hamzam06 Hayat kısa, kuşlar uçuyor... Kayıtlı Üye 27 Aralık 2016 1.089 2.203 133 1 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Laedriii #81 merveeeeeeeee717 .!.: Hayır canım ben genetik bölümüne gittim çocuğum olmuyor doktor test istedi dedim o da yaptı direk sorgulaması ki doktor da istememisti ben kafama göre gitmiştim Genişletmek için tıkla... Cnm drlariin insafina kalmis kimi hastane hemen yapiyor kimisi yapmiyor uc dusuk ya da ölü dogum bekliyor maalesef...
merveeeeeeeee717 .!.: Hayır canım ben genetik bölümüne gittim çocuğum olmuyor doktor test istedi dedim o da yaptı direk sorgulaması ki doktor da istememisti ben kafama göre gitmiştim Genişletmek için tıkla... Cnm drlariin insafina kalmis kimi hastane hemen yapiyor kimisi yapmiyor uc dusuk ya da ölü dogum bekliyor maalesef...
merveeeeeeeee717 Gülümse hayata :) Kayıtlı Üye 17 Aralık 2016 4.522 4.185 63 1 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Laedriii #82 hamzam06 .!.: Cnm drlariin insafina kalmis kimi hastane hemen yapiyor kimisi yapmiyor uc dusuk ya da ölü dogum bekliyor maalesef... Genişletmek için tıkla... Haklısın canım insaflı doktora denk gelmek lazım
hamzam06 .!.: Cnm drlariin insafina kalmis kimi hastane hemen yapiyor kimisi yapmiyor uc dusuk ya da ölü dogum bekliyor maalesef... Genişletmek için tıkla... Haklısın canım insaflı doktora denk gelmek lazım