Ölü doğum sonrası yapılması gerekenler

Basınız sağolsun sizinde ben bir önceki gebeliğimi takip eden doktoruma devam ediyorum değiştirmedim doktorumu perinatolog falan değil daha iyi bilir korkularımı anlarmdiye sonuclarımda ney kan pıhtılaşması cıkmadı ama doktorum kan sulandırıcı iğne ile coraspin kullanıyorum önlem amaçlı kan akışını hızlandırması için bakalım hayırlısıyla inşallah sonu güzel olur benimde benim gibi bu acıyı yaşayan sizinde herkesinde

kan sulandırıcıyla başlamıştım. tüp bebekti benim bebeğim. 35.haftada iğneyi bıraktım 1-2 gün sonra bebeğimin kalbi durdu .iğneyi bırakmayla kalbinin durmasının ilgisi yok dediler. başka sebep de bulunamadı. (ancak kan sulandırıcı iğne kullanan birkaç kişiyle görüştüm onların dr.ları doğuma 1 gün kalaya kadar iğneye devam ettirmişler.)
bu acı olayı yaşayalı daha 1 ay olmadı. doktorum doğumdan 6 hafta sonra gebelik öncesi tahlilllerimi tekrarlamam gerektiğini , bundan sonraki hamileliklerimde bir hematolog ile birlikte takip edilmemi, 20. haftada yapılan ayrınlılı ultrasondan sonra bir de "fetal ekokardiyografi " yaptırmamı, belli bir haftadan sonra haftada iki kez NST yaptırmamı önerdi.

Sizin durum dahada farklıymıs benımde kullanan yakınlarım doğumdan birgün önce bırakmıstı benim bir önceki gebeliğimde cok hareketli değildi bebeğim bu hamileliğimde hareketli doktorumun dediği kan akışı hızlı olduğu icin bebeğe giden damarlarda diye kader böyleymiş bazen bazı şeyler sebep vesile oluyor işte inşallah birsonraki gebeliğiniz sorunsuz geçer

Merhaba..benim ilk bebeğim tüp tedavisi ile oldu.ikinci tedavisiz olmaz sanıyordum (sorun sperm azliği idi) 3.5 yil (oğlum doğdu doğalı) korunmadik.ve 2017 şubatinda hamile oldugumu ogrendim gectigimiz carsamba 16. Haftam bitmisken kontrole gittim,cinsiyet belli olacagi icin büyük bir heyecanla..ama ne duyayim..13 haftalikken kalbi durmuş. Cok kötü bir olay..ilacla düşük yaptirip sonra kürtajla rahmi temuzlediler.parcalari ve fetüsü incelemeye yolladik. Ilk isim bölgede uzman bir perinataloga gitmek ve tahlillerimi yaptirmak olacak.

Canm gebeligin nasıl gidiyor?az kalmış dogumuna,insaallah bu defa hersey güzel olur.bunda ne kadar sürede kontrole gittin bi de igne hangi dozda ve ne kullandn?

Canm gebeligin nasıl gidiyor?az kalmış dogumuna,insaallah bu defa hersey güzel olur.bunda ne kadar sürede kontrole gittin bi de igne hangi dozda ve ne kullandn?
Ah canım fiziksel olarak iyi ama psikolojik olarak kötü heran bişey olucak korkusuyla stresli geçiyor evet Allah nasip ederse az kaldı inşallah bu defa güzel olur hepimiz için iki haftada bir gidiyorum kontrole iğne claxane 0.4 lük ile coraspin kullanıyorum sende sanırım hamilesin senin nasıl gidiyor

İnan aynı duyguları yaşıyoruz.korku endise hic bitmiyo.arada sancm da oluyo hic zaman gecmeyecek kucagima alamayacagm gibi geliyo.benim su anda 17 haftalk inan cinsiyetini bile ögrenmedik.ögrenmek de istemiyorum.saglkla hayirla kucağıma alaym da farketmiyo.

Onclikle rabbim bol sabir versin. .Keske dogum oncesi aminosentez yatirsaydin..bebeğin iyice arastirilp bi hastalik tasiyip tasimadigina bakildimi ..bundan once hic dusugun oldumu..yapilacak test cookkk
Amniyosentezi ben yaptırdım tanıdığım çevrem herkes yaptırma dedi doktor bile risk olduğunu söyledi ona rağmen onay verdim amniyosentez sonucu normal çıktı fakat 28. Haftamda oğlumun sebepsiz yere kalbi durdu ve ölü doğum yaptım. Ölüm raporu sağlıklı bebek sağlıklı anne sebepsiz ölüm. Amniyosentez için milyonlarca kere düşünülmesi gerek. Gerçekten bebeğin doğasına giriliyor ve kese deliniyor sonuçta. Ben yaşadım Allah kimsenin başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…