Ölüm konulu şaka

Sevmiyorsanız başında söylersiniz. Hiçbir bahanesi olamaz bence bunun. İnşallah şaka yapmıştır ( şaka anlayışını kes) ama şaka değilse de işiniz zor. Arabasına binip, sinemaya gitmek sizi seven birine ümit vermektir. Eğer şaka yapmasaydı bir de yemek yicektiniz. Gerçekten bazı kadınları anlamıyorum. Şakaysa da bu korku size bir şeyler öğretir umarım.

Haklısın bir de bana diyor her gece senin için namaz kılıyorum ben namaz kılıyorym ya öyle güven kazanmaya çalıştı galiba mesajlarına da cevap vermiyorum bakalım

İşte en tehlikeli tip. Namaz ne zamandan beri şahıslar için kılınır olmuş. Allahüekber diyip kafa da keser senin için. Tatlı tatlı bu işin içinden hemen çık

yas kac?
patavatsiz ve laubali bir ergen gibi gorundu arkadasiniz gozume.

her şakanın altında gerçek vardır değil mi mutlaka bi işler var bu çocukta

İşte en tehlikeli tip. Namaz ne zamandan beri şahıslar için kılınır olmuş. Allahüekber diyip kafa da keser senin için. Tatlı tatlı bu işin içinden hemen çık
cevap vermedim bana cevap vermemen beni senden soğutmaz senden asla soğumam dedi

ya klasik erkek işte güya karşı tarafı korkutmak istemiş. ama burada önemli olan sana da zarar verip vermeyeceği

Verdiği cevap daha ilginç bana cevap vermemen senden soğutmaz direk ayrılsan seni rahat bırakmayacak gibi.
Bende mesajlarına karşılık ver ve diğer arkadaşların dediği gibi yıldırma + bıktırma politikası uygula... Korkun yoksa direk kes at tabi ama takıntı yapıp uğraşır diyorsan Buda bi yöntem..

valla bu çocuğun altından ne çıkacak bilemediğimden nasıl bir politika uygulayacağımı şaşırdım

Seni istemiyorum rahatsız etme de. Adam öldürdüğünü hiç sanmıyorum havaya sıkıyor. Bence pis bir tip.

Psikopat mıdır nedir. Yavaş yavaş kes görüşmeyi. Konuşmaya devam ettikçe başına dert olur.

Açık açık söyle ısınamadığını sevemediğini.
Bazı tipler var boyle karşıdaki korksun diye "benim kimlerden olduğumu biliyo musun sen? Seni sürdürürüm! Kaç adamı hastanelik ettim.. vs vs" o sırada karşısındaki adami korkutmak icin demistir onu. Adam öldürse mahallede duyulurdu merak etme.

ya söyledim aslında seni sevmiyorum sana karşı hiçbir şey hissedemedim diye ama senden vazgeçmem diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…