Ölü doğum sonrası

Laedriii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
184
176
18
Selamun Aleykum kardeşlerim.. Ben Aralıkta 34 haftalık bebeğimin karnımda ölmesi sonucu normal doğum yaptım.. Genetik test yaptırdım ve kanımda pıhtılaşma çıktı. Gebze medicaldeki Amanullah Çağatay a gittim o miyom ve pko da var dedi.. Glifor ve coraspin verdi.. Şuan çok gerildim çünkü antidepresan da kullanıyorum.. Bebeğimin olmamasından çok korkuyorum

Bu sorunu yaşamış bir hocamız vardı. Bebek aspirini kullanmıştı. İki oğlu var şimdi. Başınız sağolsun. Sizede çok geçmiş olsun. Kendinize, sağlığınıza dikkat edin.

Cnm cok gecmis olsun..Rabbim tez vakitte insaallhh bebek sahibi yapsin seni.bende 11 haftalikken karnmda kalbi durdu.kaybettim bebegimi.cok cok zor bir durum seni cok iyi anliyorum..basin sagolsun...bebek sahibi Allhin izniyle olursun canm dr guzel ilaclar vermis.kendine dikkat et beslenmene ..stres yapma sakin ... guZel haberlerde gorusmek uzere..

Aleyküm selam
Ben de sizin kaderinizle aynı kaderde biriyim 02 Aralık 2016'da 39.haftalık bebeğimi kaybettim ölü doğum yaptım.
Bebeğimize otopsi isteyemedik (bir ana baba olarak kıyamadık ) sonradan yaptırdığım tahlillerde kanımda pıhtılaşma sorunu çıktı şu an bebek aspirini kullanıyorum. Rabbim böyle bir acıyı düşmanıma dahi vermesin çok zor, kendimi hala hamile gibi sanıyorum o nedenle bir gram kilo dahi veremedim karnım hamile gibi şiş hala. Çok ama çok zor bir durum hiç bir şeye benzemiyor... Antidepresan kullanmanız eğer bir çocuk istiyorsanız ki öyle iyi değil tamamen doğal ve yatıştırıcı passiflora diye bitkisel eczanelerde satılan bir ürün var , onu kullanabilirsiniz ben de aldım ama kullanmadım kullanmak istemiyorum o bile acımı unutturursa ya bana evladıma haksızlık yaparım diye içemiyorum. Ben de sizin gibi çocuk istiyorum yaşım 43 olur mu olmaz mı bu yaştan sonra çok stres yapıp bunalıyorum ama her şeyin en iyisini de doğrusunu da Rabbim bilir elbet.
Biz ne dersek boş, ölsek te meleklerimizi geri getiremeyiz maalesef. Vesilesiz ölüm olmaz elbette ama bizimki tamamen dr hatası o nedenle dr çok önemli
Tekrar bebek istiyorsanız her türlü testten geçin bir sorun varsa önlem almanız kolay olur. Çok iyi üniversite hastaneleri var bir hastaneye bağlı kalmadan bütün tetkiklerinizi yaptırın derim. Allah yardımcınız olsun

Geçmiş olsun canım bende 12 haftalık bebeğimi karnımda kalbinin durması sonucu kaybetmiştim. Bende de pıhtılaşma çıktı coraspin kullandım yine hamile kaldım ve allaha şükür bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Coraspin kullanmaya devam et Rabbim yine nasip eder inşallah.

Kendinize eziyet etmeyin, mutlaka psikolojik destek alın, içerde bi yerlere atarsınız ama farklı bi şekilde çıkar, inşallah bebeğiniz olur ama öncelikle siz önemlisiniz, düşünün fiziki ve ruhsal anlamda sağlıklı olmazsanız nasıl sağlıkla bakacaksınız bebeğiniz olunca.
Allah yardımcınız olsun, inşallah gönlünüze göre versin

Doktorunu Dinle canım, bu şekilde olup sağsalim bebeğini kucağına alan pek çok insan var, Sezaryan ile Doğum yapıp bebeğini kaybedenler diye bir topik var burda, görmüşsündür belki, orda senin yaşadıklarını yaşayan hanımlar yazışıyor, belki sanada faydası olur

Çok teşekkürler şu an psikolojik destek almış halim bu maalesef dediklerinizde haklısınız ancak böyle durumlarda psikoloji dahi aciz kalıyor bunu birebir yaşamış bir insanım bebeğimin öldüğünü söyleyip suni sancı verdiklerinden itibaren yanıma psikologların biri geldi biri gitti ama o durumda inanın insanın bir psikologdan çok bir din hocasına ihtiyacı oluyor...
Sonrasında da ölü doğum yaptığım hastanenin psikiyatr servisine devam ettim ama inanın bu gibi ciddi durumlarda her şeyi bozuk plak gibi tekrarlayıp duruyorlar o yüzden bana tek iyi gelen şey de yaradana sığınıp sabır dilemek oldu.
Her şey Allah'tan gelir insana , her şey bizim için Allah'a emanet olun...

Öyle tabi, inancımız da olmasa şu dünyaya nasıl dayanılır bilmiyorum. Allah sabrınızı arttırsın

Canm corasprini hamile kalincami basladin.yoksa onceden mi.ne zamana kadar kullandin.birde kac ay sonra hamile kaldin tesekkur ederim simdiden

Oncelikle basınız sağolsun ve geçmiş olsun.Tabiki tekrar kalırsın Allah in izniyle sorun bulunmuş şimdi tıpta birçok şeyin çaresi var çok şükür. Allah hayırlısı ile sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin size ve tum isteyen ,bekleyenlere.

İnşallah hayırlı haberlerini duyarız burdan..ben erken dönemde 2 düşük yapmıştım. .sonra nasip oldu 2 evladım var şimdi. .doktor kontrolünde olun..

Canm corasprini hamile kalincami basladin.yoksa onceden mi.ne zamana kadar kullandin.birde kac ay sonra hamile kaldin tesekkur ederim simdiden
Kürtajdan 10 gün sonra folic asitle beraber kullanmaya başladım. 4 ay korundum korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım.

Canım benim o kadar iyi anlıyorum ki.. Anlattıkların acımı tazeledi O kadar zor şeyler ki Rabbim kimseye yaşatmasın.

Aleyküm selam arkadaşım,basın sağolsun, çok üzüldüm....
Çevremde kan pıhtılaşması dolayısıyla gebelik kayıpları yaşayıp,tedavi sonrası evlatlarını kucaklar ona alan kişiler var.Coraspirini ihmal etmeyin lütfen...
Bu arada benim de ilk gebeligimde doktorum amanullah Çağatay idi,çok rahat bir gebelik ve doğum gecirdim.İşinde son derece başarılı bir doktor diye düşünüyorum...
Allah gönlüne göre versin inşallah, güçlü ol..

korkma tatlim hayirlisi icin dua et

Allah razı olsun kardeşim. Pek bilemiyorum doktorun nasıl biri olduğunu ilgili gibi ama sezaryana meyilli bir doktor .. Ama bulunduğu hastanenin fiyatları epey kabarık

O ilacın içinde alkol var.bilginize...

oncelikle cok gecmis olsun ve basin sagolsun. faktor V leiden mutasyonu heterezigotum ben de yani tahminimce ayni soruna sahibiz. ben sansliyim ki erken farkedildi. bos gebelik sonucunda tahlillerde cikti. oncelikle umarim tahlillerini bir universite hastanesinde genetik bolumune yaptirmissindir.
pihtilasma takibini de simdilik universite hastanesinde bir uzmanin kalp damar ve veya hematologun yapmasini tavsiye ederim.
ben SUKROLSUN melegime kavustum darisi sana insallah ki ben baska sebeplerden oturu tup bebekle hamile kaldim. kaybettigim gebeligim de tup bebekti. dogum sonrasi pihtilasmaya bagli dvt gecirdim. yani bacagimda pihti olustu. zaten gebeligim boyunca igne kullandim dogum sonrasi da devm ettim, Rabbim bir mucize daha gonderdi bana suanda da bir bebek bekliyorum ve suanda da igne kullaniyorum hergun.
pcos ve miyom gebelige cok da engel sorunlar degil. oncelikle morelini yuksek tut. kendine zaman tani. daha sonrasinda gercekten guvenebilecegin ilgili ve riskli gebeliklerde uzman bir dr ile yoluna devam et. buyuk ihtimal planli ve kontrollu gebelik olacak bundan sonraki gebeligin. yani gebelik oncesi takibe baslayacaksin ve gebeligin boyunca da igne kullanacaksin.
rapor cikarttigin anda ilaclarini da 3 ayda bir alabilirsin.

hersey senin icin cok guzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…