Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi...

Sana ne kardesim? Ben seni inandirmak zorunda miyim? Baslik hosuna gitmediyse okuma hele hele zahmet edip yazma! Burada ki herkes gibi ben de derdimi paylastim sen premses oldugun icin mi nickini oyle sectin?
Evet prensesim kimse ölmedi demissin koçan olmus ya iste gerci yalan iste koçan olmus geldin konu mu actim git yasin oku yalan gercide iste her halinden belli

Sana ne kardesim? Ben seni inandirmak zorunda miyim? Baslik hosuna gitmediyse okuma hele hele zahmet edip yazma! Burada ki herkes gibi ben de derdimi paylastim sen premses oldugun icin mi nickini oyle sectin?
Sizene kadının nicinden????

Evet prensesim kimse ölmedi demissin koçan olmus ya iste gerci yalan iste koçan olmus geldin konu mu actim git yasin oku yalan gercide iste her halinden belli
Sana ne diyorum koçam olmedi evet kocam öldü baslikta kastettigim sey de mahkeme gunu yasadiklarim hala kime ne anlatmaya calisiyorsam defolup gider misin inanmadigin konumdan burada kendini prenses sananlara yer yok

Cocugu varmis ya vocuguna bisey yapilmasindan korkuyodur.
Kendisi olsa evden cikmaz vs ama cocuk olunca durum degisir

Kendisine yardim talep edin aydinlatici seyler ogrenilebilir
Olabilir tabi o ihtimal de var eşimin abisi agzindan laf almak icin epey ugrasti bir sey cikmadi bakalim tekrar ifadesi alinacak insallah bu sefer yardimci olabilecek bir seyler soyler

Sana ne diyorum koçam olmedi evet kocam öldü baslikta kastettigim sey de mahkeme gunu yasadiklarim hala kime ne anlatmaya calisiyorsam defolup gider misin inanmadigin konumdan burada kendini prenses sananlara yer yok
Kendi durumunu sarkiylami anlattın valla komiksin paylastigin konu kadar komik adam olduyse bile burda zaman harcayip onla ilgilenmedigine yan sen adamin olumu uzerindenmi prim yaptin yazik valla bu durum gerçekse aci yalansa bi psikolaga git sende kendine acindirma psikolojisi var

Burada konu acarak prim yapildigini dusunuyorsaniz size yazik millete sacma yorum yapmak icin sahte hesap acmissiniz ne diyim Allah baska dert vermesin devam edin milletle dalga gecmeye

Allah rahmet eylesin eşinize sizde sabırlar versin iyiki evlatlarınız var eşinizden bi parça rabbim sizde onlara hayırlı ömür versin yapanlarda hem bu dünyada geç de ahirette cezasını en ağır görsün inşallah

Aminn Allah razı olsun siz de yavrunuza saglikla kavusursunuz insallah

Allah sabır versin, sizi de evlatlarınıza bağışlasın. Tek söylemek istediğim benzer bir şeyi yaşayan çok yakınımdan biliyorum ki bu konuyu yardım almadan aşmak çok zor..
Lütfen o insanı takip etmeyin, düşünmeyin diyeceğim zor ama insan bir girdaba giriyor ve kendi ömründen yiyor.
Allah size içinizdeki gücü ortaya çıkaracak metanet versin..

Mekani cennet olsun insallah cok uzuldum ya off

Baslikta kimse ölmedi yaziyor ama esiniz vefat etmis basinz sagolsun

Başlık bir şiir sözü yakın zamanda şarkısı da yapıldı bu kısa bilgiden sonra şunu söylemek isterim: burda anlatılan ayrılık sonrası kişinin hissettiği şey, konu sahibinin durumunda ölen eşinin ardından hissettiği duygu ölüme yakın ama hala hayatta bilmem anlatabildim mi bilmem çok yakın birini kaybettiniz mi

Ben babamın ardından ruhum öldü diyorum mesela, öldüm mü hayır ama hissiyat o denli berbat

Diyelim ki prim yapıyor ...
Ee site sahiplerinden para felan alacak mı?
Bu prim ileriki zamanda getirisi ne olabilir ?
Var mı bir öngörünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…