- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
Ahaaa güzel yerden yakaladım şimdiSizene kadının nicinden????
Ya aslında başlık tamamen,duruşma gününe odaklıBaşlık bir şiir sözü yakın zamanda şarkısı da yapıldı bu kısa bilgiden sonra şunu söylemek isterim: burda anlatılan ayrılık sonrası kişinin hissettiği şey, konu sahibinin durumunda ölen eşinin ardından hissettiği duygu ölüme yakın ama hala hayatta bilmem anlatabildim mi bilmem çok yakın birini kaybettiniz mi
Ben babamın ardından ruhum öldü diyorum mesela, öldüm mü hayır ama hissiyat o denli berbat
Çok ölüm acısı yaşadım da en çok ciğerimi yakan kardeşimle babamın ölümüdür, onları toprağa verirken defalarca öldüm.Başlık bir şiir sözü yakın zamanda şarkısı da yapıldı bu kısa bilgiden sonra şunu söylemek isterim: burda anlatılan ayrılık sonrası kişinin hissettiği şey, konu sahibinin durumunda ölen eşinin ardından hissettiği duygu ölüme yakın ama hala hayatta bilmem anlatabildim mi bilmem çok yakın birini kaybettiniz mi
Ben babamın ardından ruhum öldü diyorum mesela, öldüm mü hayır ama hissiyat o denli berbat
Ölüm gibi birşey oldu ama ölen olmadı?? Ölen olmuş kocası ölmüş şarkı sözü yada Şiir bilemem ,tuaf geldi bilemedim neyse kacgundur giremiyorum zaten bidaha banlanmk istemiyorum ...not: Allah kimseye yasatmasin büyük acı yaşamış konu sahibi ama manidar geldi bana benim görüşüm ...Başlıktaki tuhaf şey nedir?
Gereksizmiş dediğiniz şey nedir?
Çok merakla bekliyorum cevabınızı ..
Mahkeme gününü anlatmış önceki konusu kocasının ölümüydü, bu konu tamamen kocasının arkasından açılmış ve duygusal çöküş konusudur.Ölüm gibi birşey oldu ama ölen olmadı?? Ölen olmuş kocası ölmüş şarkı sözü yada Şiir bilemem ,tuaf geldi bilemedim neyse kacgundur giremiyorum zaten bidaha banlanmk istemiyorum ...not: Allah kimseye yasatmasin büyük acı yaşamış konu sahibi ama manidar geldi bana benim görüşüm ...
Sizin acısını yaşayan bir insanla konuşma biçiminiz umarım sizi de rahatsız etmiştir.Ölüm gibi birşey oldu ama ölen olmadı?? Ölen olmuş kocası ölmüş şarkı sözü yada Şiir bilemem ,tuaf geldi bilemedim neyse kacgundur giremiyorum zaten bidaha banlanmk istemiyorum ...not: Allah kimseye yasatmasin büyük acı yaşamış konu sahibi ama manidar geldi bana benim görüşüm ...
Önceki konuyu görmemiştim anlamadım demek ki benim hatam olmuş .yorum yapmak için yazmışım diyeuim en iyisi .salak bir vaktimede gelmiş olabilirMahkeme gününü anlatmış önceki konusu kocasının ölümüydü, bu konu tamamen kocasının arkasından açılmış ve duygusal çöküş konusudur.
Ölüm gibi birşey oldu ama ölen olmadı?? Ölen olmuş kocası ölmüş şarkı sözü yada Şiir bilemem ,tuaf geldi bilemedim neyse kacgundur giremiyorum zaten bidaha banlanmk istemiyorum ...not: Allah kimseye yasatmasin büyük acı yaşamış konu sahibi ama manidar geldi bana benim görüşüm ...
Bu konu için değil ama öylede çok konu açılıyor cidden tuaf basit komik şimdi bunları da göz ardı edemeyiz..Sizin acısını yaşayan bir insanla konuşma biçiminiz umarım sizi de rahatsız etmiştir.
Zira her kelimenin altından yalan konu,uydurma gibi şeyler çıkaranlar buradan bakınca aşırı basit ve acınası duruyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?