Ölü doğum

streslgac

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2024
2
1
1
28
Merhabalar ben 33 haftalık iken kordon dolanması dolasiyla sezeryan doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim şuan 18 günlük lohusayim eşimle ilişkiye girdim korunmasiz bir sıkıntı olur mu normalde 40 beklemek lazım ama işte oldu bir kereden ağrım sizim da olmadı tek korkum bu yeni bir bebek oluşumuna sakınca verir mi

Öncelikle kaybınız için başınız sağolsun, cinsel ilişkiniz için birşey diyemeyeceğim, sonuçta kanama varken hamile kalınması imkansız

Kaybınız için üzüldüm, geçmiş olsun size de , tekrar sağlığınıza en kısa sürede kavuşun. Normalde 40 bekleme şartı yok aslında her vücut farklı farklı, kimi erken iyileşir kimi 2-3 ayda toparlayamaz.. sizde normal doğum başlamamış o yüzden vajina kısmında olan tahriş açılma yırtık olmadı muhtemelen o yüzden ağrı sızı hissetmemeniz normal. Kontrole gittiğinizde doktorunuza sorduğunuzda sağlıklı cevap alırsınız. Yeni bir bebek için ben bir engel teşkil edeceğini düşünmüyorum. Siz hem mental olarak hem de vücut olarak toparlanmaya bakın. Elbette normal hayata döneceksiniz bunlar olağan şeyler kendinizi suçlu hissetmeyin.
Allah en hayırlı zamanda tekrar bu süreci yaşayıp sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin

Amin çok teşekkür ederim gerçekten çok zor bir durum rabbim düşmanimin başına vermesin içim rahatladı düşünmekten kafayı yiyecektim

bende 33 haftalikken kaybettim basimiz saolsun durumumu kabullenemiyorum nasil basa cikiyorsunuz bu aciya sabah aksam bebegimi dusunmekten hicbisey yapamiyorum kendimi toparlayamiyorum 1 ay oldu benimde uzuntuden ne yapcagimi bilmiyorum

Rabbime yalvariyorum ne olur bana sabir ver dayanma gucu ver diye hatta akil ver diye cunku aklimida kaybedicem ölumu kaldiramadim hersabah yoklukla uyaniyorum.
Çok zor Rabbim dayanma gücü versin. İnşallah tekrardan hamile kalır sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Kaybettiğiniz bebeğiniz için bir fidan dikebilirsiniz. Zaten melek oldu ama onun adına bir hayır yapabilirsiniz.

babasi onun adina ogrenciler icin biseyler yapti Allahim kabul eder insallah fidanda dikeriz insallah saolun gercekten

bende 33 haftalikken kaybettim basimiz saolsun durumumu kabullenemiyorum nasil basa cikiyorsunuz bu aciya sabah aksam bebegimi dusunmekten hicbisey yapamiyorum kendimi toparlayamiyorum 1 ay oldu benimde uzuntuden ne yapcagimi bilmiyorum
Bende bebegimi kaybettim bugün 7.gun oldu. Ne yapacağımı bilemez haldeyim. Sanki varım ama yokum. Bedenen dunyadayim ama ruhum onunla beraber uçup gitti bir daha asla eskisi gibi olamam hissediyorum. Çok zor evlat ile kimseyi imtihan etmesin Allah'ım.

Yumucuk başiniz saolsun ayni haldeyim aglamaktan gozumde yaş kalmadi kalbim ve midem surekli agriyo gecmiyo ve gecmicek biliyorum 1 ayda uzuntuden 10 kilo verdim eridim bittim toparlayamiyorum

Sizinde başınız sağolsun. Ben ahirette kavuşmayı diliyorum yavruma. Şu an tek ümidim tek tesellim bu. Çok canı yanıyor insanın öyle bir an geliyor ki acıya da duyarsızlaşıyor insan sanki. Anlatamıyorum ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…