Ölü doğum sonrası Tekrar anne olmak isteyenler.

Kıyafetlerı duruyo Cnm bi kaçını dagıttık ama digerlerine kıyamadım :KK43: En büyük destekcim eşim oldu zaten onunla avundum ona sarıldım hep bu ilk bebeğimiz oldugu için boşlukta kalmıstım sağolsun herkes tesellı ettı elinden geldiği kadar. Meleğim in ismi fatıma oldu o isimle çağırmıslar defnederken.
Mesajin gelmedi yazfiysan. Sadece benimkini tektar yollamissin gibi duruyo

evet canım sezeryan oldum özel hastahane idi tek kişilikti oda ama diğer odalardan dediğin gibi bebek sesleri duyuluyor idi :( o günün sabahı nasıl oldu anlatamam. Senin ne güzel avunabileceg in bebeğin varmış az da olsa acını hafifletmiştr. Allah bağışlasın bebeklerini canım.Darısı hayirlisi ile inşallah bizlere olur.

evet canım sezeryan oldum özel hastahane idi tek kişilikti oda ama diğer odalardan dediğin gibi bebek sesleri duyuluyor idi :KK43: o günün sabahı nasıl oldu anlatamam. Senin ne güzel avunabileceg in bebeğin varmış az da olsa acını hafifletmiştr. Allah bağışlasın bebeklerini canım.Darısı hayirlisi ile inşallah bizlere olur.
Bana sakinlestirici vurmuslardi sanirim ben hayatimin en guzel uykusunu uyudum o gece cunku. Bi tezatlikla. Ben eve geldigimde cok kotu oldum. Esyalari susleri her seyiyle beklerken elim bos hastanrden donmek zor geldi.
evet cok sukur kizim benim toparlanmama buyuk yardimci oldu. Zaman gecti cok sukur nasil gececek diyordum. Ins simdi bu bebegim yasiyordur.

Bana sakinlestirici vurmuslardi sanirim ben hayatimin en guzel uykusunu uyudum o gece cunku. Bi tezatlikla. Ben eve geldigimde cok kotu oldum. Esyalari susleri her seyiyle beklerken elim bos hastanrden donmek zor geldi.
evet cok sukur kizim benim toparlanmama buyuk yardimci oldu. Zaman gecti cok sukur nasil gececek diyordum. Ins simdi bu bebegim yasiyordur.

evet canım sezeryan oldum özel hastahane idi tek kişilikti oda ama diğer odalardan dediğin gibi bebek sesleri duyuluyor idi :KK43: o günün sabahı nasıl oldu anlatamam. Senin ne güzel avunabileceg in bebeğin varmış az da olsa acını hafifletmiştr. Allah bağışlasın bebeklerini canım.Darısı hayirlisi ile inşallah bizlere olur.

Benim mesajimi geri yolluyorsun bi seyler olui

inşallah Allah m bi daha yaşatmasın evlat acısını.Şimdi bende zaman çabuk geçsin istiyorum. bi yandan da korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan.

Bir de dogumdan sonra haberi olmayanlar arayip ne oldu dogdu mu bebegin, oo simdi kocaman olmustur, oglun nerde senin... gibi sorular sorunca cok bozuluyo insan. Aglayarak cevap veriyosun.

Ben de cok korkuyorum. Kimseye soylemedim hamile oldugumu annemler bile bilmiyo. Cesaretim yok korkuyorum. Ama allah ins guzellikler versin
belki daha kendini bile alıştıramıyorsundur.Bide korkuyorsun demi aynı şeyleri yasamaktan ben ilk hamileliğim olduğu için hiç bisse anlamamıştım.Çok rahattım. hiç korkum yoktu doktor sorun gormemisti hiç herşey çok güzeldi ama güzel bitmedi kızım melek oldu inşallah şefaatçi olur melegimize kavuşuruz.

Bir de dogumdan sonra haberi olmayanlar arayip ne oldu dogdu mu bebegin, oo simdi kocaman olmustur, oglun nerde senin... gibi sorular sorunca cok bozuluyo insan. Aglayarak cevap veriyosun.
ama elimizden birşey gelmiyor ağlayarak üzülerek biliyorum meleğim yok gelmeyecek ama elde değil ki şuan bile doluyor gözlerim :(

belki daha kendini bile alıştıramıyorsundur.Bide korkuyorsun demi aynı şeyleri yasamaktan ben ilk hamileliğim olduğu için hiç bisse anlamamıştım.Çok rahattım. hiç korkum yoktu doktor sorun gormemisti hiç herşey çok güzeldi ama güzel bitmedi kızım melek oldu inşallah şefaatçi olur melegimize kavuşuruz.
Tabi ben de ikisinde de herkese daha idrar testinden sonra yaymistim haberi. Kotusu hic aklima gelmiyordu. Kurtaj oldugum hamileligimi hic kabullenememistim. Zaten olmaz dusuncesindeydim. Simdi biraz daha iyiyim. Iyi dusunebiliyorum. Ama pazartesi hastaneye gidecegimi dusununce sanki yarin cok onrmli bi sinava girecekmisim gibi bi icim hopluyor.

ama elimizden birşey gelmiyor ağlayarak üzülerek biliyorum meleğim yok gelmeyecek ama elde değil ki şuan bile doluyor gözlerim :KK43:
Tabi canim benim bu bebekten oncesine kadar gozumun dolmadigi gun yoktu. Bu bebek biraz umut oldu bana. Ins hayal kirikligi yasamam. Ben senin zamanlarindayken hickiriklarla agliyordum mas sana bak senin sadce gozun doluyo

Tabi ben de ikisinde de herkese daha idrar testinden sonra yaymistim haberi. Kotusu hic aklima gelmiyordu. Kurtaj oldugum hamileligimi hic kabullenememistim. Zaten olmaz dusuncesindeydim. Simdi biraz daha iyiyim. Iyi dusunebiliyorum. Ama pazartesi hastaneye gidecegimi dusununce sanki yarin cok onrmli bi sinava girecekmisim gibi bi icim hopluyor.
sen ne kadar süre sonra hamile kaldın peki . evet zor günler geçiyoruz tek yapabileceğimiz dua etmek.tevekkul etmek.

sen ne kadar süre sonra hamile kaldın peki . evet zor günler geçiyoruz tek yapabileceğimiz dua etmek.tevekkul etmek.
Kurtaj olduguma 4 ay sonra hamile kalmistim. Ama rahim toparlanamamasi falan degil bence kurtaj sebebi. Sebep benim stresim. Tabi Allah diledi ama sebepler dairesinde...simdi buna da kurtajdan 4 ay sonra hamile kalmis oldum. Benim oglum 16 ocakta dogmustu. Simdi 16 ocagi dusununce bile burkuluorm. Ama ins diorm icimde baska bi can vardir saglikla allahin izniyle

Kurtaj olduguma 4 ay sonra hamile kalmistim. Ama rahim toparlanamamasi falan degil bence kurtaj sebebi. Sebep benim stresim. Tabi Allah diledi ama sebepler dairesinde...simdi buna da kurtajdan 4 ay sonra hamile kalmis oldum. Benim oglum 16 ocakta dogmustu. Simdi 16 ocagi dusununce bile burkuluorm. Ama ins diorm icimde baska bi can vardir saglikla allahin izniyle
bende çok agladıgm zamanlar oldu hala geceleri uyuyamıyorum dusunup dusunup ağlıyorum yada hiç olmadık yerlerde gözlerim dolup ağlıyorum ama ben agladıkça melegim sular içinde kalırms annem uzuluyor ağlıyor diye.Bazen hala karnımda gibi haraket ediyor gibi :( düşündükçe yokluğu rüya gibi hiç gitmemis gibi :(

bende çok agladıgm zamanlar oldu hala geceleri uyuyamıyorum dusunup dusunup ağlıyorum yada hiç olmadık yerlerde gözlerim dolup ağlıyorum ama ben agladıkça melegim sular içinde kalırms annem uzuluyor ağlıyor diye.Bazen hala karnımda gibi haraket ediyor gibi :KK43: düşündükçe yokluğu rüya gibi hiç gitmemis gibi :KK43:
Oyle oluyor. Bu bi ruya olsa bunlar hic yasanmamis olsa dio insan. Ben bi de su zaman gecse diodum. Bak gecti cok sukur 1 sene oldu. Ins senin de olacak. Yeniden bebeklerin de olacak Allahin izniyle. Sen ne kdar beklemeyi dusunuyorsun bebek icin. Kendini hazir hissediyor musun

bende çok agladıgm zamanlar oldu hala geceleri uyuyamıyorum dusunup dusunup ağlıyorum yada hiç olmadık yerlerde gözlerim dolup ağlıyorum ama ben agladıkça melegim sular içinde kalırms annem uzuluyor ağlıyor diye.Bazen hala karnımda gibi haraket ediyor gibi :KK43: düşündükçe yokluğu rüya gibi hiç gitmemis gibi :KK43:
Ben amerikadaydim dogum yaptigimda. Orada cok onemsiyorlar. Bana fotolarini cekmisler. Ayaginin heykelini verdiker.sacindan parca verdiler. Isterseniz bu gece sizinle kalabilir dediler. Ben istemedim. Gordukce daha uzulurum die

[QUOTE="bEtty_A, post: 38660281, member:

öyle bir açıklama yapmadı bende sormadım soracak halimde yoktu.aklımada gelmedi.benim eşim düşmedi müdahale ettiler belki ondandır.bilmiyorum rahimle ilgili bir şey demediler..kendimi hazır hissetmiyorum zaten şuan.doğumdan sonra 40.gün adet oldum her şey normal şuanda.

Tabi ne zaman hazır hissederseniz o zaman düşünüyosunuz yeni gebeliği .. Benim gibi durumda olanlar da bir an evvel artık yeni güzel şeyler duymak istiyor .. Gebeliğimin 3.ayında başladım ben kötü şeyler duymaya, hastalığa ait bilgiler okudum hiçbi şans olmadığını bilebile canına kıymak istemedim. Trizomi 18 di bebeğim .. Sonra 6.aya kadar gitmediğimiz prof kalmadı hep kötü şeyler hep ağlamaklı günler vs nasıl olduğumu tahmin bile edemezsiniz, hep bi umut belki yaşar diye düşünüp bekledim öyle .. Ve bebeğim ve ben risk altına girmeye başladık artık iyice onun durumu kötüleştikçe benim vucudum da kötüye gidiyordu, en son artık 6.ay bittiğinde kalp atışlarının da gittikçe zayıfladığı gelişimimde tamamen duyduğunu öğrendik ve daha bi sürü şeyler öğrendik tabi .. Yani demem o ki aylardır 4 aydır yaşıyorum ben bu acıları bu psikolojiyi, burda kimimiz hiçbişey olmadan bi anda kaybetti bebeğini onlar için bu yıkım daha zor belkide .. Bense bekledim hep bekledim ama sonuç o hastaneden bomboş geri dönüş .. Kendime ve bebeğime söz verdim ben asla isyan etmedim etmicem de bi an evvel kendime gelip yeni bebekle acımı dindirmeye çalışıcam, oğlumun kardeşini Allah ne zaman uygun görürse o zaman yollicak inanıyorum ben buna .. çok zor bi süreç ama ben bu şekilde atlatmaya çalışıyorum buradaki birçok arkadaşımda öyle düşünüyor, kiminin bekleme süresi var beklemek zorunda tabi ama ben kendimi hazır hissediyorken vucutta hazırsa bekleme sürem yoksa neden olmasın ki zaten hemen olucak diye bişey yok Allah bilir orasını .. Kusura bakmayın uzun oldu biraz :) Kendinizi ne zaman hazır hissederseniz Allah yakın zamanda sağlıklı bi bebek verir inşallah ..[/QUOTE]

çoğumuz aynı acıyı yaşadık bende çok acı çektim doğum öncesinde,doğum sırasında,sonrasında tarif etmek imkansız.doktor peşinde şehir şehir gezdim en iyisini aradım taradım hepsi aynı şeyi anlattı.herkes acısını farklı şekilde dindirmeyi istiyor tabiki.benimde aklıma geliyor başka bir bebekle acımı dindirebilir miyim diye çok düşünüyorum.ya yine aynı şey olursa diye de korkuyorum.çok düşük bir ihtimal ama yinede insanın aklını kurcalıyor.zaten onun acısı dinmeyecek o başkaydı.zamanla alışacaz belkide bilmiyorum.biraz daha zamana ihtiyacım var.Allahm aynı acıları tekrar yaşatmasın inşallah.

Back
X