- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
- Konu Sahibi kardelen_91
3 eylülde kaybettim ben de 40 haftalık bebeğimi. 2 gün önceki kontrollerinde hiç bir sorun yoktu, her şey normal gözüküyordu. sabaha karşı sancı başlayınca hastaneye gittik. çok sevinçliydim, artık nihayet oğlumu kucağıma alacaktım, kısmet değilmiş. kalp atışının olmadığını söylediler, normal vajinal doğum yaptım. ölü bir bebeği doğurmak için ıkınmak öyle acı ki, rabbim düşmanıma dahi yaşatmasın. allah büyüktür, o her şeyin en iyisini bilir, hayırlısı buymuş diyorum ama daha farklı olabilir miydi düşünmeden edemiyorum. lohusayım bebeğim yok, öyle büyük bir acı ki... bebeğim cennet kuşu oldu diyorum ama acım geçmiyor. 15 günlük olacaktı şimdi. gençsin başka bebeklerin olur diyorlar ama hiç biri bu evladımın yerini tutmayacak, bu benim ilk bebeğimdi, ilk göz ağrım ilk kalp sızım oldu. rabbim cennetinde kavuştursun inşaallah, allahım dayanma gücü versin, rabbim başka evlatlarla kucaklarımızı evlerimizi şenlendirsin inşaallah.
Canım geçmiş olsun.. Rabbim sabrını artırsın inşallah.. şimdi yazdıklarını okuyunca 1 sene öncesine gittim. Benim de neredeyse 1 yıl olacak bebeğimi kaybedeli.. Rabbim bizlere evlat sevme hissini tattırır inşallah. Meleklerimizle cennette buluşturur inşallah Mevla..