Canım başın saolsun benimde 2015 Kasım 23 ünde oğlum melek oldu gitti cennete. Kontrole gittiğimde öğrendim o güne kadar kimse hiç kimse bişeyi olduğunu söylemedi bende hiç anlamadım hep gelişimi iyi normal deyip gönderiyorlardı. Halbuki gelişim geriliği varmış 34. Haftada 1600 grammış bebeğim sabah hastaneye gittim doktor sabah ölmüş dedi bir iki saat ölmüştür anca dedi o gün yıkıldı dünya sanki altında kaldım üç ay sonra doktora gittim rahimde perde varmış pıhtılaşma cıktı kanımda iğne kullanıyorum bende o sırada otopsi yaptırmadım dünyalar güzeliydi oğlum bakıyorum şimdi hiç bi bebeğe benzemiyor ilk sıralar cok zor geçiyor ama zamanla bu acıyla yasamayı öğreniyorsun Rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın kucağımızı doldursun inşallah
İnşallah canım bizi bizden başkası anlamıyor etraftaki insanlar öyle bir konuşuyor ki insanın yüreğini parçalıyor. Şimdi tekrar hamileyim 35 haftalık Rabbim aynı acıları yaşatmasın tekrar. Korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama Rabbim sabrını veriyor. Bizimde evlerimiz süt kokacak inşallah hepimiz bir bir kucağımıza alacağız inşallah emanetleriniŞubatın 1inde doğacaktı yavrum kimse birşey demedi banada hep iyi olduğunu duyarken birden aldım acı haberi içim sızlıyor çok zor çokBir daha yaşamak korkusu bile beni bitiriyor... Birde benimde meleğim çok güzeldi.. Kimsenin bebeği güzel gelmiyor artık. inşaAllah abilerine benzeyen sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olur..
İnşallah canım bizi bizden başkası anlamıyor etraftaki insanlar öyle bir konuşuyor ki insanın yüreğini parçalıyor. Şimdi tekrar hamileyim 35 haftalık Rabbim aynı acıları yaşatmasın tekrar. Korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama Rabbim sabrını veriyor. Bizimde evlerimiz süt kokacak inşallah hepimiz bir bir kucağımıza alacağız inşallah emanetlerini
âmin inşallah canımKimisi umursamıyor bile acını bir geçmiş olsun demekten acizler.. Kim dost kim düşman anlıyor insan. Başa baş gidiyormuş hamileliklerimiz benimde yavrum 35 haftalık olacaktı 1 Şubat doğumduRabbim senin evladını öncee İslama sonra sana bağışlasın inşallah Rabbim yavrunu hayırla sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin..
3 kaybın olmadan bakmıyoruz diyemezler... Benim canımdan can gitti bu kadar hafife alınamaz ..İnsan bir daha bilinmezlik içinde nasıl gebe kalsın nasıl beklesin 9 ay diken üstünde [/QUOTE
Arkadaşım doktorlar in hiç mi hiç umrunda olmuyor. Onlara göre bir kaç haftalık hamilelikte olmesi çok normal. Kavga ediyordum doktorla. Sen benim yaşadıklarımı bilmiyormusum diye bagiristik. Senin durumunu gerçekten bilemicem . Allah yardımcın olsun
Üniversite hastaneleri de yapıyor eğer maddi imkanları niz iyiyse beklemeyin özel de yaptırın derim. Ben bayağı uğraştım yapmaları için. Birde sonuçların çıkması çok uzun sürüyor
Diyorlar canım. Hemde çok rahat olarak dedi. Zeynep kamil hastanesindeki Arda bey. Kromozom sonuçları nı yaklaşık 2 ayı geçti öyle aldım. Kan pıhtılaşması sonucunu 1 ay sonra veriyorlar. ben Zeynep kamil deki Ali bey e gittim. Birde Kartal daki hastane de Eylem hanım var ona gittim canım.Eylem hanıma gittim bende kan aldılar ama sonuçlar 2 2.5 aya çıkar dediler... Çok fazla yaSiz ne kadar zamanda sonuç aldınız
Eylem hanım 3 hafta önce kan aldırdı. Kan pıhtılaşmasınin sebebi ne olabilir diye. Onun sonuçlarini bekliyorum şimdi.
Evet canım. İlk kan pıhtılaşması için Zeynep kamil de vermiştim 1 ay da çıktı. Sonraki nı kartal da verdim oda 1 ayda çıkacak dediler.Kartalda mı çıkıyor kan pıhtılaşması 1 aya kadar?
Uzun süren kromozom testi
Eylem hanım bence müthiş bir doktor. Çünkü. Zeynep kamil de çıkan test sonucunu ordaki iki doktor da önemsemedi. Aynı sonuca Eylem hanım baktı. Sana başka testler yapılmadimi diye sordu. yani kan pıhtılaşması na sebep ne olabilir onun araştırmasini yapıyor şimdi. Eger yapılsaydı testlerim su ana kadar çoktan çıkmış olacakti. Kısmet artık. Ben her akşam coraspin içiyorum arada bazen unutuyorum yapacak bir şey yok. Gorusuruz arkadaşım hayırlı haberlerle gel inşallah
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlatılması çok güç olan ölümün en acı yüzü "ölü doğum".. Geçtiğimiz hafta 34 haftalık yavrumu ölüme doğurdumKontrole gittim ve 31. Haftasında kalbinin durmuş olduğunu öğrendim.. Direk suni sancı verilip doğuma alındım. 10 saatin sonunda oğlum doğdu ama kavuşamadık koklaşamadık.. Babası ve akrabalarımız eşliğinde cenazesi defnedildi.. Beşiğini alırken 10 yıl sonrasını düşünüp almıştım ama o 1 gün bile yatamadı.. Görünürde bir sebep olmadığı söylendi.. Miniğimin kalbi durmuş ve hiç bir açıklaması yok.. İnşaAllah kendimi toparladığm zaman Rabbimin izniyle bebeğim olsun istiyorum ama öncesinde neler yapmalıyım ne gibi testler araştırmalar gerekli? Benimle aynı şeyleri yaşayanlar yardımcı olursanız sevinirim... Nasrettin Hoca eşekten düşünce demiş ya "bana eşekten düşen birini getirin" aynen o hesap.. Yaşamayan anlamıyor kesinlikle ..
Eylem hanıma gittim bende kan aldılar ama sonuçlar 2 2.5 aya çıkar dediler... Çok fazla yaSiz ne kadar zamanda sonuç aldınız
Canım kromozom ve trambofoli paneli testi yapıldı.. Kan pıhtılaşması çıktı... Özelde bu test 1.500 dediler.. Bi, araştırma hastanesinde yaptırdık..testleri özelde yaptırmayı düşünüyorum. sizlere hangi testler yapıldı? sonuçları hakkında bilgi verebilir misiniz?
Canım kromozom ve trambofoli paneli testi yapıldı.. Kan pıhtılaşması çıktı... Özelde bu test 1.500 dediler.. Bi, araştırma hastanesinde yaptırdık..
Basın sağolsun acının tarifi tesellisi yok hiç bir cümle hafifletmiyor yaşayan olarak bilirim bende 1 sene önce kaybettim 32 haftalık kızımı kontrolden 2 gün sonra olmus anlamamısım banada ani kalp durması dediler o an otopsi istememiştik bizde cok güzeldi kıyamadık olayın acısıyla plasentayı neden yollamadık diye cok kızdım kendime genetik tahliller yaptırabilirsiniz bende bu acıyı yasadıktan sonra cok arastırdım coğu insanda kan pıhtılasması neden oluyormus bebeğe gidem damarlarda kan pıhtısı olustuğunda bebek beslenemiyormus hemotoloji bölümüne gidebilirsiniz arastırma hastanesinde eğer pıhtılasma cıkarsa bir sonraki gebeliğinizde kan sulandırıcı iğne kullanmak gerekicek cok zor cok acı bir sebepte bulunmayabilir kader takdiri ilahi bende bi sebep bulunamadı pıhtılasma cıkmadı ama önlem amaclı iğne kullanıyorum bende senin gibi öksürsem korkudan giderdim odası hastane cantası hazırdı ama kaderimizi biz secmedik Rabbim böylesini uygun görüp nasip etti onlar bizim cennet kuşlarımız ebedi hayatta kavusucaz bizi bekliyor olucaklar dilerim Allah tekrardan böyle bir acıyla bizi kimseyi sınamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?