Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi...

narin333

Kalbimin iki yarısı iki kızım
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.728
2.715
448
Daha once de konu acmistim kisaca özet geceyim arkadaslar. 6 ay once eşimi, can yoldaşımı kaybettim; arabasinda bicaklanmis olarak bulundu. Tek şüpheli o aksam birlikte oldugu arkadasiydi, olaydan 20 gun sonra yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandi. Ve bugun ilk durusmamiz vardi. O adamla ayni havayi nasil soludum nasil onu parcalamadan durabildim ben bile kendime sasiriyorum. Bütün deliller onu göstermesine rağmen inkar etti. O kendi senaryosunu anlatirken ben de öylece dinledim nasil yapti hangi eliyle yapti bicaklarken o adamin iki kucuk evladi olduğu hic mi gelmedi aklina Bir insan (insan bile demek gelmiyor icimden ) az once birlikte yemek yedigi arkadasina bunu nasil yapar? Tam az da olsa toparlaniyoruz derken bugun yine o güne döndüm. Mahkeme 3 ay sonrasina ertelendi. O adam ömür boyu hapis de yatsa eşim geri gelmeyecek biliyorum ama dilerim Allah'tan oradan sağ çıkmasın

Rabbim dayanma gucu versin. Esinize de allah rahmet etsin.
Tutuklu yargilaniyor dimi ?

Allah razi olsun diger konumdan sonra psikologla görüştüm gercekten iyi geldi aglayamadigimdan donuk hissettigimden bahsetmistim psikologla konusmaya baslar baslamaz agladim mahkemeden sonra tekrar gorusmek istemisti gideceğim mutlaka

Allah razi olsun diger konumdan sonra psikologla görüştüm gercekten iyi geldi aglayamadigimdan donuk hissettigimden bahsetmistim psikologla konusmaya baslar baslamaz agladim mahkemeden sonra tekrar gorusmek istemisti gideceğim mutlaka
Canım yaaa nasil içinde tuttuysan artık ayy gözlerim doldu basın sağolsun canım Allahım sabır versin...

InshAllah hakettigi cezayı bulur

Allah’ın cezası ya neden yapmış böyle bir şeyi? Çok üzüldüm. Allahım size dayanma gücü versin. Eşinize de rahmet etsin.
Sagolun, neden yaptigini kimse bilmiyor zaten yapmadim diyor. Olayin kendi uzerine kalmasindan korktugu icin kacmis halbuki kacmasaydi olaydan hemen sonra telefonu kapali olmasaydi kimse suphelenmezdi o kadar yakin arkadasiydi yani

Gerçekten çok üzüldüm.
Allah rahmet eylesin,cennet mekan olsun eşinize...
Size de sabırlar dilerim.
Ne olursa olsun cana kıymanın affı olmamalı,adalet yerini bulsun,o deliğe girsin de çıkamasın inşallah.

Sagolun, neden yaptigini kimse bilmiyor zaten yapmadim diyor. Olayin kendi uzerine kalmasindan korktugu icin kacmis halbuki kacmasaydi olaydan hemen sonra telefonu kapali olmasaydi kimse suphelenmezdi o kadar yakin arkadasiydi yani
Sebep ne olabilir ki ?
Alkollu falan miydi ki esinizin arkadasi ?

Sizi anımsadım. Daha önce de yüreğime taş oturmuştu, şimdi de.. Çok acı.. Inşallah cezasını çeker ama o çocukları babasız bırakmanın, babalarını hiç tanıyamayacak olmalarının bedelini asla ödeyemez.. Iki cihanda huzur bulamasın. Eşinizin de mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın..

Insallahh insallah eşim kendi oruçluyken o pislige kac kere yemek yedirdi karsiligi bu mu olmaliydi merhametten maraz doğar sözü böyle durumlar icin soylenmis sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…