Benim de iki tane kaybim var 1 ay önce oglumu kaybettim yazdikladiniz cigerimi yakti benim haftam daha azdi beterin beteri var RABBIM beterinden korusun bizleri INŞALLAH ❤ALLAHIM su mubarek aylarin hurmetine INŞALLAH saglikli sihatli hayırlı evlatlar nasip eder isteyen herkesle birlikte bizlere Cok AMiN INŞALLAH dularimdasin canim ALLAH yar ve yardimcin olsun INŞALLAH ❤Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
42 yaşında Rabbim verdi Rabbim aldı , buna şükür
Önümüzdeki bir saniyenin bile nasıl geçeceğini bilemiyoruz Rabbim isterse dilerse yine olur elbet hep hayırlısını dilemek lazım , ben yine de çok şükür ediyorum 42 yaşında 39 haftasına dek evladımla karnımda dahi olsa beraberdim onu hissettim onunla bir dokuz ay geçirdim
Yaşı ileri olmayıp ta nice hamile kalamayan ve 8-9 haftasında bebeklerini kaybeden anne adayları var , Rabbim bana 42 yaşımda annelik duygusunu tattırdı , beşiğini aldık, eşyalarının hepsini hazırladık verdi sevindirdi Rabbim , aldığına üzüldük elbet çok zor anlatılamaz ama derdi veren Rabbim dermanı da veriyor ilk günler yaşayamam sandığım derdimin üstünden gelebiliyorum her şeye rağmen , öyle çaresizlik yaşadığım günler zamanlar oluyor ki bazen hiç uyanmamak istiyorum
Her şeye rağmen ben 42 yaşında annelik heyecanını tattım, Rabbim' e şükürler olsun ,
Ya hiç annelik yaşayamayanlar, genç yaşlarına rağmen anne olamayacaklar ?
Evladımı kaybettikten sonra anladım , halime binlerce şükürler ediyorum :
İnsan sanıyor ki sadece dert kendinde , neler var neler evladımın yattığı yerin hemen yakınında 1,5 yaşında vefat etmiş bir kız çocuğunun mezarı var , mezarına getirmişler tokalarını koymuşlar renk renk , şeker koymuşlar
Oğlumun yattığı yerin biraz ilerisinde bir mezar var 10 yaşında bir kız çocuğunun
Oğlumla aynı sırada yatan ondan 2 gün önce ölmüş bir bebek mezarı var doğum tarihi ölüm tarihi aynı gün
Bunları yazıyorum ki hiç kimse sanmasın ki dert sadece kendinde derdi veren Rabbim dermanını da veriyor elbet
En büyük tesellim bir gün evladıma kavuşacağım inşaallah, bu dünyada olmazsa bile öbür dünyada evladımla kavuşacağım...
Ama şu bir gerçek ki tek isteğim Rabbimden bu dünyada abisine benzeyen bir kardeşinin olması , kardeşini görmek demek bile abisini görmek demek olacak bizim için İnşaallah.
Rabbim isteyen herkese versin inşaallah. Umut olmadan yaşanmaz...
ALLAH bagislasin canim bziler icinde hamilelrin duasi kabul olur dua edermisinLaedriii kaybınız çok acı verici Allah sabır versin çok üzücü bir durum..
Allahın izniyle sağlıklı bir doğum yaparsınız ben de kan sulandırıcı iğne ile kızıma kavuştum Al0lah bağışlarsa tekrar hamileyim yine iğne kullanıyorum iğnelerden bıkıyorum ama mecburuz Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza
Size de cok gecmiş olsun Allah hepimizin kucagını saglıklı evlatlarla doldursun inşallahBenim de iki tane kaybim var 1 ay önce oglumu kaybettim yazdikladiniz cigerimi yakti benim haftam daha azdi beterin beteri var RABBIM beterinden korusun bizleri INŞALLAH ❤ALLAHIM su mubarek aylarin hurmetine INŞALLAH saglikli sihatli hayırlı evlatlar nasip eder isteyen herkesle birlikte bizlere Cok AMiN INŞALLAH dularimdasin canim ALLAH yar ve yardimcin olsun INŞALLAH ❤
Selamun Aleykum kardeşlerim.. Ben Aralıkta 34 haftalık bebeğimin karnımda ölmesi sonucu normal doğum yaptım.. Genetik test yaptırdım ve kanımda pıhtılaşma çıktı. Gebze medicaldeki Amanullah Çağatay a gittim o miyom ve pko da var dedi.. Glifor ve coraspin verdi.. Şuan çok gerildim çünkü antidepresan da kullanıyorum.. Bebeğimin olmamasından çok korkuyorum
Laedriii kaybınız çok acı verici Allah sabır versin çok üzücü bir durum..
Allahın izniyle sağlıklı bir doğum yaparsınız ben de kan sulandırıcı iğne ile kızıma kavuştum Al0lah bağışlarsa tekrar hamileyim yine iğne kullanıyorum iğnelerden bıkıyorum ama mecburuz Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza
A.S. kaybın için başın sağ olsun sabrını Rabbim versin.
Derdi veren Rab dermanı da verir elbet, içindeki umudu bitirme
A.s çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize sabır versin. 5 gün önce 24 haftalık bebeğimi ölü olarak doğurdum. Kendim de adli tıp doktoruyum. 2 hafta önce perinatoloji de ayrıntılı usg yaptırdık. Hiç bir problemi yoktu. Gebeliğim süresince hiç bir problem yaşamadım. Zamanında hareketlerini hissettim. En son cuma günü hareketlerini hissettim cumartesi günü hiç hareket etmeyince hastaneye gittik bebeğimizin kalbi durmuştu. Pazartesi günü suni sancı ile ölü olarak bebeğimi doğurdum. Bebeğimin otopsi yapılmasını istemedim. Plasentadan genetik analiz için örnek gönderdik. Pıhtılaşma testlerim yapılacak. Sonuçlarda bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Çünkü bu durum irademizin dışında. Ağlamak ve dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor. Rabbim hepimizin sabrını versin. Kendi doktorum 6 ay beklemek lazım bir sonraki gebelik için dedi. Ama daha önce ki çalıştığım hastanedeki doktorum 2 ay sonra vücudun hazır olur dedi. Şu an kafamda düşündüğüm kendi tedavi planım gyno ferro sanol kullanmak. Hem doğumda kaybettiğim kanı takviye edecek hemde folik asit almış olacağım. Çünkü gebelik planlayan bir kadının folik asite en az 2 ay önce başlaması öneriliyor. Lohusalığum bitince aspirine başlayacağım günlük 100 mg. Rabbim nasip ederde gebe kalırsam 2. Trimester denilen 14. Haftadan sonra clexane başlayacağım. Çünkü bazı kanama bozuklukları laboratuarda çıkmayabiliyor. Rabbimin izniyle inşallah hiç birimiz bir daha bu durumla karşılaşmacak. Kendinizi üzmemeye çalışın. Size bu durumu hatırlatacak ortamlardan uzak kalmaya çalışın. Çünkü stres yumurtlama fonksiyonunu en çok etkileyen şey. Dua edin Rabbimize sığının. Bir doktor ve bir kadın olarak bende yaşadım. Yalnız değilsiniz.
Konu sahibi hakkını helal et lütfen konunu bölüyorum ama kendimle ilgili olunca sormadan duramadımLaedriii
Kime güveneceğini bilmemek çok zor gerçekten heh tamam buldum diyorsun hop doktor değiştirmek zorunda kalıyorsunNe demek kardeşim ya.. Bu sayede bizlerede fikir oluyor ama kime güveneceğiz biz kafam çok karıştı özel mi devlet migerçi ben riskli gebelik kategorisindeyim bir sonraki gebeliğim üniversite hastanesinde takip edilsin istiyorum Allahın İzniyle.
S Symrdmrsln başınız sağolsun . plasenta ile ilgili sonucunuz çıktı mı biz otopsi istemedik ve plasentayı göndermeyi atladık o anA.s çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize sabır versin. 5 gün önce 24 haftalık bebeğimi ölü olarak doğurdum. Kendim de adli tıp doktoruyum. 2 hafta önce perinatoloji de ayrıntılı usg yaptırdık. Hiç bir problemi yoktu. Gebeliğim süresince hiç bir problem yaşamadım. Zamanında hareketlerini hissettim. En son cuma günü hareketlerini hissettim cumartesi günü hiç hareket etmeyince hastaneye gittik bebeğimizin kalbi durmuştu. Pazartesi günü suni sancı ile ölü olarak bebeğimi doğurdum. Bebeğimin otopsi yapılmasını istemedim. Plasentadan genetik analiz için örnek gönderdik. Pıhtılaşma testlerim yapılacak. Sonuçlarda bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Çünkü bu durum irademizin dışında. Ağlamak ve dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor. Rabbim hepimizin sabrını versin. Kendi doktorum 6 ay beklemek lazım bir sonraki gebelik için dedi. Ama daha önce ki çalıştığım hastanedeki doktorum 2 ay sonra vücudun hazır olur dedi. Şu an kafamda düşündüğüm kendi tedavi planım gyno ferro sanol kullanmak. Hem doğumda kaybettiğim kanı takviye edecek hemde folik asit almış olacağım. Çünkü gebelik planlayan bir kadının folik asite en az 2 ay önce başlaması öneriliyor. Lohusalığum bitince aspirine başlayacağım günlük 100 mg. Rabbim nasip ederde gebe kalırsam 2. Trimester denilen 14. Haftadan sonra clexane başlayacağım. Çünkü bazı kanama bozuklukları laboratuarda çıkmayabiliyor. Rabbimin izniyle inşallah hiç birimiz bir daha bu durumla karşılaşmacak. Kendinizi üzmemeye çalışın. Size bu durumu hatırlatacak ortamlardan uzak kalmaya çalışın. Çünkü stres yumurtlama fonksiyonunu en çok etkileyen şey. Dua edin Rabbimize sığının. Bir doktor ve bir kadın olarak bende yaşadım. Yalnız değilsiniz.
Plesentadan gönderilen pataloji sonucu çıktı, normal geldi. Genetik sonucu daha çıkmadı. Otopsi de istememiştik zaten. Siz kaç haftalık kaybettiniz?S Symrdmrsln başınız sağolsun . plasenta ile ilgili sonucunuz çıktı mı biz otopsi istemedik ve plasentayı göndermeyi atladık o an
Plesentadan gönderilen pataloji sonucu çıktı, normal geldi. Genetik sonucu daha çıkmadı. Otopsi de istememiştik zaten. Siz kaç haftalık kaybettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?