim ki guluyorum seviniyorum bi seylere. Demek ki gun bugunmus demistim. Cok zor canim biliyorum. Allah yardimcin olsun. Mezarligina gidiyor musun

Hele bibebek gördüğümde yüreğim yanıyor anlatamam.Kimse beni anlamıyomus gibi geliyor tek burda bakıyorum kk da bnm gibi olanmelek annelerını görünce yazdıklarını okuyunca içim rahatlıyor azda olsa.

amin canm Sağolasın Allh ım kımseye evlat acısı yaşatmasın. Hayır bn çok gitmek istedim ama mezarlıpa izin verilmedi Gitmeme biraz zamn geçsin öyle diyorlar meleğim sadece hayalimde.

[QUOTE="bEtty_A, post: 38660281, member:

öyle bir açıklama yapmadı bende sormadım soracak halimde yoktu.aklımada gelmedi.benim eşim düşmedi müdahale ettiler belki ondandır.bilmiyorum rahimle ilgili bir şey demediler..kendimi hazır hissetmiyorum zaten şuan.doğumdan sonra 40.gün adet oldum her şey normal şuanda.

Tabi ne zaman hazır hissederseniz o zaman düşünüyosunuz yeni gebeliği .. Benim gibi durumda olanlar da bir an evvel artık yeni güzel şeyler duymak istiyor .. Gebeliğimin 3.ayında başladım ben kötü şeyler duymaya, hastalığa ait bilgiler okudum hiçbi şans olmadığını bilebile canına kıymak istemedim. Trizomi 18 di bebeğim .. Sonra 6.aya kadar gitmediğimiz prof kalmadı hep kötü şeyler hep ağlamaklı günler vs nasıl olduğumu tahmin bile edemezsiniz, hep bi umut belki yaşar diye düşünüp bekledim öyle .. Ve bebeğim ve ben risk altına girmeye başladık artık iyice onun durumu kötüleştikçe benim vucudum da kötüye gidiyordu, en son artık 6.ay bittiğinde kalp atışlarının da gittikçe zayıfladığı gelişimimde tamamen duyduğunu öğrendik ve daha bi sürü şeyler öğrendik tabi .. Yani demem o ki aylardır 4 aydır yaşıyorum ben bu acıları bu psikolojiyi, burda kimimiz hiçbişey olmadan bi anda kaybetti bebeğini onlar için bu yıkım daha zor belkide .. Bense bekledim hep bekledim ama sonuç o hastaneden bomboş geri dönüş .. Kendime ve bebeğime söz verdim ben asla isyan etmedim etmicem de bi an evvel kendime gelip yeni bebekle acımı dindirmeye çalışıcam, oğlumun kardeşini Allah ne zaman uygun görürse o zaman yollicak inanıyorum ben buna .. çok zor bi süreç ama ben bu şekilde atlatmaya çalışıyorum buradaki birçok arkadaşımda öyle düşünüyor, kiminin bekleme süresi var beklemek zorunda tabi ama ben kendimi hazır hissediyorken vucutta hazırsa bekleme sürem yoksa neden olmasın ki zaten hemen olucak diye bişey yok Allah bilir orasını .. Kusura bakmayın uzun oldu biraz :) Kendinizi ne zaman hazır hissederseniz Allah yakın zamanda sağlıklı bi bebek verir inşallah ..[/QUOTE]

Oyle canim onemli olan hazir hissetmek bence de. Beklemek de cok zor zaten. Allah hayirlisini versin

amin canm Sağolasın Allh ım kımseye evlat acısı yaşatmasın. Hayır bn çok gitmek istedim ama mezarlıpa izin verilmedi Gitmeme biraz zamn geçsin öyle diyorlar meleğim sadece hayalimde.

Dogumda gormedin mi canim
ben seni cok iyi anliyorum. Onunla ayni bebekler insanin icini acitio. Ustelim benim ablamin kizi ile benim oglumun arasi 1 hafta. Onu gordukce icim parcalaniyo. Simdi yuruyo o. Benim oglum da yurucekmis diorm. Onu sevdikce annemler benimki de burada olacakti ikiz gibi olacaklardi diyorum. Ama hayirlisi buymus. Ya hasta olsaydi da yuruyemeseydi falan die aklima getiriyorum. Ne yapalim. Ins sefaatine nail oluriz

Hele bibebek gördüğümde yüreğim yanıyor anlatamam.Kimse beni anlamıyomus gibi geliyor tek burda bakıyorum kk da bnm gibi olanmelek annelerını görünce yazdıklarını okuyunca içim rahatlıyor azda olsa.
Ben Seni cok iyi anliyorum. Cok zor bi aci. Cok zor zamanlar. Hamile bile gormek istemiyorsundur biliyorum. Bebeginin kiyafetlerini ne yaptin. Adi neydi canim. Esin sana destek oluyor mu. Isyan etme sakin. Cok dua et

Dogumda gormedin mi canim
ben seni cok iyi anliyorum. Onunla ayni bebekler insanin icini acitio. Ustelim benim ablamin kizi ile benim oglumun arasi 1 hafta. Onu gordukce icim parcalaniyo. Simdi yuruyo o. Benim oglum da yurucekmis diorm. Onu sevdikce annemler benimki de burada olacakti ikiz gibi olacaklardi diyorum. Ama hayirlisi buymus. Ya hasta olsaydi da yuruyemeseydi falan die aklima getiriyorum. Ne yapalim. Ins sefaatine nail oluriz

AMİN İNŞALLH.cnm şefaatinden eksik etmez bizi Allh ım. amelıyat sonrası yanıma getirdiler bi 2 dk lıgına ondada tam hatırlayamıyorum kı tam gelmemıstım kendıme.Zaten sonrası kendıme geldiğimde büyük bir boşluk :( Ama elbette burdada bi hayır vardır hiç isyan etmedm bnden sonradogum yapıcak olanlar bebeklerını kucaklarına aldılar kısmet böyleymış Allah ım bize hayırlı saglıklı evlatlar versin artık :(

Ben Seni cok iyi anliyorum. Cok zor bi aci. Cok zor zamanlar. Hamile bile gormek istemiyorsundur biliyorum. Bebeginin kiyafetlerini ne yaptin. Adi neydi canim. Esin sana destek oluyor mu. Isyan etme sakin. Cok dua et

Kıyafetlerı duruyo Cnm bi kaçını dagıttık ama digerlerine kıyamadım :( En büyük destekcim eşim oldu zaten onunla avundum ona sarıldım hep bu ilk bebeğimiz oldugu için boşlukta kalmıstım sağolsun herkes tesellı ettı elinden geldiği kadar. Meleğim in ismi fatıma oldu o isimle çağırmıslar defnederken.

Kıyafetlerı duruyo Cnm bi kaçını dagıttık ama digerlerine kıyamadım :KK43: En büyük destekcim eşim oldu zaten onunla avundum ona sarıldım hep bu ilk bebeğimiz oldugu için boşlukta kalmıstım sağolsun herkes tesellı ettı elinden geldiği kadar. Meleğim in ismi fatıma oldu o isimle çağırmıslar defnederken.
Biz goremedik defnedilislerini yavrularimizin. Olsun hayirlisi. Onlar bizi cennette taniyip cagiracaklar ins. Ben de kiyafetlerini kaldirdim. Ins bebegim olursa giydirmek cok istiyorum. Benim bi tane kizim var 4.5 yasinda. Allah ona ve karnimdakine omur versin. Pazartesi kalp atislarini duymak umidiyle gidecegm ins duyabikirim

Kıyafetlerı duruyo Cnm bi kaçını dagıttık ama digerlerine kıyamadım :KK43: En büyük destekcim eşim oldu zaten onunla avundum ona sarıldım hep bu ilk bebeğimiz oldugu için boşlukta kalmıstım sağolsun herkes tesellı ettı elinden geldiği kadar. Meleğim in ismi fatıma oldu o isimle çağırmıslar defnederken.
Senin sezeryan mi oldu canim

Ozelde mi devlette mi dogum yaptin canim. Dogumdan sonra odada yalniz miydin bebekli birileri de var miydi? Ben yan odalardan gelen bebek aglama seslerini hala unutamiorm. Bi bebek aglasin ama yenidogmus bebek. Hala o anlari hatirliorm.
Ama simdi simdi toparlandim cok sukur. Hatta bi arkadasin dogumuna hayirli olsuna bile gidebildim ve etkilenmedim cok.
En son aciyi kis girince yasadim. Kis bebekleri bana oglumu hatirlatti.
Allah hayirlisini versin

Ozelde mi devlette mi dogum yaptin canim. Dogumdan sonra odada yalniz miydin bebekli birileri de var miydi? Ben yan odalardan gelen bebek aglama seslerini hala unutamiorm. Bi bebek aglasin ama yenidogmus bebek. Hala o anlari hatirliorm.
Ama simdi simdi toparlandim cok sukur. Hatta bi arkadasin dogumuna hayirli olsuna bile gidebildim ve etkilenmedim cok.
En son aciyi kis girince yasadim. Kis bebekleri bana oglumu hatirlatti.
Allah hayirlisini versin

Back
X