• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüm haberi..

Svtsvtsvt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2018
366
282
103
Acımız büyük eşimin babannesi vefat etti 78-77 yaşında cok üzüldüm cok iyi insandı eşimin annesi babası yok babanesi dedesi vardı ama onlarda yaşlandı ve öldü bu dünyada dedesi kaldı o kadar üzgünüm ki o kadar tatlı bi insandı eşim mesaj yazmış şaka mı dedim tek cümlem canım yanıyor Çan’ımız yanıyor...

Konuyla içeriğin bağlantısı var mı,yoksa boşuna uğraşmiim,neyse tişikkirler:emir_bebek:

Başınız sağolsun.
Mekanı cennet olsun.
Kim olursa olsun, ölüm başka bir şey.
Herkesin başına gelecek ama insan sevdiğinin ölümünü kabul edemiyor.
Allah sabır versin.

Gerçekten öle o kadar üzgünüm ki o kadar tatlı güler yüzlü bi kadındı allah mekanını cennet eylesin allahım.

Ölüm tüm canlılar için yepyeni bir başlangıç. Böyle bakarsak daha dayanılır kılıyor durumu..
Hani derler ya "Allah sıralı ölüm versin" diye.
Ben sıralıyı da sırasızını da gördüm. İnanın yaşlı bir büyüğünki o kadar sarsıcı kalmıyor diğerinin yanında.
Hayırlı ölüm versin Rabbim..
Allah rahmet eylesin. Sevdiklerine sabır versin.

Ölüm tüm canlılar için yepyeni bir başlangıç. Böyle bakarsak daha dayanılır kılıyor durumu..
Hani derler ya "Allah sıralı ölüm versin" diye.
Ben sıralıyı da sırasızını da gördüm. İnanın yaşlı bir büyüğünki o kadar sarsıcı kalmıyor diğerinin yanında.
Hayırlı ölüm versin Rabbim..
Allah rahmet eylesin. Sevdiklerine sabır versin.
Evet doğru söylüyorsunuz eşim de görmüş babası 35 yaşlarında ölmüş...cok saolun cok zor

Back
X