- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.265
- 113
- 31
- Konu Sahibi barbekusos
-
Çok sinirli bir insandı. Üniversiteye farklı şehre gitmiştim. Yapamayız diye ayrıldım.Ayrılırken haksız olan siz miydiniz?
Sinirle söylemiştir değil mi ya? Yillar geçti aradan. Kendi icinde bana soylemese de hakkini helal etmis olmasını umuyorumÖncelikle başınız sağolsun. Allah sevenlerine sabırlar verisin. Hepimiz ölecek yaştayız. Elbette kalp kırmamak lazım ama hangi gönül ilişkisi biterken kalp kırılmıyor? Hepimiz ayrılırken üzüyoruz,üzülüyoruz sırf üzmemek için biriyle evlenilmez. İçinizi ferah tutun. İnsanlar sinir anında söyler öyle şeyler.
başınız sağolsun, ilişkiniz devam etmiş olsaydı, üzüntünüz daha çok katlanacaktı...o sözleri, sizi geri döndürmek için söylemiştir, seven hiç bir insan kalpten söylemez o sözleri...Herkese iyi akşamlar.
Kızlar eski erkek arkadaşımin kalp krizi geçirip vefat ettiğini öğrendim dün akşam. Bugün cenazesi kalkicakti. Cenazeden önce evlerine gittim ziyarete.
Çok kötü ayrılmıştık. O hiç ayrılmak istememişti. Çok uzun süre de pesimi bırakmamıştı. Bir kaç hafta önce görmüştüm onumde yuruyordu. Görünmemek için yavaş yavaş yürüdüm. Keşke diyorum bir iyi akşamlar deseydim. Bir şey değişmezdi ama bana hakkını helal etmiş midir acaba diye kahroldum. Dün ogrendigimden beri aklimdan çıkmıyor çok kötüyüm. Yasadigimiz her an gözümün önüne geliyor. Gencecikti. Ailesi mahvolmuş. Çaresi yok biliyorum. Icimi dökmek istedim. Çok şaşkınım üzgünüm. Bana son yazdığı mesajlarda sana asla hakkimi helal etmiyorum dediğini hatırlıyorum. Çok üzgünüm. Helallik alamadan kalbini kırıp kaybettiğiniz insanlar oldu mu, kırmayalım üzmeyelim kimseyi. Bana iyi bir şeyler soylemenize ihtiyacım var.
Keske daha sakin bitirebilseydik diyorum. Tek duam mekanı cennet olsun ve bana kırgınlığı olmamis olsun.başınız sağolsun, ilişkiniz devam etmiş olsaydı, üzüntünüz daha çok katlanacaktı...o sözleri, sizi geri döndürmek için söylemiştir, seven hiç bir insan kalpten söylemez o sözleri...
Gerçekten canı yanan söyler.başınız sağolsun, ilişkiniz devam etmiş olsaydı, üzüntünüz daha çok katlanacaktı...o sözleri, sizi geri döndürmek için söylemiştir, seven hiç bir insan kalpten söylemez o sözleri...
Yapacak bir şey yok.Keske daha sakin bitirebilseydik diyorum. Tek duam mekanı cennet olsun ve bana kırgınlığı olmamis olsun.
onun adına, hayır yap...Keske daha sakin bitirebilseydik diyorum. Tek duam mekanı cennet olsun ve bana kırgınlığı olmamis olsun.
İnsan çok çok canını yakan birine bile siniri geçince hakkını helal ediyor. Hayatta herşey mükemmel değil maalesef. Ve hepimizin her istediği olmuyor. Dediğim gibi içinizi ferah tutun sırf hakkını helal etsin diye istemediğiniz bir ilişkiye devam edemezdiniz.Sinirle söylemiştir değil mi ya? Yillar geçti aradan. Kendi icinde bana soylemese de hakkini helal etmis olmasını umuyorum
Çok teşekkür ederim. Kesinlikle yaparım en azından içim bir nebze de olsa rahatlaronun adına, hayır yap...
ALLAH rahmet eylesin belki hepimizin hayatında hakkını helal etmeyen insanlar vardır haberimiz Yok sizde üzülmeyin ikiniz içinde doğru olanı yaptınız belkide...Herkese iyi akşamlar.
Kızlar eski erkek arkadaşımin kalp krizi geçirip vefat ettiğini öğrendim dün akşam. Bugün cenazesi kalkicakti. Cenazeden önce evlerine gittim ziyarete.
Çok kötü ayrılmıştık. O hiç ayrılmak istememişti. Çok uzun süre de pesimi bırakmamıştı. Bir kaç hafta önce görmüştüm onumde yuruyordu. Görünmemek için yavaş yavaş yürüdüm. Keşke diyorum bir iyi akşamlar deseydim. Bir şey değişmezdi ama bana hakkını helal etmiş midir acaba diye kahroldum. Dün ogrendigimden beri aklimdan çıkmıyor çok kötüyüm. Yasadigimiz her an gözümün önüne geliyor. Gencecikti. Ailesi mahvolmuş. Çaresi yok biliyorum. Icimi dökmek istedim. Çok şaşkınım üzgünüm. Bana son yazdığı mesajlarda sana asla hakkimi helal etmiyorum dediğini hatırlıyorum. Çok üzgünüm. Helallik alamadan kalbini kırıp kaybettiğiniz insanlar oldu mu, kırmayalım üzmeyelim kimseyi. Bana iyi bir şeyler soylemenize ihtiyacım var.
Evet edemezdim. Ama sonrasını düşünüyorum. Çok yakın oturuyoruz çok kez karşılaştık hic konuşmadık selam vermedik bazen yüzüme bile bakmazdı. Keşke bir kez selam verip ayak üstü nasılsın deseydim. Belki ağzından duyardim karşılıklı kötü laflar ettik ama sinirdendi geçti gitti diye bir şeyler.İnsan çok çok canını yakan birine bile siniri geçince hakkını helal ediyor. Hayatta herşey mükemmel değil maalesef. Ve hepimizin her istediği olmuyor. Dediğim gibi içinizi ferah tutun sırf hakkını helal etsin diye istemediğiniz bir ilişkiye devam edemezdiniz.
Amin amin. Çok teşekkür ederim. Elden başka bir şey gelmez.Demek ki hakkınızda hayırlı olan buydu.
Devam etmeniz belki de aranızdaki husumeti katlayacaktı . Çok daha kötü olacaktınız.
Vicdan yapılacak bir şey yok. Evet insan herkesle iyi olmak istiyor. Ama olmuyor. Insanoğlunun tabiatına aykırı.
Allah sizi tekrar karşılaştıracaktir mutlaka. O zaman helallik istersiniz.
Şimdi size dua etmek düşüyor.
Allah başka acılar göstermesin
Ben de düşünüyorum. Sırf onunla sevgili olmaya devam etmedim diye hakkını helal etmedi ve ben bunun için azap mi çekeceğim falan diye sorguluyorum. Of.Yazık olmuş, Allah rahmet eylesin.
Bu hak hukuk konularına pek de takılmayın.
Birlikte olmak istemediğiniz birinden ayrıldınız ve o da üzüldü diye size hakkını helal etmemesi gibi bir durum olamaz. Zorla mı birlikte olacaksınız?
Elbette daha iyi ayrılsaydınız çok daha güzel olurdu ama olmamış.
Sırf o istiyor diye ayrılmasaydınız bu sefer de onun size mi hakkı geçecekti yani bir de böyle düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?