Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi...

Ya aslında başlık tamamen,duruşma gününe odaklı
Kadın zaten eşim öldü şöyle böyle oldu diye önceki konusu zaten var.
Bu konu tamamen mahkemede geçen diyaloklar ve kişiler.
Yani ben direkt öyle anladım ..

Allah içerdekilerin eline beline güç kuvvet versin.!!

Sizede söyleyecek pek birşey bulamıyorum..
Allahtan rahmet,sizlere sabır diliyorum.
Allahım sizi evlatlarınızla sınamasın.

Işıklar içinde uyusunlar .ölüm gibi birşey oldu ama kimse ölmedi. Bu sözü o kadar iyi anlıyor okadar derinden yaşıyorum .onlar gitti bizler kaldık .bizde gidicez zamanı gelince bu acıyla ne kadar yaşanıyorsa yaşıycaz

Bu konuya bile niye emoji koydun, başlığı niye öyle yazdın yazan var yemin ederim bommmboş kafalar ya. Hele bir tanesi mübarek psikolog olmuş iki dakikada acındırma psikolojisi nedir yav ahaha. İnanmıyorsan inanma da kadının konusunu niye sabote ediyorsun zaten acısı var. Hadi velhasıl kocası ölmedi, para mı veriyoruz üzücü konu yazanlara? Gelip işsiz işsiz konu sahibine falan bulaşıyorlar vallahi sinirlendim gece gece.

Ben hatırlıyorum sizi konu sahibi, o zaman da çok üzülmüştüm, yine üzüldüm. Acınızı içtenlikle paylaşıyorum, Rabbimden sabır diliyorum. Umarım gereken cezayı alır o şeref yoksunu, en azından içiniz bir derece ferahlar. Acı paylaşıldıkça hafifler, içinize atmayın.

Çok ölüm acısı yaşadım da en çok ciğerimi yakan kardeşimle babamın ölümüdür, onları toprağa verirken defalarca öldüm.

Konu sahibesi Allah sabır versin, eşinizin mekanı cennet olsun, başka bir konunuzda ölen eşinizin yüzüne bakar mıydınız diye sormuşsunuz, ben bakamıyorum, babamı kaybettiğimde tek yapabildiğim var gücümle cenaze arabasını tutup gitmesini engellemekti ama bakamadım yüzüne görmediğim halde bu acıya dayanmak zorken görseydim hiç kendime gelemezdim

bizler nasıl insanlar olduk böyle
ortada ölüm varken bile bununla prim yapmaya çalışan kişiler
biri ölür ardından kalan öldüm sanar ama yine de yaşar
bu konu nasıl bir yürek yangınıyla açılmıştır siz biliyor musunuz ki?
konu sahibi rabbim dayanma gücünüzü artırsın
ve böyle dengesiz insanlardan da uzak tutsun

Başlığı görür görmez anladım zaten konuyu yazanın çok yakının vefat ettiğini. Kendi duygularını bu şekilde ifade etmiş. Gidenin arkasından yarı ölü olduk ama yaşıyoruz öylesine demek bu.

Allah sabırlar versin narin333 .
Rabbim rahmetiyle muamele etsin eşinize de. İnşallah konu aydınlanır çabucak.

Derdimi anlayıp yorum yapan ortak olan arkadaslarim tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden

Başlığı görüp geldim. Müthiş bir şiir sözüdür. Yaşayan bilir, bilen anlar...

Başlıktaki tuhaf şey nedir?
Gereksizmiş dediğiniz şey nedir?
Çok merakla bekliyorum cevabınızı ..
Ölüm gibi birşey oldu ama ölen olmadı?? Ölen olmuş kocası ölmüş şarkı sözü yada Şiir bilemem ,tuaf geldi bilemedim neyse kacgundur giremiyorum zaten bidaha banlanmk istemiyorum ...not: Allah kimseye yasatmasin büyük acı yaşamış konu sahibi ama manidar geldi bana benim görüşüm ...

Mahkeme gününü anlatmış önceki konusu kocasının ölümüydü, bu konu tamamen kocasının arkasından açılmış ve duygusal çöküş konusudur.

Sizin acısını yaşayan bir insanla konuşma biçiminiz umarım sizi de rahatsız etmiştir.
Zira her kelimenin altından yalan konu,uydurma gibi şeyler çıkaranlar buradan bakınca aşırı basit ve acınası duruyor ..

Mahkeme gününü anlatmış önceki konusu kocasının ölümüydü, bu konu tamamen kocasının arkasından açılmış ve duygusal çöküş konusudur.
Önceki konuyu görmemiştim anlamadım demek ki benim hatam olmuş .yorum yapmak için yazmışım diyeuim en iyisi .salak bir vaktimede gelmiş olabilir

Özdemir Asaf'ın Çizik isimli şiirinden alıntıdır başlık. O kadar acı çekiyorum, mutsuzum ki ölüm gibi şu yaşadıklarım ama ölmedim diyor. Kadının bunca acısı içinde takıldığınız şeyi tebrik eder, konu sahibini daha fazla üzmemenizi rica ederim. İyi geceler.

Bu konu için değil ama öylede çok konu açılıyor cidden tuaf basit komik şimdi bunları da göz ardı edemeyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…