Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi...

Allah size ve kızlarınıza uzun ömürler versin. Okurken tüylerim diken diken oldu. Sabırlar diliyorum. Umarım hak ettiği en büyük cezayı alır.

Basiniz sag olsun.
Umarim cezasini ceker... Okurken kalbim acidi sizi dusunemiyorum...

Allah yardimciniz olsun. Başiniz sağolsun. Insallah suçluda cezasini çeker. Allah rahmet eylesin.

Bunu buradan nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama
Çok çok çok üzüldüm.
Allah size sabır dayanma gücü versin.
Tek duam adalet yerin bulsun ve o iki yavruyu babasız bıraktığı için sizide sevdiğinizden ayırdığı iiçin,anasına babasına bu acıyı yaşattığı için cezasını çekmesi hem bu dünyada hem öteki dünyada ...

Allah sabir versin Mekani Cennet Olsun. Allah belasini versin böyle insanlarin sebep ne olursa olsun ne demek bi insanin canini almak kimsinki sen. Allaha havale et ilahi adalet tecelli edecektir.

Sagolun, neden yaptigini kimse bilmiyor zaten yapmadim diyor. Olayin kendi uzerine kalmasindan korktugu icin kacmis halbuki kacmasaydi olaydan hemen sonra telefonu kapali olmasaydi kimse suphelenmezdi o kadar yakin arkadasiydi yani

Kacmasi tamamda telefonu kapali olmasi?
Omrunuz uzun olsun arabada bicaklandi demissiniz mobeseler incelendi mi?
Neden o arkadasi supheli ogun o saatte nerede oldugunu kanitlsyabiliyo mu?

Bu yorum iyi geldi gercekten sagolun bizim de 5 avukatimiz var karsi tarafin 1. Ama o avukat onu savunurken bir sey soylememek icin kendimi zor tuttum tabiki o isini yapiyor savunmak zorunda. Peki kacinci mahkemede çözüldü? Bizim ilk durusmaydi belki o yuzden bilmiyorum sadece taraflar dinlendi

Kacmasi tamamda telefonu kapali olmasi?
Omrunuz uzun olsun arabada bicaklandi demissiniz mobeseler incelendi mi?
Neden o arkadasi supheli ogun o saatte nerede oldugunu kanitlsyabiliyo mu?
O aksam 20.50'de esimle görüntülü konuştuk birlikte yemek yiyorlardı 21.30da oradan ayrilmislar 21.45te esim bulunmuş sadece 1 tane görüntü var olaydan sonra adam arabadan inerken,o da uzak ve karanlik oldugu icin cok fazla anlasilmiyor ama bence dikkatli incelense anlasilir. Onun verdigi ifadeye gore yemekten kalkinca esimin arabasi calismadigi icin adam onu orada birakip taksiyle gitmis sarji bitmiş olayi da yegeninden öğrenmiş üzerine kalmasindan korkup kaçmış çelişkili ifadeleri var dünkü mahkemede cok fazla uzerinde durulmadi herhalde ilk durusma oldugu icin o yüzden biraz ümitsizlige kapildim

Bnm eşim çok hata yaptı ,evden çıkınca çoğu kez beddua ediyorm .
Psikolojik tedavi almam gerekicek ama sanki ölse hiç üzülmem gibi geliyor .
Hayat çok garip .
Allah yardımcınız olsun.
Kızlarınıza hem anne hem çok iyi bir baba olursunuz eminim .

Başın sağolsun canim. Insallah suclu gereken cezayi alir. Cok cok uzuldum. Dilerim ki yavrularınla uzun saglikli huzurlu bir yuvaniz olur bundan sonra

Ne olursa olsun sen yine de beddua etme canim psikolojik tedavi almayi mutlaka düşün iyi gelecegine eminim. Cok eski konularimda var benim esim de hata yapti ama sonrasinda bana o gunleri unutturdu o dönemde ben de psikologa gitmistim onun da yardimi oldu gerekirse birlikte evlilik terapistine gidin

Her gün beddua edip ölmesini isteyeceğinize neden ayrılmıyorsunuz? Bence daha kolay. Ya bedduanız ölüm olarak değil de sakatlık olarak geri dönse? Bir de Allah korusun kimseye beddua etmeyin.

Allah rahmet eylesin
Allah sizlere sabır versin, yavrularınızı size bağışlasın.
çok zor

2 yıl civarı sürdü canım. Ama bizde
Sıkıntı olan intihar etti denmişti birde.
Deliller yok edildikten sonra cenazeye ulaşıldı. Ama işte Allah ayaklarına dolandırdı. Cidden çok umutsuzduk ama yanlarına kalmadı çok şükür.

Canım hayatta öyle dertler var ki yaşamadan bilinmez ateş düştüğü yeri yakar. Rabbim kimseye taşıyamayacağı derdi yüklemez biliyorsun demek ki sen bunları aşabilecek yapıdasın. Allah yardimcın olsun. Başka hiç bir dert çekme insallah.

Sen zaten psikologa gidiyormuşsun ama lutfen ağla, bağır, çağır icindeki sıkıntıyı at. Tabii bunu etrafına karsı değil yalnızken yap dostlarına anlat. Donup kalmak, hissizleşmek iyi değil acısı sonradan çıkıyor çünkü.

Cok şükür yapanlar cezasiz kalmamis insallah bizim davamiz da sonucsuz kalmaz dun zaten bir sonuc beklemiyorduk ilk durusma oldugu icin ama soyledigi ya delil yetersizliginden falan birakilirsa diye cok korkuyorum

Sagol canim ilk zamanlar oyleydim simdi daha iyiyim bu biraz da benim yapimla ilgili bir seymis duygularimi cok fazla belli edemiyorum bir de Allah boyle zamanlarda gercekten güç veriyor baska turlu cok zor cunku.. Ben de boyle bir sey basimiza geldiyle Allah bize guzel kapilar acacaktir diye dusunerek avunuyorum ve esimle eninde sonunda kavusacagimizi dusunuyorum bunlar beni rahatlatiyor

Cok şükür yapanlar cezasiz kalmamis insallah bizim davamiz da sonucsuz kalmaz dun zaten bir sonuc beklemiyorduk ilk durusma oldugu icin ama soyledigi ya delil yetersizliginden falan birakilirsa diye cok korkuyorum
İnşallah olmaz öyle birşey. Allah esirgesin.
Sen güçlü ol inşallah

Allah bu dünyadada öbür dünyada gün yüzü göstermesin böyle canilere.. ve Rabbim eşinize Rahmet eylesin.. sizinde sabrınızı arttırsın çok zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…