Bende babami kaybettikten sonra olmuştu. Belli bjr tramvanin sonucu. Gecti gitti sonra. Ama sunu hic unutmamak gerek insanın icinde her daim az da olsa ölüm korkusu olmali ki ahireti unutmamali. Yoksa goruyorsunuz insanlar nasil bir sapkinlik icinde.
Ayrica namaz kilmak her zaman sukur ve dua ile birlikte olmak bu korkulari gideriyor. Ölüm hazir olan hazirlikli olan icin gayet guzeldir. Rabbimize kavusmaktan daha güzel ne olabilir. Ama hazir degilseniz elbette korkun.
Su duayi nihat hocadan dinlemistim. Tam olmasa da aşağı yukarı şöyleydi
Allahim önümden arkadamdan sagimdan solumdan gelecek olan her türlü beladan musibetten korkudan sen beni adin gibi emin eyle. Ben ancak ve ancak sana siginirim.amin
Ayrica namaz kilmak her zaman sukur ve dua ile birlikte olmak bu korkulari gideriyor. Ölüm hazir olan hazirlikli olan icin gayet guzeldir. Rabbimize kavusmaktan daha güzel ne olabilir. Ama hazir degilseniz elbette korkun.
Su duayi nihat hocadan dinlemistim. Tam olmasa da aşağı yukarı şöyleydi
Allahim önümden arkadamdan sagimdan solumdan gelecek olan her türlü beladan musibetten korkudan sen beni adin gibi emin eyle. Ben ancak ve ancak sana siginirim.amin