Ölü doğum sonrası Tekrar anne olmak isteyenler.

Yok hanifecim hamile degilim ama benimde altinci ayim bitmek uzere.kendimce 7 aydan sonra kalsam bir problem olurmu diye dusunuyorum kendi kendime.o yuzden sordum cnm

Merhaba.nasil oldun canim ? Ben baska bi doktora gorundum o bana pihtilasma testi yapti. Onda mhtfs 1298AC heterozigot cikti. Sanirim bende de pihti sorunu var. Sanirim benim bebeklerim de o sebeple vefat ettiler :KK43: senin faktorun neydi. Yani oyle bi durumda hamilelik bu kadar bile ilerleyebiliyormus oyle mi. Bize bi doktor sonuc pozitif bile olsa dusuk sebebi o olabilir ama oludogum cok gec bi haftada olmus pihti sebp degildir dedi ama bakalim persembe ne dicek doktor
Merhaba canim Allah a çok şükür idare etmeye Calisyoruz ama dayanmak zor zaman geçtikçe acimiz azalmiyor ama yapacak birseyomoZbir şeyimiz yok.sabrediyor ve dua edip sevdiklerimize sariliyoruz.Ben daha doktora gorunmedim cnm bkliyruz en geç bi iki haftaya bakicaz durumlar neyi gösterecek.

kızlar 2 ay oldu doğum yapalı ama ben 3 adet oldum 15 günde bir olmaya başladı ne yapmalıyım böyle bir durum yaşayan var mı aranızda

Normal canim ben de dogumlarimdan sonra 15 gunde bir oluyordum. Ama ilk 40 gunle ilgili ilmihal bilgilerine bakmalisin ilgileniyorsan
nasıl yani canım? birde senin ne kadar sürmüştü bu durum ben adetim bitsin dr a gitmeye karar verdim çünkü tekrar gebelik düşünüyorum ve bu şekilde çok zor

28 kasımda kaybettim canım kordon bükülmesi yani kordon bebeğin hiç biryerine dolanmamış kordon kendi etrafında dolanmış çok yazdım ama sanada yazayım doktorlar hiç böyle birşey görmemiş belkide dünyada tek çünkü çok sordum çok araştırdım yok çünkü kordon elastik bi yapıya sahipmiş ve kendi etrafında dönse bile tekrar açılırmış silikon gibi anlayacağın vermeyen Allah vermiyor

canım merhaba yazını okudum bende bebeğimi kordon düğümlenmesi nedeniyle kaybettim 37 haftalıktı hiç bir sağlık sorunumuz yoktu senin ki gibi aynı başın sağolsun. benimde doktorum 3 mılyonda bır oluyor dedi. kimse bilmiyor anlayacağın. benimle konuşmak istermisin

canım merhaba yazını okudum bende bebeğimi kordon düğümlenmesi nedeniyle kaybettim 37 haftalıktı hiç bir sağlık sorunumuz yoktu senin ki gibi aynı başın sağolsun. benimde doktorum 3 mılyonda bır oluyor dedi. kimse bilmiyor anlayacağın. benimle konuşmak istermisin
Son anda bebeklerimizi kaybetmek cok aci ama Allah tekrar yasatmasin

Normal canim ben de dogumlarimdan sonra 15 gunde bir oluyordum. Ama ilk 40 gunle ilgili ilmihal bilgilerine bakmalisin ilgileniyorsan
nasıl yani canım? birde senin ne kadar sürmüştü bu durum ben adetim bitsin dr a gitmeye karar verdim çünkü tekrar gebelik düşünüyorum ve bu şekilde çok zor

allah rahmet eylesin canım tabi ki konuşmak isterim herkesin de dediği gibi bizi bizden başkası anlamaz sezeryan mı oldun ?ilk bebeğinmiy di ? korunmayı bıraktın mı ?

allah rahmet eylesin canım tabi ki konuşmak isterim herkesin de dediği gibi bizi bizden başkası anlamaz sezeryan mı oldun ?ilk bebeğinmiy di ? korunmayı bıraktın mı ?

evet canım ilk bebeğimdi sezeryan oldum. 7 ay bitti hatta 7.5 ay oldu ama hala korunmayı bırakmadım bu ay artık doktor a gıdıp izin verirse korunmayı bırakacagım. senın kaç ay oldu? gebelık düşünüyormusun

evet canım ilk bebeğimdi sezeryan oldum. 7 ay bitti hatta 7.5 ay oldu ama hala korunmayı bırakmadım bu ay artık doktor a gıdıp izin verirse korunmayı bırakacagım. senın kaç ay oldu? gebelık düşünüyormusun

Benimki yeni sayılır 28 kasımda kaybettim sezeryan oldum bende 52 gün olmuş :KK43:

BENDE 22 ARALIKTA KAYBETTİM BEBEĞİMİ 8AYLIK DOĞUM YAPTIM DOKTORUM 6 AY BEKLE DEDİ AMA BEKLEMEK İSTEMİYORUM HEMEN KALABILIRMIYIM Kİ :(

Ben de 15 ocakta ölü normal doğum yaptım. Adet olamadım hala. İkinci adetten sonra denemeyi düşünüyorum.

Ben de 15 ocakta ölü normal doğum yaptım. Adet olamadım hala. İkinci adetten sonra denemeyi düşünüyorum.
Merhaba canım. Kaç haftalıkken ölü doğum yaptın? Sezaryen mi normal doğum mu? Çok şükür ki hamilesin şuan. Kaç ay sonra hamile kaldın? Çok soru sordum kusura bakma. İkiz meleğimi kaybettim... Bir umut arıyorum...

Merhaba canım. Kaç haftalıkken ölü doğum yaptın? Sezaryen mi normal doğum mu? Çok şükür ki hamilesin şuan. Kaç ay sonra hamile kaldın? Çok soru sordum kusura bakma. İkiz meleğimi kaybettim... Bir umut arıyorum...
Merhaba canım benim 16 kasımda 6 .5 aylik bebegim karnimda öldü normal doğum yaptım aralik ayında adet kanamam basladi bu günler çok zor ama tabiki unutmuyorum ama acın birazda olsa hafifliyor inşallah sende atlatabilirsin bu zamanlari

Back
X