Ölüm haberi

Ben de düşünüyorum. Sırf onunla sevgili olmaya devam etmedim diye hakkını helal etmedi ve ben bunun için azap mi çekeceğim falan diye sorguluyorum. Of.
Böyle düşünmekle sadece kendinize eziyet edersiniz. Ki ben hiç de öyle olduğunu sanmıyorum.
Allah ailesine sabır versin.

Siz haksızlık yapmadıktan sonra etmese ne olur? Yanlış yapmadıysanız içinizi ferah tutun. Allah rahmet eylesin arkasından duanızı edin
Hayır haksızlık yapmadım. Ama devam etmek de istemedim. Bir sebep yoktu belki. Sinirliydi ya da üniversitede olmak ondan uzakta olmak etkiledi. Devam edemem diye düşündüm.

Herkese iyi akşamlar.
Kızlar eski erkek arkadaşımin kalp krizi geçirip vefat ettiğini öğrendim dün akşam. Bugün cenazesi kalkicakti. Cenazeden önce evlerine gittim ziyarete.
Çok kötü ayrılmıştık. O hiç ayrılmak istememişti. Çok uzun süre de pesimi bırakmamıştı. Bir kaç hafta önce görmüştüm onumde yuruyordu. Görünmemek için yavaş yavaş yürüdüm. Keşke diyorum bir iyi akşamlar deseydim. Bir şey değişmezdi ama bana hakkını helal etmiş midir acaba diye kahroldum. Dün ogrendigimden beri aklimdan çıkmıyor çok kötüyüm. Yasadigimiz her an gözümün önüne geliyor. Gencecikti. Ailesi mahvolmuş. Çaresi yok biliyorum. Icimi dökmek istedim. Çok şaşkınım üzgünüm. Bana son yazdığı mesajlarda sana asla hakkimi helal etmiyorum dediğini hatırlıyorum. Çok üzgünüm. Helallik alamadan kalbini kırıp kaybettiğiniz insanlar oldu mu, kırmayalım üzmeyelim kimseyi. Bana iyi bir şeyler soylemenize ihtiyacım var.
Başın sağolsun mekanı cennet olsun.. Maalesef böyle olacağını bilemiyoruz.. Benim de arkadaşım öldürüldü , duygularına karşılık vermemiştim ve yanımda gördüğü insanları tehdit ettiği için küstük ta lisedeyken. Bir akşam ambulans sesini duydum bir yerde ama onun orada öldürüldüğünü nerden bilirdim. Keşke küs gitmeseydi diyorum hep keşke ama geri gelmedi 11 sene oldu . Elden bir şey gelmiyor

Başın sağolsun mekanı cennet olsun.. Maalesef böyle olacağını bilemiyoruz.. Benim de arkadaşım öldürüldü , duygularına karşılık vermemiştim ve yanımda gördüğü insanları tehdit ettiği için küstük ta lisedeyken. Bir akşam ambulans sesini duydum bir yerde ama onun orada öldürüldüğünü nerden bilirdim. Keşke küs gitmeseydi diyorum hep keşke ama geri gelmedi 11 sene oldu . Elden bir şey gelmiyor
Insanın içinde hep kalıyor değil mi ama çare yok işte. Hep dua edeceğim onun için. Şu an duygularim o kadar yoğun ki. Keşke son kez sarilsaydım bile diyorum şu an.

Herkese iyi akşamlar.
Kızlar eski erkek arkadaşımin kalp krizi geçirip vefat ettiğini öğrendim dün akşam. Bugün cenazesi kalkicakti. Cenazeden önce evlerine gittim ziyarete.
Çok kötü ayrılmıştık. O hiç ayrılmak istememişti. Çok uzun süre de pesimi bırakmamıştı. Bir kaç hafta önce görmüştüm onumde yuruyordu. Görünmemek için yavaş yavaş yürüdüm. Keşke diyorum bir iyi akşamlar deseydim. Bir şey değişmezdi ama bana hakkını helal etmiş midir acaba diye kahroldum. Dün ogrendigimden beri aklimdan çıkmıyor çok kötüyüm. Yasadigimiz her an gözümün önüne geliyor. Gencecikti. Ailesi mahvolmuş. Çaresi yok biliyorum. Icimi dökmek istedim. Çok şaşkınım üzgünüm. Bana son yazdığı mesajlarda sana asla hakkimi helal etmiyorum dediğini hatırlıyorum. Çok üzgünüm. Helallik alamadan kalbini kırıp kaybettiğiniz insanlar oldu mu, kırmayalım üzmeyelim kimseyi. Bana iyi bir şeyler soylemenize ihtiyacım var.
Allah rahmet etsin. Bu seni aldatan değil değil mi?

Allah rahmet eylesin.. onlar kızgınlıkla söylenen kelimeler. Hangimiz sinirli anımızda söylediğimiz şeyleri sakinken uyguluyoruz? Muhtemelen affetmiştir. Hatta rahatlamaniz icin size bir bilgi vereyim belki yapmak istersiniz.

Mezarına giderseniz o sizi görür, duyar. Hatta siz onu duyamasaniz bile sizinle konuşur. Belki mezarina gidip bir yasin okuyup orda dertleşmek istersiniz eski sevgilinizle

Herkese iyi akşamlar.
neden ayrılmıştınız

Bugünde benim basima geldi malesef.

Cok uzdum elimde olmadan en kisa zamanda mezar ziyaretine gidecegim insaallah..
Benim içimde cok buruk keske bir merhaba deseydim diyorum gordufum yerde :(

neden ayrılmıştınız
Okul için başka bir sehre gelmiştim. Uzaktan olmaz diye düşündüm. O zamanlar kavga ettiğimizde beni kırmıştı baya. Hediye göndermişti. Bir de yaninda peluş bir esek gondermisti. Eşeklik yaptım affet diye. Evde onu aradım taradım buldum. Iyiki saklamışım. Ondan hatıra.

Allah rahmet eylesin.. onlar kızgınlıkla söylenen kelimeler. Hangimiz sinirli anımızda söylediğimiz şeyleri sakinken uyguluyoruz? Muhtemelen affetmiştir. Hatta rahatlamaniz icin size bir bilgi vereyim belki yapmak istersiniz.

Mezarına giderseniz o sizi görür, duyar. Hatta siz onu duyamasaniz bile sizinle konuşur. Belki mezarina gidip bir yasin okuyup orda dertleşmek istersiniz eski sevgilinizle
En yakın zamanda gideceğim.

Onun için hayır yap, dua et, kuran oku. Kesinlikle anlık kabullenememe ve sinirle söylemiştir. İçten söylenmiyor oyle durumlarda.
Çok dua ediyorum. 2 gündür gerçekten onun dışında bir şey düşünmüyorum. Zamanında sevdiğim sarildigim insanın şu an hayatta olmayışı çok değişik hissetmeme sebep oldu. Son bir kez ne olursa olsun sarılmak isterdim. Insanca bir sevgiyle tüm iyi niyetimle. Yaptıgı her şey için teşekkür etmek isterdim.

Back
X