- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Yaa gerçekten "neden yapmış?" diye bile soramıyorum.hangi neden bunu gerektirirki,can almayı! Ne olmuş olabilir de insan arkadaşına,bir insana bunu yapabilir.Insallahh insallah eşim kendi oruçluyken o pislige kac kere yemek yedirdi karsiligi bu mu olmaliydi merhametten maraz doğar sözü böyle durumlar icin soylenmis sanirim
Sebebini sadece kendisi biliyor yemekte alkol icmis evet. Alacak verecek davasi olabilir diyen var kiz arkadasini esimden kiskanmis olabilir ya da baskasi yaptirmis olabilir diyen var.. insallah bir dahaki mahkemede itiraf eder neden yaptigini soyler.Sebep ne olabilir ki ?
Alkollu falan miydi ki esinizin arkadasi ?
Sagolun, neden yaptigini kimse bilmiyor zaten yapmadim diyor. Olayin kendi uzerine kalmasindan korktugu icin kacmis halbuki kacmasaydi olaydan hemen sonra telefonu kapali olmasaydi kimse suphelenmezdi o kadar yakin arkadasiydi yani
Allah razi olsun ne yapsa gözümün önünde kendini de öldürse giden geri gelmiyor sadece disarida elini kolunu sallayarak gezemeyecek olmasi icimi sogutuyor hatirlamayacak olsa bile buyuk kizimin babasiyla bir sürü fotografi var ama küçüğünün sadece 5 taneSizi anımsadım. Daha önce de yüreğime taş oturmuştu, şimdi de.. Çok acı.. Inşallah cezasını çeker ama o çocukları babasız bırakmanın, babalarını hiç tanıyamayacak olmalarının bedelini asla ödeyemez.. Iki cihanda huzur bulamasın. Eşinizin de mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın..
Sagolun Allah razı olsun siz de yavrunuzu saglikla kucaginiza alirsiniz insallahBöyle hayatları okuyunca insan kendi dertlerinden utanıyor.Rabbim sabır versin size.hamileyim ve en içten duygularımla dua ettim inanın.aradıgınız adaleti bulursunuz inşallah.mekanı cennet olsun eşinizin
Cok teşekkür ederim desteginiz icin. Insallah siz de bebeginizi saglikla kucaginiza alirsinizEşinize Allah'tan rahmet diliyorum, size de büyük sabır diliyorum. Sevdiğin kişiyi kaybetmek ne demek bilirim.. Bunu yapan kişi en ağır cezayı alsın inşallah, bu dünyada da diğer dünyada da dilerim azap çeksin.
kızlarınıza ve size sağlık diliyorum Allah her daim yardımcınız olsun, sizlere güç versin..
Cok teşekkür ederim desteginiz icin. Insallah siz de bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz
Yok yok canim o konu cok eski onlarla o zaman gorusmeyi kesmisti. Olaydan 2 hafta once bu adam kiz arkadasi falan birlikte yemek yemistik esim de hep birlikteyken fotograf cekti ertesi gun adam o fotoğrafları sildirmis kiskanmis olabilir fikri buradan cikti yani acaba o kadınla ilgili aralarinda bir tartisma gecmis olabilir mi diyeOncelikle basiniz sag olsun canim eski konulariniza baktimda bu hangi arkadasi su pinarin sevgilisi olanmi acaba sevgilisini kiskanmis olabilir demissinde
Allah razi olsun diger konumdan sonra psikologla görüştüm gercekten iyi geldi aglayamadigimdan donuk hissettigimden bahsetmistim psikologla konusmaya baslar baslamaz agladim mahkemeden sonra tekrar gorusmek istemisti gideceğim mutlaka
Konunun basindan beri gozyaslarimi tutmaya calisiyormusunuz su yorumdan sonrasi yokAllah razi olsun ne yapsa gözümün önünde kendini de öldürse giden geri gelmiyor sadece disarida elini kolunu sallayarak gezemeyecek olmasi icimi sogutuyor hatirlamayacak olsa bile buyuk kizimin babasiyla bir sürü fotografi var ama küçüğünün sadece 5 taneDördümüzün olduğu doğru dürüst fotoğraf bile yok
çıkmaz merak etme oradan onun cenazesini çıkartırlar örneklerini çok gördük ilahi adalet tecelli eder.Daha once de konu acmistim kisaca özet geceyim arkadaslar. 6 ay once eşimi, can yoldaşımı kaybettim; arabasinda bicaklanmis olarak bulundu. Tek şüpheli o aksam birlikte oldugu arkadasiydi, olaydan 20 gun sonra yurt dışına kaçmak üzereyken yakalandi. Ve bugun ilk durusmamiz vardi. O adamla ayni havayi nasil soludum nasil onu parcalamadan durabildim ben bile kendime sasiriyorum. Bütün deliller onu göstermesine rağmen inkar etti. O kendi senaryosunu anlatirken ben de öylece dinledim nasil yapti hangi eliyle yapti bicaklarken o adamin iki kucuk evladi olduğu hic mi gelmedi aklinaBir insan (insan bile demek gelmiyor icimden ) az once birlikte yemek yedigi arkadasina bunu nasil yapar? Tam az da olsa toparlaniyoruz derken bugun yine o güne döndüm. Mahkeme 3 ay sonrasina ertelendi. O adam ömür boyu hapis de yatsa eşim geri gelmeyecek biliyorum ama dilerim Allah'tan oradan sağ çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?