Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin teşekkür ederimNe desek boş sizi teselli etmez.. Allah size sabır versin.⚘
Ben arada bi mesaj atardım seni çok seviyorum iyiki benim babam sın diye onlara baktım şimdi en son babam vefat etmeden 20 gün önce yazmışım aynı evde oldugumuz için öyle ayda 1 çarşıdayken babam yazardım görünce kötü oldumEni sonu kavusulacak. Hepimizin gideceği yer orası.orda kavusacagimi hayal ederim sızım diner
Hiç geçmiyo hiç alışmıyor insan sanki dün gibi8 yıl oldu. Ben de öyle özledim ki..
Allah sabır versin inşallah. Çok tazeymiş acın.Ben arada bi mesaj atardım seni çok seviyorum iyiki benim babam sın diye onlara baktım şimdi en son babam vefat etmeden 20 gün önce yazmışım aynı evde oldugumuz için öyle ayda 1 çarşıdayken babam yazardım görünce kötü oldum
İkide bence birinde yapamamışlıgın pişmanlıgı birinde keşke birazda yapsaydımın kelimeleri ben keşke daha çok yapsaydımBabası hayatta olup da bu tür şeyleri hiç yaşamamış olmak mı çok acı yoksa böylesi bir kayıp mı daha acı bilemedim?
Başınız sağolsun. Rabbim rahmet etsin.
Evet yenş senesi dolmadı dahaAllah sabır versin inşallah. Çok tazeymiş acın.
Çok özledim. 5 yıl olucak. Evlendim torunu oldu hiç birini göremedi. Bi videosu vardı , flash bozulunca o da gitti. Sesini kafamın içinde canlandırmaya çalışıyorum gülüşünü , mimiklerini. Mekanları cennet olsun tüm ölmüşlerimizin.Babamı çok özledim sizde özlediniz mi sarılmayı öpmeyi yanında oturmayı yanında yatmayı babanızın ben çok özledim
Bende çok özledim 8 ay oldu ve çaresizce özlüyorumBabamı çok özledim sizde özlediniz mi sarılmayı öpmeyi yanında oturmayı yanında yatmayı babanızın ben çok özledim
Bende bir sürü fotogrfı videoları var en azından ama zaman fark etmiyor ama insan alışmıyo sadece alışmış gibi yapıyo çünkü ateş düştügü yeri yakıyorÇok özledim. 5 yıl olucak. Evlendim torunu oldu hiç birini göremedi. Bi videosu vardı , flash bozulunca o da gitti. Sesini kafamın içinde canlandırmaya çalışıyorum gülüşünü , mimiklerini. Mekanları cennet olsun tüm ölmüşlerimizin.
Hiç degişmiyor degil mş hala ilk gün ki gibi acı degilmiNerdeyse 20 sene olacak. Bende çok özledim ve özlüyorum![]()
Sizin gibi olmak daha kötü elbet ben en azından herşeyini biliyodum sesini kokusunu yüzünüHer zaman sukredecek bsy var elbet hayatta...babami tanımayı, nasıl bir insan olduğunu onunla yaşayarak öğrenmeyi çok isterdim. Mevlam hasret çekenlere sabır versin inşallah...