Ölüm konulu şaka

Zıtlaşmadan, bu konuyu da çok dillendirmeden bitireceksen de bitir.

Bir kere anladı senin bu tarz şeylerden korktuğunu (kim korkmaz ki). Onu bu sebeple bırakırsan seni bu korkunla vurabilir, tehdit etmeyecekse bile bu sebeple tehdit edebilir.

Sıcağa sıcağına hemen bırakma olayın ardından biraz zaman geçsin. Bu konuyu da daha fazla ona anlatma rahatsız oldum falan diye. Hiçbir şey yokmuş gibi davran. Daha sonraları uzaklaş. Mesajlarına geç cevap ver, buluşmak isterse işim var deyip ek, soğuk davran yani...

ve tabi en önemlisi Allah'a sığınıp O'ndan o adamdan hayırlı, zararsız bir şekilde kurtulmak için yardım iste. Eminim en hayırlısı bu olacak. Ne demişler elinden geleni yap tedbirini al gerisini Allah'a bırak.

Kes at neyi düşünceksinki yok banada bişey yapar konuşıyım kafası saçmalık olur zaten

kendınden bıktır ve kurtul desem saplantılı bırıyse daha cok baglanır
bırden bıre ılıskını kes desem yıne saplantılı bırıyse pesıne takılır
2 ucu dezenfekte edılmesı gereken değnek
gecmıs olsun

Şakaya bak! Enteresan.
Normal insanlar böyle şakalar yapmıyorlar belirteyim.
Saplantılı maplantılı bilemem ama derhal uzaklaşın.
Asla ve asla da korktuğunuzu belli etmeyin.
Gerekirse ailenize durumu anlatın.
Herif size iyice bağlanmadan da uzak tutun kendinizden.

sevmedigimi soyledim ama zamanla seversin dio uzun uzun msjlar kismini okurken tam diodum ki aha da bi manyak sonrakilere gerek bile duymadim dusun artik.
Saka mi gercek mi bilemem ama sen de bilme, uzaklas bence zaten sevmedigin insanla ne gerek var yani gereksiz boyle sinemalar konusmalar...

Şimdi şaka da olabilir ama arabanın içinde gerçek bir silahın olması falan, onun o esnada kızmış olması "şaka"nın havasına biraz ters.

bazı erkekler ergen ergen konuşuyo eşimde biz çıkarken babası kasap bana dükkanları götürdükleri bıçakları göstermişti araba da gülerek bayılacaktım eve gittim engelledim aynı iş yerindeydik sonra konuştuk ...tanımak önemli

şakadan önemlisi "zamanla seversin" nedir yahu? sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda mı? bu bile zorlamacı bir tip olduğunu gösteriyor, derhal kurtul iş açar bu başına..

Pat diye kesip atmazsan umutlanmaya devam edecek gibi gorunuyor.
Biraz sikintili bir tip sanirim.

Eger cok ilgili bi erkekse bence devam etmeye karar vrrmeden once sicilini gormek isterim. Sicilini getir de. Ancak oyle inanirim.

Çok üstüne git, kısıtla, boğ, sürekli ara mesaj at, kıskan, kimseyle görüştürme, kendi koşarak kaçar zaten senden.

Bi şekilde ayrıl ama kendine taktırmadan ayrıl.

Haklısın bir de bana diyor her gece senin için namaz kılıyorum ben namaz kılıyorym ya öyle güven kazanmaya çalıştı galiba mesajlarına da cevap vermiyorum bakalım

Benim eskiden bi erkek arkadaşım vardı. 3 yıllık filan sevgiliyken bigün bana dedi ki. Ben bi Ada'm öldürdüm silahı denize attım bunu sadece aana itiraf ediyorum. Ben şok oldum tabi sen ne diyosun ya falan diye. Sonra saka yaptım tabi demişti . Ama ben 3-5 ay sonra ayrıldım manyak mı yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…